Şimdi Ara

Neden bütün ataklar sol kanattan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pardon unutmuşum elimizdeki sağ kanat oyuncusunu kiralamıştık

• kör ölür..
  • ujfayı yormamak için. emre ters ayak oynuyor. 45 dk da pestili çıkar sağı kullansak :D balta dan kurtulduğum gün horoz kesecem
  • Elimizdeki sağ kanat oyuncusunu kiralamıştık dicektim ki hatırlamışsın.
  • Adamların sol tarafı berbat olduğu için.
  • Penaltı pozisyonunda top sağ kanattan ortalanmıştır.
  • Emre solda çizgiye inemedigi için riera kayması çıksa daha etkili olacak takım engin sağda emre solda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elmander'in kafa vurdugu top sag kanattan.

Arkadas atalarimiz bosuna `kor olur badem gozlu olur` dememis. Hic kimsenin begenmedigi kazim ne kadar degerlendi bir anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurJAM

Elmander'in kafa vurdugu top sag kanattan.

Arkadas atalarimiz bosuna `kor olur badem gozlu olur` dememis. Hic kimsenin begenmedigi kazim ne kadar degerlendi bir anda

Kendi adına konuş dostum, kazımın maç istatistiklerine bakın geçen sezon ve bu sezonun. Adam sadece fenerden geldiği için ve adı kazım olduğu için zorla yollandı. Taraftarın sevgilisi milan baros az önce maç sattı ama dillerden düşmüyor adı hiçbir zaman çünkü milan baros o
  • quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

quote:

Kendi adına konuş dostum, kazımın maç istatistiklerine bakın geçen sezon ve bu sezonun. Adam sadece fenerden geldiği için ve adı kazım olduğu için zorla yollandı. Taraftarın sevgilisi milan baros az önce maç sattı ama dillerden düşmüyor adı hiçbir zaman çünkü milan baros o

Maçları izlemeyip sadece istatistiklere bakıyorsun sanırım.

• Hakan Balta gibi üst düzey bir topçumuz olduğu için
  • Emre solda daha verimli.sağda yiğit oynasın
  • Maçta topa vurmaya fazla cesaret edemedi futbolcular. Aslında bu tür zeminde çekilen şutlar çok tehlikeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

quote:

Maçları izlemeyip sadece istatistiklere bakıyorsun sanırım.

Bütün maçları izliyorum dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.