Şimdi Ara

Neden atladın bunu SAMSUNG !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle favorim RT63WMSW ancak bu modelde iki farklı resimle karşılaştım.

http://www.idealesya.com/urun/samsung-rt63wmsw-buzdolabi.aspx?ref=akakce&v=1.59.3

ve

http://www.kolayesyam.com/x_samsung-rt-63wmsw_29497.php?k_id=21&kn=No-Frost&ref=akakce&v=0.33

ilk sıradaki ideal esyadakinin hatalı resim olduğunu düşünüyorum.genelde karşıma çıkan resim ikincisi.kombi olmayan.ayrıca derin dondurucum var onun için kombi model düşünmüyorum.su pınarının hijyen sorunundan da haberim var ama nişanlım onu gıcır gıcır yapar inatla su pınarlı istiyoruz.

burda aklıma takılan diğer bi soru 62kamt daha eski seri olmasına rağmen neden daha pahalı.farklı bi teknelojiyemi sahip acaba?62kamt ı 1.450 alan arkadaşın konusunu okudum ama genel fiyat 1800-1900 lerde.
    yada fiyatı baz almadan 62kamt mı 63wmsw mi diye sorayım?
    max 2.000 e su pınarlı tavsiyelerinizide bekliyorum.
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverS@yNever -- 8 Haziran 2010; 12:31:24 >

• Merhaba,

2.görseldeki ürün yanlış, onun modeli SLR-629EV. İlk koyduğunuz ürün doğru olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: barcelo

Merhaba,

2.görseldeki ürün yanlış, onun modeli SLR-629EV. İlk koyduğunuz ürün doğru olan.

Tam tersi, ilk ürün SLR-629EV, ikinci ürün RT63. Samsung un sitesinden RT63 ün linkini ekleyecektim ancak sadece kullanma kılavuzu mevcut.
    SLR-629EV http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/bottom-mounted/index.idx?pagetype=subtype_p2

• evet samsung sitesinde 63 ler yok.

rt63 mü
    kamt62 mi?

yada max:2000e başka su pınarlı modeller mi?
  • arkadaşlar samsunglarda benim için olmazsa olmaz bir eksiklik fark ettim

chiller gözü---extra cold gözü---sıfır gözü artık adına ne derseniz.

hani dondurucu kısmında değil de normal bölümde ayrıca oluşturulan ve daha soğuk tutan bi bölme oluyor ya
    yeni samsungların hiç birinde yok.insan bazı modellerine koyar hiç olmazsa..her modelin içini aynı yapmışlar.

babamın eski samsungunda var.acaba yenilere niçin koymamışlar?.tereyağ-peynir gibi süt ürünleri ve çabuk bozulabilecek ama dondurulmaması gereken günlük kullanımı olan ürünler için mutlaka olması gerekir bence böyle bir bölme.

aynı zamanda birçok buzdolabının dondurucu kısımında olan hızlı şoklama bölümü de yok hiçbir yeni samsung modelinde

bu konuda teknik bi açıklması olan varmı???(üretim maliyeti,elektrik sarfiyatı,sık bozulma....vs)
    malzeme kalitesini ve diğer özelliklerini beğendiğim samsung bu konuda eksik kalmış diyor başka buzdolaplarına yöneliyorum.

ayrıca su sebilinden hijyen yüzünden değil de haznelerinin ufak olmasından dolayı kullanışsız buldum ve vazgeçtim.
    candoğan62 ve T-una
    bir yorum yaparsanız çok sevinirim.varmı samsungdan ve sharptan başka öneriniz?1000-1500 aralığında.yer sorunu yok.ayrıca derin dondurucum var kombi model düşünmüyorum.

2000 limiti düşürdüm paranın gözü körolsun...evlilik öncesi çok açılmayalım.

saygılar,

• Samsung'ın yeni serilerinde chiller gözü raf altı çekmece haline getirilmiştir. Çekmece ortalandığında hava kanallarına denk geliyor, böylece normal alandan daha soğuk hale geliyor. Ancak küçük kalıyor normal chiller gözüne göre.

LG'nin buzdolaplarını inceleyebilirsiniz. Bir de LG'nin Profilo'ya ürettiği Kore malı BD7010VNF modeli var, bu model de iyi araştırılırsa aradığınız bütçe aralığında bulunabilir. Bu modellerde chiller gözü çok fonksiyonludur ve sebzelik üzerindedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Samsung'ın yeni serilerinde chiller gözü raf altı çekmece haline getirilmiştir. Çekmece ortalandığında hava kanallarına denk geliyor, böylece normal alandan daha soğuk hale geliyor. Ancak küçük kalıyor normal chiller gözüne göre.

LG'nin buzdolaplarını inceleyebilirsiniz. Bir de LG'nin Profilo'ya ürettiği Kore malı BD7010VNF modeli var, bu model de iyi araştırılırsa aradığınız bütçe aralığında bulunabilir. Bu modellerde chiller gözü çok fonksiyonludur ve sebzelik üzerindedir.

samsung ile lg arasında tercih yaparsak hangisini seçmeliyiz.Birde samsungun eski modelleri ile yeni modeleri arasında fark olarak ne var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverS@yNever

evet samsung sitesinde 63 ler yok.

rt63 mü
    kamt62 mi?

yada max:2000e başka su pınarlı modeller mi?

Dostum RT62 KAMT modelini yaklaşık olarak bir aydır kullanıyoruz ve oldukca memnunuz ne koku problemi nede koyduğumuz sebze ve meyvelerde bir yumuşama veya tazeliğini kaybetme gibi sorunla karşılaşmadık ortalama 10-20 gün arasında sebze ve meyve türüne bağlı dolaba koyduğunuz ürünler dayanabiliyor ayrıca 1450 TL'ye ben aldım ama nasıl peşin fiyatına ve sıkı bir pazarlıkla firma İstanbul'da olabilir ama bizde Edirne'de olduğumuz halde nakliye dahil firma sorunsuz bir şekilde teslim etti dolabı istersen Liman Day.Tük Mall Münir Bey 2125191695 referans olarak bizi verebilirsiniz tabi model ve hacim bakımından uygun oldugunu düşünürseniz.Hızlı şoklama bölümü yok ama onun yerine lcd panelde kontrol edebildiğimiz şoklama tuşu var eğer hızlı bir şekilde dondurulmasını istediğimiz ürünleri bu tuşla şoklama yapıyoruz.Chiller bölümü yerine sebzelik üstüne ayrı bir bölüm yapılmıs isterseniz o kısma koyabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenelupin -- 8 Haziran 2010; 15:39:19 >

• candoğan hocam
    bahsettiğin raf altı çekmece çok kullanışsız.dediğin gibi küçük.doğru dürüst bişey konmaz oraya,yumurtalık falan zannettim ben orayı başta.

önerdiğin profilo BD7010VNF

http://www.profilo.com.tr/beyaz-eşya/buzdolapları-ve-derin-dondurucular/buzdolapları/no-frost-buzdolapları/BD7010VNF.html?source=browse

listeme aldım.hafta sonu canlı görecem malzeme kalitesine falan bakacam ama açıkçası 1.500 e çekilmez gibi geldi o fiyat bana.(firmaların ana sayfasındaki fiyatların çok uçuk olduğunu biliyorum.akakçade 1.650 en ucuz gözüküyo)bütçeyi 150 aşmak sorun değilde görünüşü çok kuru-eski tip-demode geldi bana.neyse bi canlı göreyimde sonrasına bakarım.

lg yide harıl harıl araştırmadayım.
    modeli ile yazıp teknik özellikleri ile ilgili tekrar sana danışmak niyetindeyim.
    LG den de model olarak önerebileceğin b. dolabı tavsiyelerin varsa çok makbule geçer.

çamaşır makinası profilo yada bosh diye bastırmaktayım.hatta 1200 veya 1020ctr kabul ettirdim.hatun samsungun görünüşünden etkilendi ama teknik detayları incelemiyo.samsung ve lg çamaşır makinalarını önerilmiyor diye biliyorum.
    bide:
    1000 ve 1001ctr ler (A) iken 1200-1020 ler (A+) olarak geçiyo akakçede.......
    doğrumu bu?
    http://www.akakce.com/camasir-makinasi/Profilo.html

son olarak:
    7kg+1000 devirde
    profilo ctr serisimi bosh wae serisimi(was değil) daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverS@yNever -- 9 Haziran 2010; 0:45:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.