Şimdi Ara

Neden Fenerbahçe Üzerinden Yalan Haber Yapıyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son yıllarda bakıyorum eline kalem alan yazar denilen kişiliksizler hep fenerbahçe üzerinden yalan transfer haberleri yaparak prim alıyorlar.bu yalan transfer haberlerini beşiktaş ve galatasarayda bu kadar görmüyorum.tamam onlarada arada yapıyorlar ama bu ülkede fenerin üzerinden çok prim yapıyorlar.Fenerbahçe marka değeri olan bir kulüp tamam ancak neden fenerbahçe? neden gs veya bjk değilde fenerbahçe? acaba diyorum zengin kulüp olmamızın getirdiği birşey mi bu?birde hep kötü olduğumuz zamanlar daha çok çıkıyor+normaldede çıkıyor bu tür haberler.nedir bu yalan haber politikası bilen biri anlatısa sevinirim.iyi akşamlar..

• Çünkü para fenerde,diğerlerine yazsanda kimse inanmaz,hoş bunlarada kimse inanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Çünkü para fenerde,diğerlerine yazsanda kimse inanmaz,hoş bunlarada kimse inanmıyor.

doğru diyorsunda işte her türlü yalan haber fener üzerinden yapılıyor ondan nefret ediyorum ben.gerçi gene kimse inanmıyor ama adamlar iyi prim yapıyorlar sonuçta fener üzerinden..
  • quote:

Çünkü para fenerde,diğerlerine yazsanda kimse inanmaz,hoş bunlarada kimse inanmıyor.

idi demeyi unutmuşsun dostum.
  • Para fenerde yıldızlar Galatasaray'da
  • Bu işin FB, GS, BJK ayrımı yok. Her takım hakkında her olayı abartarak yazıyorlar.

Ama FB için biraz daha fazla yazdıkları gerçek.

Burdan ayların gündemlerine bakarsanız çoğunda FB'nin medyada daha fazla yer aldığını görebilirsiniz.

http://www.medyatakip.com/medyaarastirmalari.php
  • Abi rahatsızsan belli edeceksin, bak o sitelerin hepsinde iletişim bölümü var, yazıp gönderirsin tepkini, sadece okuyucudan gelen yorumlarla ilgilenen kişiler var, elbet toplantılarında gündeme getirecektir, buda o yalan haber yapan departmandakileri alay konusu yapacaktır, aynı zamanda kurumuda düşünceye itecektir. Üşenmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUGÜN BOYKOT İÇİN NE YAPTINIZ?
    3 hafta önce açıldı
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

bilerek yazılmış.zira para hala fenerdedir.
  • 1 sene sonra para hala galatasaraydadır yazılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Bu işin FB, GS, BJK ayrımı yok. Her takım hakkında her olayı abartarak yazıyorlar.

Ama FB için biraz daha fazla yazdıkları gerçek.

Burdan ayların gündemlerine bakarsanız çoğunda FB'nin medyada daha fazla yer aldığını görebilirsiniz.

http://www.medyatakip.com/medyaarastirmalari.php

Burada tamamıyla haklısın arkadaşım çünkü spor medyası ortamı biraz daha güzelleştirmek yerine birtakım yıpratıcı alaycı ve aşağılayıcı haber yapmak medyanın başlıca görevleri arasına girmektedir. ( burada tüm spor yazarları için bahsetmiyorum )
    Bu bahsetmiş olduğum haberleri konu içerecek kulüb ise tabiiki FENERBAHÇE kulübü daha cazip geliyor kendileri açısından çünkü bu kulubü yıpratmak , karıştırmak diğer kulüler tarafından haliyle çok hoşlarına gider verilen haberler sayesinden medya birileri sayesinde karşılıksız olmayacağı düşünülerek muhakkakki birşeyler alıyorlar bunu da tüm spor camiası tabiki bilmektedir..

• Nedeni çok basit, reyting tabiki. Takım kötü durumda, yönetim şampiyonluk sözü vermiş, yöneticin süper yıldız sözü vermiş ama ortada birşey yok. Haliyle taraftarın ilgisini çekecek biraz da gündemi değiştirecek tonla haber yapılıyor.

Ha sanmayın ki sadece Fenerbahçe için yapılıyor, Galatasaray için de bu var, az olsa da Beşiktaş ve Trabzon için de. Ankaragücü Eto`yu alacak diye bile haber yapıldı bu ülkede.

Okumayın geçin canım bunları, çocukmusunuz ki inanıyorsunuz büyük transferlerin böyle anında saçma salak gazetelerin göbekli köşe yazarlarına haber verileceğini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

bilerek yazılmış.zira para hala fenerdedir.

fenerde idi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.