Arkadas atalarimiz bosuna `kor olur badem gozlu olur` dememis. Hic kimsenin begenmedigi kazim ne kadar degerlendi bir anda
quote:
Orijinalden alıntı: OnurJAM
Elmander'in kafa vurdugu top sag kanattan.
Arkadas atalarimiz bosuna `kor olur badem gozlu olur` dememis. Hic kimsenin begenmedigi kazim ne kadar degerlendi bir anda
Kendi adına konuş dostum, kazımın maç istatistiklerine bakın geçen sezon ve bu sezonun. Adam sadece fenerden geldiği için ve adı kazım olduğu için zorla yollandı. Taraftarın sevgilisi milan baros az önce maç sattı ama dillerden düşmüyor adı hiçbir zaman çünkü milan baros o
quote:
Orijinalden alıntı: TargetMan
quote:
Kendi adına konuş dostum, kazımın maç istatistiklerine bakın geçen sezon ve bu sezonun. Adam sadece fenerden geldiği için ve adı kazım olduğu için zorla yollandı. Taraftarın sevgilisi milan baros az önce maç sattı ama dillerden düşmüyor adı hiçbir zaman çünkü milan baros o
Maçları izlemeyip sadece istatistiklere bakıyorsun sanırım.
Hakan Balta gibi üst düzey bir topçumuz olduğu için
Emre solda daha verimli.sağda yiğit oynasın
Maçta topa vurmaya fazla cesaret edemedi futbolcular. Aslında bu tür zeminde çekilen şutlar çok tehlikeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted
quote:
Orijinalden alıntı: TargetMan
quote:
Maçları izlemeyip sadece istatistiklere bakıyorsun sanırım.
Bütün maçları izliyorum dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme