Bildirim
Neden bu forumda herkes kendini ' TİPİM İYİ AMA IĞĞ SEVGİLİ YAPMAK İSTEMİYORUM '
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
tip var kişilik yok ana kuzusu -
bir dhli olmadığın için bilemezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.98 boyum renkli gözlerim atletik vücütum var tek problemim konuşma problemlerim varr o yüzden kızlardan uzak duruyorum dalga malga gecerler bide ortaama ayak uyduramam paralı ilişki yasıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: yavuz_4106
quote:
Orijinalden alıntı: NoPa1nNoGa1n
Diye nitelendiriyor ? Sevgilin yok diye soruyoruz hemen böyle cevaplar yahu tipsizsin işte neden zorluyorsun ?
Ne alaka yani her tipi olanın sevgilisi olmak zorundamı ? Belki adamların tipi var ama ortamı olmayan utangaç çekinden biri ki çoğu kesim öyle olur sanal'da ayrıca koy şu resmini bi görelim seni bana göre tipsiz geliceksin ama bi başkası'da sana yok kardeşim düzgün bi tipin var dicek izafi bi kavram olduğu için tipsizsin damgası vurman yanlış.
http://forum.donanimhaber.com/m_78769410/f_//tm.htm#78824401
-
Neden böyle konular açıyorsun din kardeşim ? -
-
quote:
quote:
quote:
Diye nitelendiriyor ? Sevgilin yok diye soruyoruz hemen böyle cevaplar yahu tipsizsin işte neden zorluyorsun ?
Ne alaka yani her tipi olanın sevgilisi olmak zorundamı ? Belki adamların tipi var ama ortamı olmayan utangaç çekinden biri ki çoğu kesim öyle olur sanal'da ayrıca koy şu resmini bi görelim seni bana göre tipsiz geliceksin ama bi başkası'da sana yok kardeşim düzgün bi tipin var dicek izafi bi kavram olduğu için tipsizsin damgası vurman yanlış.
Eğer fotoğrafdaki sen isen tipin düzgün kardeşim tipin var yok değil yani ama açıkcası senden daha yakışıklıyım ve sevgilim yok. Fotoğrafımı atıp kendimi ifşa edemem özellikle konu dışında yaş sınırı düşük olan bir sürü velet var. Senin bahsettiğin o tipim nasıl konusu açan arkadaşlar zaten tipi olmayan kişiler çelişkide kalırlar cünkü sevgili bulamayıp burda başkalarının güzel yorumları ile kendilerini sınarlar olay bundan ibaret
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz_4106 -- 2 Ağustos 2013; 1:14:57 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Eğer fotoğrafdaki sen isen tipin düzgün kardeşim tipin var yok değil yani ama açıkcası senden daha yakışıklıyım ve sevgilim yok. Fotoğrafımı atıp kendimi ifşa edemem özellikle konu dışında yaş sınırı düşük olan bir sürü velet var. Senin bahsettiğin o tipim nasıl konusu açan arkadaşlar zaten tipi olmayan kişiler çelişkide kalırlar cünkü sevgili bulamayıp burda başkalarının güzel yorumları ile kendilerini sınarlar olay bundan ibaret
Dostum benim kimseyi küçük düşürme gibi amacım yok. İlla ki günü geldiğinde herkes eşini bulacaktır ALLAH herkesin gönlüne göre birini yazmıştır kaderinde bu erken veya geç bir gün mutlaka olacak kimse tek yaratılmamıştır bence. Ama dediğim gibi ya madem tip var güzel arkadaşım git çeki düzen ver git ne bileyim konuş bir şeyin olmaması hiç bir şeyin olmamasından daha iyidir bence ee zaten elinde bir kız yok teklif etsen ne olacak en kötü yine olmayacak. Bak bende eskiden kapanıktım içime şimdi nasılım görüyorsun hiç çekinmiyorum ya bu sevgili olayınada pek takılmamak lazım aslında...
-
UPDULLAH
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X