Şimdi Ara

Neden bu kadar insanlık dışıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkesin bildiği gibi lys geldi geçirdi ve hem önceki gün hem de bugün etrafımda 3 yerde sokak düğünü var yuh dedim artık.arkadaş ben anlamıyorum hiç mi insan düşünmez sınavları var ya da sınavdan çıktılar diye.Onların hepsinin ben...Polisi aradım düğün yapabiliyolar mı diye 1-2 ay öncesinden izin alıp yapabiliyolarmış böyle bişey varsa neden yasak var?
    Lys önceki akşam 8-9 gibi çarşıya çıktım en az 8 yerde düğün gördüm lan insansızlar bugünü mü bekeldiniz hepiniz.

• mataramasuko'' olacak kullanıcı adın...
  • up
  • Sınavın iyi geçse öyle demezsin
  • Aynen yobazların hepsini yakacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav kötü geçti anlaşılan boşver knk seneye bi daha hazırlanırsın düğün meselesine gelince haklısın ama yapacak bişi yok kültür seviyemiz yerlerde malesef bu konuda

• Geçmiş olsun knk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fakirlikten düğün salonu tutamayan yobaz bunlar
  • sokağı kır sanan insanlar yüzünden öyle sokakta düğün olmaz o doğru da imkansızlık diycem gerçi imkansızlıktan sokakta düğün yapmak ta olmaz yani ben şimdi düğün salonuna para vermiyim sokakta yapıyim olurmu lan öyle şey ? hani köy olsa istediğini yapsın
  • Sizene kardeşim isteyen istediği yerde yapar düğününü
  • sınavdın iyi ya da kötü geçmesi önemli değil dün açıcaktın konuyu aslında zaman bulamadım bu sadece insanlardaki düşüncesizlikle alakalı ben onların gürültüsünü çekmek zorunda mıyım yarın hayatımın sınavına girecekken.
  • Bir bitmediler harbi.Kafa ütülüyorlar her gece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.