Şimdi Ara

Neden HAF 912 Plus ve Kasa Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

HAf 912 Plus güzel bir kasa Korkmanıza gerek yok , soğutma açısından da yeterli olacaktır Fiyatı da uygun Sizin Sisteminiz ne bu kasa için? Ayrıca Şimdi çoğu güncel ekran kartları pek ısınmıyor hocam:) Ben çok kart kullandım gördüm de bizzat Nvidia biraz ısınıyor ama dual fanla falan markalar çözüyorlar o işi HAf 912 Plus hem kibar hem de Fiyat olarak da iyi

Sistemi yazın toplayacaktım fakat bikaç haftaya kuracağım.Sistem aşağıdaki gibi olacak

Intel Core i7 2600K 3.4Ghz 8Mb Cache Sandy Bridge İşlemci
    MSI P67A-GD65 (B3 Revizyon) Intel LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart
    G.Skill Ripjaws 8GB 1.5v 1600mhz RAM
    Western Digital Caviar Blue 1TB SATA III 6Gbit/s 3,5" Hard Disk
    Sapphire ATI HD6950 Yeni Soğutuculu 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı
    Cooler Master HAF RC-912 Plus Performans Kasası
    SEASONİC 620W PSU yada Cooler Master Silent Pro Gold 700W 80+ Plus Gold Modüler Güç Kaynağı

• http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3641

haf912 + 20lik extra fan. böyle de güzel bir seçim olabilir.

cavair blue'nun testlerine bakmışsınızdır umarım.
    Ekran kartına da bios update ile HD6970 yaparsanız güzel bir sistem olur
  • arkadaşlar bende haf 912 ile dark knight arasında kaldım dark knight usb 3.0 sahip şuanki sistemim 3.0 desteklemiyor ama ileriyede dönük bir kasa olmasını istiyorum sizce dark knight alsam soğutma açısından haf 912ye göre daha az bir performans alırmıyım?. gerçekten çelişkide kalmak kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 23 Mart 2011; 19:53:13 >
  • HAF al USB 3 anakart aldığında birde USB3 HUB alırsın koyarsın masanın üstüne eğil kalk yapmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgoisTe91

HAF al USB 3 anakart aldığında birde USB3 HUB alırsın koyarsın masanın üstüne eğil kalk yapmazsın.

bende öyle düşünüyordum bencede en mantıklısı yorum için teşekkürler.

Ekleme: Usb 3,0 fiyatlarıda şuan pahalı belki ilerde ucuzlar Dark knight daha cazip gibi geliyor ama en önemlisi benim için iki kasa arasında soğutma farkı olarak hangisi daha iyi. Deneyimli arkadaşlar yorumlarınızı lütfen paylaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 23 Mart 2011; 20:25:54 >
  • Herkes HAF öneriyor,alacağım sistemde bende HAF 912 Plus'a kaydım.Soğutma ve sessizliği ön planda tuttuğumdan dolayı

Intel Core i7 2600K 3.4Ghz 8Mb Cache Sandy Bridge İşlemci
    MSI P67A-GD65 (B3 Revizyon) Intel LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart
    G.Skill RipjawsX 8Gb(2x4GB) 1600Mhz DDR3 (LGA1555) Bellek F3-12800CL9D-8GBXL
    Western Digital Caviar Black 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (WD1002FAEX)
    Sapphire ATI HD6950 Yeni Soğutuculu 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı
    Cooler Master HAF RC-912 Plus Performans Kasası
    Cooler Master Silent Pro Gold 700W 80+ Plus Gold Modüler Güç Kaynağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlricDoRei

quote:

HAF al USB 3 anakart aldığında birde USB3 HUB alırsın koyarsın masanın üstüne eğil kalk yapmazsın.

Ekleme: Usb 3,0 fiyatlarıda şuan pahalı belki ilerde ucuzlar Dark knight daha cazip gibi geliyor ama en önemlisi benim için iki kasa arasında soğutma farkı olarak hangisi daha iyi. Deneyimli arkadaşlar yorumlarınızı lütfen paylaşın

Deneyim yok ama gerekte yok HAF 20 cm lik fan yuvalarına sahip. Hem daha iyi soğutma sağlayacak hemde daha sessiz olacaktır. Ayrıca malzeme kalitesi iyi.
    Ve dahada iyisi adı HAF o bir efsane.

• quote:

quote:

quote:

Deneyim yok ama gerekte yok HAF 20 cm lik fan yuvalarına sahip. Hem daha iyi soğutma sağlayacak hemde daha sessiz olacaktır. Ayrıca malzeme kalitesi iyi.

cevap için teşekkürler. Arkadaşlar başka fikri olan varsa ve paylaşırsa gerçekten güzel olur hala dark knight ilgimi çekiyor hot swamp ve usb3,0 ozellikleriyle

Ekleme:Ayrıca arkadaşlar diyelimki dark knighti aldım bunun öndeki usb girişleri USB 3.0 benim şuanki anakartım 2.0 destekliyor usb 3,0 destekli bir anakart alana kadar kasadaki 3,0 girişlerini anakartıma takarak 2,0 olarak kullanabilirmiyim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 24 Mart 2011; 4:31:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

cevap için teşekkürler. Arkadaşlar başka fikri olan varsa ve paylaşırsa gerçekten güzel olur hala dark knight ilgimi çekiyor hot swamp ve usb3,0 ozellikleriyle

Ekleme:Ayrıca arkadaşlar diyelimki dark knighti aldım bunun öndeki usb girişleri USB 3.0 benim şuanki anakartım 2.0 destekliyor usb 3,0 destekli bir anakart alana kadar kasadaki 3,0 girişlerini anakartıma takarak 2,0 olarak kullanabilirmiyim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Her iki kasa da güzel. Fiyatları da uygun gibi. Dark'ı biraz daha fazla beğendim ama hangisini alırsanız alın sizi memnun edecek kasalar
  • quote:

o usb 3.0 girişleri usb kablo ile anakartın arkasındaki usb 3.0 lara bağlanıyor. yani bir nevi arkadaki girişleri öne taşımış oluyorsun. gelelim soruna.

şimdi bu olayı düşünerek, usb 3.0 kablosunu usb 2.0 girişine takarsan çalışr mı? usb 3.0 yuvası geriye dönük çalışabiliyor. yani usb 3.0 yuvasına usb 2.0 takabiliyorsun. ama senin sorduğunun olacağını sanmıyorum.
  • Ben haf 912 kullanıyorum. RC-690-II ile arasında kalmıştım ve ön sipariş ile teknobiyotikten aldım. O zaman web sitesinde üst kısımda da 20cm fan ile geldiğini yazıyordu. Yurt dışı ve yurt içi diğer satış yapanlar üst fansız sattığı için ben de kendilerine özellikle teyit ettirdikten sonra siparişimi verdim.

Ancak yine benimki de fansız gelmişti. Teknobiyotik ile görüştükten sonra sağolsunlar 2 adet Akasa 12cm 17dbA fan yolladılar. Diyeceğim o ki satın alınacak güvenilir bir yer teknobiyotik.com

Kasaya gelirsek, üst fan olmadan eski Aopen H600-b05 kasamdan farklı değil soğutma olarak. Ancak sessizlik olarak tabii ki büyük fark var. Bir kere kasanın üzerindeki fanlardan hiç ses çıkmıyor diyebilirim. Kablo saklama yeteneği ve fan filtreleri çok yararlı bir özellik. Üste taktığım 2 adet 120mm fandan sonra işlemci 3C kadar düştü.

Sonuçta kasadan ve teknobiyotik'ten memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

o usb 3.0 girişleri usb kablo ile anakartın arkasındaki usb 3.0 lara bağlanıyor. yani bir nevi arkadaki girişleri öne taşımış oluyorsun. gelelim soruna.

şimdi bu olayı düşünerek, usb 3.0 kablosunu usb 2.0 girişine takarsan çalışr mı? usb 3.0 yuvası geriye dönük çalışabiliyor. yani usb 3.0 yuvasına usb 2.0 takabiliyorsun. ama senin sorduğunun olacağını sanmıyorum.

cevaplar için herkeze teşşekürler. Demek isteğim kasadaki usb 3,0 portlarının usb 2,0 anakarttaki konnektörlere uyup uymayacağıydı umarım demek istediğimi ifade edebilmişimdir.Eğerki dediğim olmuyorsa buseferde öndeki girişleri usb3,0 bi anakart alana kadar kullanamayağım bu da beni şuanki usb 2,0 aygıtlarını kasanın arkasına bağlamak zorunda bırakacak ki

Ben dark knighti ilerde usb 3.0 anakarta terfi ettiğim zaman ön panelde giriş olsun arkaya takıp cıkarmakla uğraşmak olmasın diye düşünüyordum (usb3.0 cihazlar için) Bu durumda haf alıp ilerde usb 3destekli anakart ile birde usb3,0 hup almak en mantıklısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 25 Mart 2011; 12:27:49 >

• quote:

cevaplar için herkeze teşşekürler. Demek isteğim kasadaki usb 3,0 portlarının usb 2,0 anakarttaki konnektörlere uyup uymayacağıydı umarım demek istediğimi ifade edebilmişimdir.Eğerki dediğim olmuyorsa buseferde öndeki girişleri usb3,0 bi anakart alana kadar kullanamayağım bu da beni şuanki usb 2,0 aygıtlarını kasanın arkasına bağlamak zorunda bırakacak ki

işte bunu bend ebilmiyorum. bana pek mantıklı gelmiyor çünkü LEON-X nickli arkadaş ta geçenlerde haf x aldı ve usb 3.0 kablolarını boşta bıraktı arkaya vermedi anakartında usb 3.0 olmadığı için istersen bir o na da danışabilirsin. o bu tür konularda daha bilgili ve tecrübelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

işte bunu bend ebilmiyorum. bana pek mantıklı gelmiyor çünkü LEON-X nickli arkadaş ta geçenlerde haf x aldı ve usb 3.0 kablolarını boşta bıraktı arkaya vermedi anakartında usb 3.0 olmadığı için istersen bir o na da danışabilirsin. o bu tür konularda daha bilgili ve tecrübelidir.

çok sağolun bi danışayım gerçekten anlatması bile karışık geliyor insana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 25 Mart 2011; 13:14:17 >

• ben 1.5 yıl önce haf-922ye 270 tl filan vermistim, 912ye bakıyorum neredeyse aynı
    cidden niye bu kadar ucuz gıcık oldum biraz farklarını bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

ben 1.5 yıl önce haf-922ye 270 tl filan vermistim, 912ye bakıyorum neredeyse aynı
    cidden niye bu kadar ucuz gıcık oldum biraz farklarını bilen var mı

İkiside mid tower olmasına karşın 922'nin iç yapısı HAF 932 yakın bir büyüklükteyken, 912'i daha küçüktür.
  • ben de haf932 kullandım. 922 nin üstünde psu yuvası yok. Onun dışında güzel. 912 nin pek farkını göremedim ben 922den. Yazın 912 alırım çok begendim. Usb o kadar sorun değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

ben de haf932 kullandım. 922 nin üstünde psu yuvası yok. Onun dışında güzel. 912 nin pek farkını göremedim ben 922den. Yazın 912 alırım çok begendim. Usb o kadar sorun değil bence.

araştırmamdan sonra bende öyle düşündüm ve siparişi verdim hiç olmadı ilerde usb3,0 bi cihaza sahip olunca işi hubla hallederiz:)
  • 912'yi kutusundan çıkarınca ne kadar doğru bir iş yaptığımın farkına vardım, umarım sende memnun kalırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.