Şimdi Ara

Neden Atalarimizin filmini cekmiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cogu kisi merak ediyodur hayatlarini,nasil yasadillarini,nereleri feth ettiklerini.Kitap okumayi cok seven millet olmadigimiz icin hayatlarini anlatan filmler yapilmali.Sadece Fetih 1453 filmini Yuksek butçe harcayarak yapildi. Atilla Filmini bile yabancilar yapti. Onlari gectim Ataturk'un hayatini anlatan filmleri bile dusuk butceli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarı Zeybek vardır efsane. Ağlamıştım.

Gerisi hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cüneyt arkın çektide ne oldu dalga geçiyorlar.Hayttt heytt kütt
  • iftira atmaktan başka bir şey yapmıyorlar ki. çekseler ne olur doğrusunu yapmadıktan sonra
  • Nihal Atsız'ın romanları özellikle film haline getirilmeli ama düşünüyorum da eğer Osmanlıyla ilgili yapılanlar gibi olacaksa hiç yapmasınlar, bari onlar temiz kalsın. Dazlak, top sakallı tiplerden oluşacaksa karakterler, hiç yapmasınlar. Çizilen portrelerden görüyoruz tabi Türk çizmekten çekindiklerini. Türk senin avatarındaki gibi olur, uzun saçlı ve yay bıyıklı.
    Kıyafetler de Mongol filmindekiler gibi olmalı. O dönemdeki Türk kıyafetleri onlardır.

Bu filmler gerçekten de doğru düzgün kişiler tarafından, doğru düzgün yapılsa ve tüm Türk lehçelerine dublajları yapılıp oralarda da yayınlansa ne güzel olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.