Şimdi Ara

Neden bilgisayar başındasınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu soruyu kendimize soralım . Bize yararı olduğu için mi , işimiz icabı mı , yapacak birşey olmadığı için mi yoksa başka bir sebeple mi ?

Herkes şuan niye bilgisayar başında olduğunu yazabilir . İlk ben yazayım arkadaşlar . Ben birazdan film izleyeceğim için bilgisayar başındayım ve bilgisayara geçmek istemiyor artık canım . Peki siz arkadaşlar ?

• napalım başka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇÜNKÜ BAĞIMLIYIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evet en basit cevabı bu.Hepimiz bağımlıyız maalesef.Foruma,internete,oyunlara...
  • Dışarı çıkınca her zaman eğlenemiyorum. Zevkli gelmiyor yani.

Edit: Bu konuyla ilgili ekşi sözlük'de bir başlık vardı. İsteyen olursa PM atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Yengeç -- 30 Kasım 2013; 15:58:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

ÇÜNKÜ BAĞIMLIYIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evet en basit cevabı bu.Hepimiz bağımlıyız maalesef.Foruma,internete,oyunlara...

Kendini öyle görüyorsan bundan kurtulman mümkün. Bende saatlerce takılırdım anladım ki zaman akıp geçmiş. Bunu geçmiş resimlere bakınca gördüm. Artık sadece bir amacım olunca açıyorum bilgisayarı bu da toplasan 1 saat 2 saat arası geçiyor . Hatta müziği açıyorum pc'nin yüzüne bakmıyorum , kendimi o kadar soğuttum. Bu iş kafada bitiyor. Değişeceğim diyeceksin ama kararlı şekilde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

napalım başka

+1
     Neden bilgisayar başındasınız ?
  • yapacak başka bişey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef İşim Gereği Bilgisayar Başındayım.
  • Gerçek hayatta trolluk yapamiyorum burda rahatım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmam gereken sınavlar var fakat forumda takılıyorum.Nedenini ben de bilmiyorum.
  • Daha eğlençeli
  • icat edildiği için
  • Eskiden olsa oyun + pirpir derdim simdi mecbur is icabi..

• Pc acmiyorum telefondayim

• onu bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.