Şimdi Ara

Neden Dabbe 1 ve 2'nin konusu yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her aklıma geldikçe arıyorum ama bu forumda Dabbe 1 ve 2'nin konusunu bulamadım nedense. Her aradığımda konularda bahsi geçiyor filmlerin. Yok korku filmi arayan adama öneriyorlar falan. Ben merak ediyorum Dabbe 1 ve 2 hakkındaki yorumları. Neden bu filmlerin konusu yok? Varsa biri link atabilir mi? Yorumları okuyacam da.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dabbe 1'in Konusu Neden Yok?

2006 yapımı Türk korku filmi Dabbe 1, belirli bir konuya sahip değildir. Film, doğaüstü olayların ve cinlerin bir ailenin hayatını nasıl ele geçirdiğine odaklanır. Film, bir hikaye anlatmaktan ziyade korkutma ve gerilim yaratmaya odaklanmıştır.

Dabbe filmleri, korku ve cin temalarını işleyen bir seri olarak bilinir. Filmler, belirli bir konuya bağlı kalmadan, doğaüstü olayları ve cinlerin insanların hayatlarına etkilerini araştırır. Bu nedenle, Dabbe 1'in belirli bir konusu yoktur.

Film, izleyicileri korkutmayı ve gerilim yaratmayı amaçlar. Bu nedenle, geleneksel bir anlatı yapısı veya belirli bir konu yerine, korku ve gerilimi uyandıran sahnelere odaklanır.

Dabbe serisi, Türk korku sineması içinde önemli bir yere sahiptir. Filmler, doğaüstü olayları ve cinleri gerçekçi bir şekilde tasvir ederek Türk izleyicileri arasında popülerlik kazanmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2-3ü izlemedim ancak 1.filmini ilk çıktığında izlemiştim ve beni bayağı etkilemişti. Tabi kaç sene öncesiydi çoğu şeyden etkileniyordum ama bence o kadar nefret edilmesine gerek yok. Belki de gerçekten saçmadır ama benim hatırladığım kadarıyla güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

2-3ü izlemedim ancak 1.filmini ilk çıktığında izlemiştim ve beni bayağı etkilemişti. Tabi kaç sene öncesiydi çoğu şeyden etkileniyordum ama bence o kadar nefret edilmesine gerek yok. Belki de gerçekten saçmadır ama benim hatırladığım kadarıyla güzeldi

Neyden nefret ediliyor? O film hakkındaki yorumları merak ediyorum. Ama 2005 filmi falandı sanırım Dabbe. O yüzden açmamışlar konusunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

2-3ü izlemedim ancak 1.filmini ilk çıktığında izlemiştim ve beni bayağı etkilemişti. Tabi kaç sene öncesiydi çoğu şeyden etkileniyordum ama bence o kadar nefret edilmesine gerek yok. Belki de gerçekten saçmadır ama benim hatırladığım kadarıyla güzeldi

Neyden nefret ediliyor? O film hakkındaki yorumları merak ediyorum. Ama 2005 filmi falandı sanırım Dabbe. O yüzden açmamışlar konusunu.

Sinemalar.comdaki okuduğum yorumlarda yerden yere vurmuşlar filmi yok işte komedi falan filan. O açıdan söyledim

• film o kadar da iyi değil be.
  • Neden mi yok ? Çünkü Yönetmen : Hasan Karacadağ
  • Yorumları okuyup napcan dostum korku filmlerinde bir mantık arama kendini zaten korkmaya proglamlıyorsun izlerken fazla etkilenmeyede gerek yok izle,kork ve bitti(demesi kolay).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Sinemalar.comdaki okuduğum yorumlarda yerden yere vurmuşlar filmi yok işte komedi falan filan. O açıdan söyledim

Dabbe'ye komedi diyen çarpılır, taş olur yeminle.

• quote:

Orijinalden alıntı: koladorina

film o kadar da iyi değil be.

Yapmayın hocam Dabbe çok korkunç bir filmdi. Hele 2-3 sahnesi var tam mıçırtmalık.

@Saecula
    3. filminin konusu var ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 3 Temmuz 2013; 2:38:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Yorumları okuyup napcan dostum korku filmlerinde bir mantık arama kendini zaten korkmaya proglamlıyorsun izlerken fazla etkilenmeyede gerek yok izle,kork ve bitti(demesi kolay).

İnsanların film hakkındaki görüşlerini merak ediyorum sadece.
  • Çok basit bir film bence ve de çok sıkıcı. Sıkılıp kapatmıştım gen filmi kat kat daha iyi. En azından türklerin de dinle alakasız korku filmi yapabildiğinin bir kanıtıydı. Gen'i ben bu yüzden çok başarılı bulmuşumdur.
  • quote:

quote:

Yapmayın hocam Dabbe çok korkunç bir filmdi. Hele 2-3 sahnesi var tam mıçırtmalık.

@Saecula

hocam yurtta gece 3 gibi izledik. üstüne elektrik kesildi. arkadaş bayaa korktu ama bana işlemedi. 28 days later daha bir korkunç gibi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Çok basit bir film bence ve de çok sıkıcı. Sıkılıp kapatmıştım gen filmi kat kat daha iyi. En azından türklerin de dinle alakasız korku filmi yapabildiğinin bir kanıtıydı. Gen'i ben bu yüzden çok başarılı bulmuşumdur.

Dini olduğundan çok pis korkutuyor ya o filmler de zaten.
  • quote:

quote:

quote:

@Saecula

hocam yurtta gece 3 gibi izledik. üstüne elektrik kesildi. arkadaş bayaa korktu ama bana işlemedi. 28 days later daha bir korkunç gibi ama

Şu korku filmlerinden korkmayanları anlamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.