Şimdi Ara

Neden Google Sites Sayfalarına Giremiyorum? [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu soruna iPhone için JB ve üçüncü parti yazılımlar indirmek istediğimde karşılaşıyorum. İndirme linkinin uzantısı sites.google.com/... olarak devam ediyor, sayfanın yüklenmesini beklerken, sunucu hatası alıyorum. Uzun süredir böyle. Bu sayfalarla bağlantılı indirmeler için, linki arkadaşıma atıyorum, o indirip bana atıyor. Ben neden giremiyorum?..

ÇÖZÜM: Sorunun, Google Sites'ın ülkemizde erişime engelli olduğunu ve DNS ya da VPN programlarıyla girilebildiğini öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 6 Nisan 2014; 18:24:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Bu soruna iPhone için JB ve üçüncü parti yazılımlar indirmek istediğimde karşılaşıyorum. İndirme linkinin uzantısı sites.google.com/... olarak devam ediyor, sayfanın yüklenmesini beklerken, sunucu hatası alıyorum. Uzun süredir böyle. Bu sayfalarla bağlantılı indirmeler için, linki arkadaşıma atıyorum, o indirip bana atıyor. Ben neden giremiyorum?..

hocam çok uzun zaman olmuş sen bu mesajı yazalı ama cevap vereyim dns ile alakalı bir olay
  • Hocam uzun zaman da olmuş olsa, bilgisayarımı değiştirdiğim halde giremiyordum. Arkadaşım da DNS hakkında birşey söylememişti. Bilgisayarıma YouTube'a girebilmek için CyberGhost kumuştum, o açıkken girdim hakikaten açıldı site. Geç de olsa yardımcı oldun eyvallah :) Google Sites ülkemizde yasak mı ki?
  • quote:

Hocam uzun zaman da olmuş olsa, bilgisayarımı değiştirdiğim halde giremiyordum. Arkadaşım da DNS hakkında birşey söylememişti. Bilgisayarıma YouTube'a girebilmek için CyberGhost kumuştum, o açıkken girdim hakikaten açıldı site. Geç de olsa yardımcı oldun eyvallah :) Google Sites ülkemizde yasak mı ki?

uzun zaman önce yasakladılar diye biliyorum ama yasaklayan Google dı sanırım, servislerini durdurdulardı sanırım. hatırlamıyorum tam
  • Ben konuyu açalı 1 seneyi geçti hocam hakikaten uzun zaman olmuş. Da niye kapatmışlar ki? Blog gibi bişey bu...
  • 2013 de açmışın sen konuyu, ama nerden baksan 2009-2010 gibi bir zamanda açılmamaya başlamıştı hatırladığım kadarı ile, bende kullanıyordum çünkü
  • quote:

Hocam uzun zaman da olmuş olsa, bilgisayarımı değiştirdiğim halde giremiyordum. Arkadaşım da DNS hakkında birşey söylememişti. Bilgisayarıma YouTube'a girebilmek için CyberGhost kumuştum, o açıkken girdim hakikaten açıldı site. Geç de olsa yardımcı oldun eyvallah :) Google Sites ülkemizde yasak mı ki?

hocam bilmiyorum ki neden yasakladılar. aslında çok güzel kullanılabiletisi olabilecek bir site adamlar direk site veriyolar sana 15 gb lık host verip mükemmel bir hizmet ama kullanmak için binbir çile çekiyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google'a giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen hocam. Kaldı ki arkasında Google var. Absürd bi iş olmuş.
  • Arkadaşlar Bugün Kendim İçin Bir Site Arıyordum. Ve Google Sites'e Rastladım Ama Sayfa Açılmadı HotSpot VPN Uygulamasını İndirdim. Şimdi Giriyor ama siteyi Daha Açmadım Biraz Gilgi Verebilirmisiniz Sitemin Uzantısı Ne Olcak [ .com-.org-.net] Yoksa GoogleSites.com Olarak Mı Olcak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.