Şimdi Ara

neden bir bayan 1.5 senelik bir ilişkide biraz zaman ister (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _GreeNEyEs_

sakin ama yaa... böyle olmaz ki! sana dediklerimizde bir doğruluk payı var ki söylüyoruz...

Alıntıları Göster
    haklısınız bende sizin dediğiniz gibi düşünüyorum bugüne kadar çıktıklarımı sallamamıştım buna aşık oldum kalbime dinletemiyorum söz
  • ARKADAŞIM SEN HERHALDE YANINDAN AYRILMIYORSUN BU YÜZDEN SENDEN SIKILMIŞ OLABİLİR AMA DERT ETME ÇARESİ VAR ÜZÜN BİR ARAYIP SORMA BELKİ DÜZELİR TABİ SENİ ALDATMIYORSA
    quote:

Orjinalden alıntı: gilyardo

arkadaşlar bunu yaşıyan olan arkadaşlar mesaj yazmasını istiyorum . 1.5 senelik bir ilişki varken biraz zaman istemesinin sebebi nedir arkadaşlar ? ayrı kalmak istemesinin sebebi ?

quote:

arkadaşlar bunu yaşıyan olan arkadaşlar mesaj yazmasını
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuXedo

Bak güzel kardeşim sakın üzülme. 25 yaşındayım ve hepsini yaşadım. kesinlikle değmez. o seni düşünmüyorsa sende onu düşünmeyeceksin. bunu yapmak çok zor biliyorum ama düşünme sen sadece kendini düşün. sen ondan bıkmışsın gibi düşün. bir bitiş olarak değil daha güzel şeylerin başlangıcı olarak düşün. şimdi üzülüyorsun ağlıyorsun ama unutacaksın emin ol. kahkahalarla güldüğün mutlu olduğun zamanlar tekrar gelecek. benim sevgilim 5 sene çıktıktan sonra başkası var diye ayrıldı benden aradan 6 ay geçtikten sonra pişman olmuş onun gözünde çok değerli olmuşum haksızlık yaptığını anlamış falan filan işte saçmalık geç bunları. son bir şey daha söylüyorum. eğer birini deliler gibi seviyorsanız ve 1-2 seneden sonra size zamana ihtiyacım var gibi abuk sabuk şeyler söylüyorsa tavrınızı değştirin yada bye bye deyin...

+1000000000

Alıntıları Göster
    arkadaşım otur iyi bir düşün ve mantığını çalıştır.

arkadaşlar yukarıda güzel şeyler yazmışlar.

ne kadar çok üzülsen de belli etme.

ve sakın koyverme kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: saner1911

ARKADAŞIM SEN HERHALDE YANINDAN AYRILMIYORSUN BU YÜZDEN SENDEN SIKILMIŞ OLABİLİR AMA DERT ETME ÇARESİ VAR ÜZÜN BİR ARAYIP SORMA BELKİ DÜZELİR TABİ SENİ ALDATMIYORSA
    quote:

Orjinalden alıntı: gilyardo

arkadaşlar bunu yaşıyan olan arkadaşlar mesaj yazmasını istiyorum . 1.5 senelik bir ilişki varken biraz zaman istemesinin sebebi nedir arkadaşlar ? ayrı kalmak istemesinin sebebi ?

quote:

arkadaşlar bunu yaşıyan olan arkadaşlar mesaj yazmasını
    ikinci ciddi nişanı yapmış biri olarak size bazı tecrübelerimden faydalandırayım , (ukela gibi gözükmek istemem) hatunlara başlarda yaklaşım tarzının onun huyuna suyuna göre olsun daha sonra kendi taktiğinizi kullanmaya başlıyacaksınız.

ilk aylarda sürekli taarruz yapıp bekliyeceksiniz , eğer sürekli siz yaparsanız alışır ve devamını ister , taktik böyle değildir asıl taktik taarruzu yapıp beklemektir.

daha sonra birbirinize alıştıktan sonra, aynı şekilde mevzinizde bekliyeceksiniz demek istediğim olay , hayatta ondan başkaları olduğunu ona hisstettrin , bunu yapmaz iseniz acı çekersiniz , isteyin ama dışdan ona istediğinizi yüz de yüz göstermeyin kendinizi kaptırmayın fazlasıyla ,

BU kapılmanın dışında kalanlar bu işi başaran insanlardır , eğer bunun içinde kalırsanız acı çekersiniz hiç bir silahınızı vermeyin..

maço erkek olayına geldiğimizde maçoluk aslında benim kafamda kroluktan başka bir anlam taşımaz.Esas maçoluğun ne olduğunu bilseler bazı şeyleri kabul etmek istemezler.

esas konuya geldiğimiz zaman , eğer zaman istiyorsa zamanın çok diyebilirsin oan sonsuza kadar düşünsün , hemen yeni birine bak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno_x -- 17 Aralık 2005, 23:34:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inferno_x

ikinci ciddi nişanı yapmış biri olarak size bazı tecrübelerimden faydalandırayım , (ukela gibi gözükmek istemem) hatunlara başlarda yaklaşım tarzının onun huyuna suyuna göre olsun daha sonra kendi taktiğinizi kullanmaya başlıyacaksınız.

ilk aylarda sürekli taarruz yapıp bekliyeceksiniz , eğer sürekli siz yaparsanız alışır ve devamını ister , taktik böyle değildir asıl taktik taarruzu yapıp beklemektir.

daha sonra birbirinize alıştıktan sonra, aynı şekilde mevzinizde bekliyeceksiniz demek istediğim olay , hayatta ondan başkaları olduğunu ona hisstettrin , bunu yapmaz iseniz acı çekersiniz , isteyin ama dışdan ona istediğinizi yüz de yüz göstermeyin kendinizi kaptırmayın fazlasıyla ,

BU kapılmanın dışında kalanlar bu işi başaran insanlardır , eğer bunun içinde kalırsanız acı çekersiniz hiç bir silahınızı vermeyin..

maço erkek olayına geldiğimizde maçoluk aslında benim kafamda kroluktan başka bir anlam taşımaz.Esas maçoluğun ne olduğunu bilseler bazı şeyleri kabul etmek istemezler.

esas konuya geldiğimiz zaman , eğer zaman istiyorsa zamanın çok diyebilirsin oan sonsuza kadar düşünsün , hemen yeni birine bak..

Alıntıları Göster
    bir kızılderili atasözü der ki :
    "Seveni s.krlr, s.kni severler..."
    ben bunu bildim bunu sölerim...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: inferno_x

maçodan kastım; sert mizaçlı kişilik. kroluk değil yani..

istemiyorsa yol verici konuşmalar yap arkadaşım. nihayetinde evli değilsiniz ve bu bir yuva değil..
    kendine değer verdiğinde bundan hoşnut olan bir bayan bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

istemiyorsa yol verici konuşmalar yap arkadaşım. nihayetinde evli değilsiniz ve bu bir yuva değil..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

quote:

sert istiyorlarsa sertte oluruz , kılıktan kılığa gireriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno_x -- 17 Aralık 2005, 23:43:59 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Dostum madem bir soğukluk, zaman isteme meselesi gibi durumlar ortaya çıkmışsa yapacağın en güzel şey karşılıklı konuşarak bunu direk kendisine sor.. Bu meseleden dolayı canının sıkıldığını, gözüne uyku girmediğini ve aklına başka şeyler getirdiğini açıkça söyle ve söylediklerinle de dürüstlüğünü göster. Bu konuda kendisininde açık sözlü olmasını iste.

Bazı şeyler karşılıklı konuşulmadan kesinlikle halledilmez ve konuşulmadıkça da olay farklı yönlerde eğilim gösterir.

Bak dostum ben 44 yaşındayım ve hayatımda bir çok olay yaşadım. Sana söylediklerimi uygularsan hem için rahatlamış hemde canın sıkılmamış olacak.. Yeterki sadece birbirinize dürüst olun.. Birbirinizden biraz ayrı kalın bu evlilikte de geçerlidir. Uzmanlar bile eşlerin zaman zaman 2-3 gün ayrı kalmasını tavsiye eder. Eğer böyle bir durumda söz konusu ise uygulamakta yarar var.

Umarım en kısa zamanda sorununu aşar ve sonu mutlu bir evliliğe varacak yolları emin adımlarla atarsın..

• quote:

quote:

quote:

sert istiyorlarsa sertte oluruz , kılıktan kılığa gireriz.

Alıntıları Göster
    Abicim güzelse, işine geliyosa,afra tafra yapmıosa çıkacan, aksi durumda ertesi türlü yol verecen gtsin...

Çok seviyorum falan hikaye,başkası olursa anında unutursun...

Bu kaybedemem ruh gibiyim falan tamamen hikaye, hormonal, vücudun birazda türünü devam ettiremeyeceğini sanıo,bvasıo hormonu,alakasız...

Dışarısı kız dolu, keyfi bilir...

One goes comes another demiş bir İngiliz düşünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 18 Aralık 2005, 0:03:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Abicim güzelse, işine geliyosa,afra tafra yapmıosa çıkacan, aksi durumda ertesi türlü yol verecen gtsin...

Çok seviyorum falan hikaye,başkası olursa anında unutursun...

Bu kaybedemem ruh gibiyim falan tamamen hikaye, hormonal, vücudun birazda türünü devam ettiremeyeceğini sanıo,bvasıo hormonu,alakasız...

Dışarısı kız dolu, keyfi bilir...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

sözü tuttum valla...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

sözü tuttum valla...

Alıntıları Göster
    Bu arada ara vermenin Türkçesini söyliyimmi : Başka birini arıcam, bulursam seni bırakıcam çünkü senden bıktım ...

BEN BÖYLE BİR SÖZÜ ASLa kabul etmem anında noktalarım ilişkiyi...

Böyle birşeyi kaldrımam şahsen ... Free takılcan falan kız bulamazsa sana gene geri dönecek falan biraz ters...

• dostumm cevapların tamamını okumadım ama herşey gayet güzel giderkenn aniden böyle bişey çıkıyosa ortaya zaman istiyorumm falan filan...çok üzgünüm ama arada başka biri olabileceği izlenimi doğuruyor bendee...bu duyguyu yaşamak çok zor bişey bi zamanlar bende yaşadımm ve tahmin ettiğim gibi oldu :((( hala üzülüyorumm çünkü bu direk insanın onuruyla oynamaktır bana göre...ve kendi açımdan affedilemeyecek tek yanlıştır...

sonra ne oldu aynı şeyi bende yaptımm sonraki kız arkadaşımla beraberken (ki bu beraberliğin kısa süreceğini ikimizde biliyoduk)
    başka birine aşık oldumm ve onun üzülmesini istemediğimm içinn daha farklı ve onu kırmayacakk bahaneler söyleyip bitirdimm...
    ne yapalımm hayat kısır bi döngü olmuşş işte eksenimiz etrafında dönüp duruyoruz herşey kördüğüm olmuşş çözebilenn rahat ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsiz34

dostumm cevapların tamamını okumadım ama herşey gayet güzel giderkenn aniden böyle bişey çıkıyosa ortaya zaman istiyorumm falan filan...çok üzgünüm ama arada başka biri olabileceği izlenimi doğuruyor bendee...bu duyguyu yaşamak çok zor bişey bi zamanlar bende yaşadımm ve tahmin ettiğim gibi oldu :((( hala üzülüyorumm çünkü bu direk insanın onuruyla oynamaktır bana göre...ve kendi açımdan affedilemeyecek tek yanlıştır...

sonra ne oldu aynı şeyi bende yaptımm sonraki kız arkadaşımla beraberken (ki bu beraberliğin kısa süreceğini ikimizde biliyoduk)
    başka birine aşık oldumm ve onun üzülmesini istemediğimm içinn daha farklı ve onu kırmayacakk bahaneler söyleyip bitirdimm...
    ne yapalımm hayat kısır bi döngü olmuşş işte eksenimiz etrafında dönüp duruyoruz herşey kördüğüm olmuşş çözebilenn rahat ediyor...
    2 tür arasındaki fark

1- erkekler neden alkolik olur? cünkü unutamaz eger bir kıza asık olursa
    2- kızlarda balık hafızası vardır neden? ölümüne sevdigi bir erkekten 3 gün ayrı kalınca cok rahat baska bir erkegin kolunda neseyle dolasabilir...

yüzlerce kez yapılan deneylerde en koyu ask yasayan kız bile 1 ay gecmeden aynı yogunlukta baska bir erkekle ask yasayabilir. bu ispatlı bir deneydir 1 ayı gecmez yeni bir erkek bulması ve seni hic hatırlamaz bile onun icin acı cekmeye hazır ol simdiden uyarıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: meco

2 tür arasındaki fark

1- erkekler neden alkolik olur? cünkü unutamaz eger bir kıza asık olursa
    2- kızlarda balık hafızası vardır neden? ölümüne sevdigi bir erkekten 3 gün ayrı kalınca cok rahat baska bir erkegin kolunda neseyle dolasabilir...

yüzlerce kez yapılan deneylerde en koyu ask yasayan kız bile 1 ay gecmeden aynı yogunlukta baska bir erkekle ask yasayabilir. bu ispatlı bir deneydir 1 ayı gecmez yeni bir erkek bulması ve seni hic hatırlamaz bile onun icin acı cekmeye hazır ol simdiden uyarıyorum...

Alıntıları Göster
    Kız her an senden ayrılmak istiyorum ayrı kaldığımız zaman zarfında iyice düşündüm böylesi daha iyi ilişkimizin eski tadı kalmadı tarzında entel dantel bir cümle kurabilir hazırlıklı ol ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mika_hakinen

Kız her an senden ayrılmak istiyorum ayrı kaldığımız zaman zarfında iyice düşündüm böylesi daha iyi ilişkimizin eski tadı kalmadı tarzında entel dantel bir cümle kurabilir hazırlıklı ol ...

Alıntıları Göster
    nedir bu forumun bu kız milletinden çektiği arkadaş yaa
    bi posta koyamıyoruz şunlara abi kim kurtaracak bizi yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

nedir bu forumun bu kız milletinden çektiği arkadaş yaa
    bi posta koyamıyoruz şunlara abi kim kurtaracak bizi yaa

Alıntıları Göster
    daha öncede dediğim gibi büyük bi ihtimal yeni ufuklara yelken açmak istiyo kız..
    sakın kendini köpek ettirme biz ettirdikte nooldu dötleri iyice gökleere çıukıyo.
    kendinden gider kardeş açık konuşuyum.
    ve en kötüsü bizim dediklerimize kulak asmıycaksın ve baya bi acı çekceksin ve ayrılığın izleri yavaş yavaş kaybolunca DEĞMEZMİŞ diyceksin.biz şimdi sana ne desek boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: okeyn

daha öncede dediğim gibi büyük bi ihtimal yeni ufuklara yelken açmak istiyo kız..
    sakın kendini köpek ettirme biz ettirdikte nooldu dötleri iyice gökleere çıukıyo.
    ve en kötüsü bizim dediklerimize kulak asmıycaksın ve baya bi acı çekceksin ve ayrılığın izleri yavaş yavaş kaybolunca DEĞMEZMİŞ diyceksin.biz şimdi sana ne desek boş.

Alıntıları Göster
    ona Kenan Doğulu'dan "Aşk Oyunu" adlı parçayı armağan et

kafana da şapkadan başka birşey takma

derim (:

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

maalesef memleketimizin kadınlarının geneli maço tipten hoşlanan cinsten. x bir forumda da bunu işlemişlerdi. ''sevgilim bana iyi davranıyor ama benim gözüm maço olanlarda felan''.
    kadına şehvet üstü ilgi duymayacaksın..seversen pişman olursun. sana değer vermeyene değer vermeyeceksin. senin için daha hayırlıdır, bitirmen..

Alıntıları Göster
    quote:

maalesef memleketimizin kadınlarının geneli maço tipten hoşlanan cinsten. x bir forumda da bunu işlemişlerdi. ''sevgilim bana iyi davranıyor ama benim gözüm maço olanlarda felan''.
    kadına şehvet üstü ilgi duymayacaksın..seversen pişman olursun. sana değer vermeyene değer vermeyeceksin. senin için daha hayırlıdır, bitirmen..

haci cok dogru soylemissin...

bu kizlari anlamak mumkun degil...Orman kackini tipli herifler kollarinda super hatunlarla geziyolar...

yok abi bundan sonra kiz arkadasim olacak kisi beni en az benim kadar sevmeli... Aslinda kizlar falan hikaye...nasil olsa isimi elime alinca onlar benim pesimden kosucak...

@ topigi acan arkadas

sana da tavsiyem koyver gitsin...ilerde pisman olursun bi hatun icin gunlerimi heba etmisim diye...insan daha onemli seyler yasayinca bazen eskiden onemli olan olaylar onemsiz gelmeye basliyo...iyisimi sen gencligini heba etme...baska limanlar ara...

• quote:

Orijinalden alıntı: okeyn

Alıntıları Göster
    Arkadaşım kalbinle değil aklınla hareket et. Eğer karşındaki senin sevgine değer vermiyorsa semde ona verme.
    Ben anlamadım bir türlü. Yıllarca kız arkadaş bulma, kimseye bakma, tek sevdiğim olsun de, birini bul ve canın gibi sev ama o ne yapıyor. Gidiyor değerini bilmeyen biriyle beraber oluyor. Tabi sonra senin kıymetini anlıyor ama geri nasıl dönecek. Gerçekten erkekler kızlardan daha sadık bazı konularda (unutmama konusunda). Hayat boyu unutamayan erkekler tanıdım. Ama hayat boyu unutamayan kadın daha görmedim. Keşke kalplerin içinde bir gösterge olsada insanlar karşısındakinin kendini nasıl sevdiğini görse. Üniversiteye giderken bakardım, çok azdı akıllı adamla gezen kız, zaten ciddi erkekler hep tek gezerdi (misal ben ve arkadaşlarım). Nerde öyle geleceği düşünerek hareket eden kız (insan). Çok zor varsada bizi bulmadı, bulduysada sevmedi.
    Ama herşeyin hayırlısı, sabırlı ve inançlı olmak lazım bu konularda. Allah hepimize sevdiğimiz insanı nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

ona Kenan Doğulu'dan "Aşk Oyunu" adlı parçayı armağan et

kafana da şapkadan başka birşey takma

derim (:

Alıntıları Göster
    ben tüm foruma yazıyorum, yarın birgün birçok arakadaşımız bu tür duygular yaşayacak çünkü. herkes kendi olayını çok özel sanır ama aslında hepimizi aynı şeyleri yaşıyoruz. 25 yaşıma girecem birkaç aya kalmaz, nişanda yaptım,imam nikahıda (imam nikahını cinsellik için kullananları kınıyorum ayrıca) ,yüzükte taktım, aynı şeyleri yaşamama engel olmadı bunlar. ölücek gbi oldum,nefessiz kaldım,1 sene bunalıma girdim,ilaçlar kullandım, en sonunda annem müdahale etmeseydi şu an aynı vaziyette giderdim sanırım. bunlar 3 sene önce oluyor, herşey lise arkadaşıyla görüşmesiyle başladı,ona topluca buluşacaklarsa görüşebilrisn diy eizin vermiştim,,çünkü güveniyordum,birbirimize sözler verdik, hesabımıza göre seneye aileler arası nişan olacaktı,çocuklarımıza isim beğendik ve daha birçok şey, onunla birlikteyken bir kıza bakmayı bırak ,düşünmedim bile.sorunu oldu destek oldum, bana gelemedi ben ona gittim vs.. sanki bizimki çok farklıydı,herşey mükemmeldi,çok özeldik sanki,ama değil işte yani öyle bir hadise yok. lise arkadaşlarıyla görüştükten sonra soğuk davranmaya başladı ve beklenen söz geldi "bi süre görüşmeyelim" o an ölseydim de o lafı duymasaydım dedim ama duydum, ağladım,yalvardım,yakardım, herşeyi yaparım dedim ama nafile, 7-8 ay peşinde koştum, ortak tanıdıkları soktum araya, yok olmadı,üstelik yaptklarım sadece kendimi küçük düşürmeme sbep oldu. arkadaşlarına nasıl kurtulacam bundan demesi ise onu asla ve asla affetmemem için son noktaydı.. ama her defasında herşeyini kabul ettim ,tekrar birlikte olmak için açık kapılar bıraktım..giderek dibe vuruyodum artık, bu kadar çabaya bu derece kayıtsız kalan kişi ,sizi ya hiç sevmemiştir herşeyi roldur yada şeytandır.
    senin onun kapısında beklemen,yağmur altında kalman, anlamlı mesajlar atman yada diğer şeylerin hiçbiri umrunda değil bunu bil.sadece sen üzülürsün,duygu sömürüsü bile işlemez öle adama,o sana git kahroluyorum diyorsa, anası babası konusu komşusu görmesin diyedir bunuda unutma!!
    gelelim sadede, yapman gereken (biliyorum çok zor hatta yapmayacağınıda biliyorum) peşini bırak,arama,sorma ,her tür bağlantını kes,hatta sana ulaşacağı tüm bağlantıları kes yada değiştir. konusmak görüşmek vs gibi şeyler acını artırır ve daha çok çaba sarfetmene sebep olur, aklında "acaba ?" olmasın acaba bana dönermi ,acaba tekrar birleşirmiyiz vs sakın olmasın,umut beslersen s.çarsın direk. o iş bitti bunu bil,zaten şu seviyeden sora dönsen ne olcak,her baktığında " acaba beni ne zaman bırakacak " diye mi düşünceksin. kesinlikle anlamlı sözler,laf sokmalarda olmasın, kendini küçük düşürüsün. bak bu kadar şey dedim ,kendi adıma bahse girerim ki dediklerimi yapmayacaksın ama yap! şu erkeklerin zayıf olmadını bari sen göster. geri gelmeye kalkarsa da sakın diyorum. kendi halin ebırak arama,zaten muhtemelen başkası var yada olacak onun için onun da işine gelir. sonra pişman olur yada olmaz bu onun sorunu,senin şu saatten sora onunla işin bitti ,bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.