Şimdi Ara

Neden anvilde 9 kutucuk var ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangi bir + basma taktiği olduğu için olabilir mi?

• öle bi takti var diorlar ama ben denedim olmadı(allahtan ezik itemle denedim)
    ama gereksiz topic !
  • var taktiği var
  • bence her itemin kendine göre %100 basıldığı bi kutucuk var ama bu her itemde farklı değişiyo bence mesela bi itemi +5 e basarken 4. ve 7. (uydurmadır) kutucuğa koyunca %100 geçiyo +8 e basarken sadece 7. kutucukta %100 geçiyodur bence

bi de her itemin her derecedeki basılma kutusu farklıdır

benim düşüncem böyle yoksa neden 9 kutu yapsınlar ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: frkn1993

öle bi takti var diorlar ama ben denedim olmadı(allahtan ezik itemle denedim)
    ama gereksiz topic !

hiçde gereksiz bi topic değil ben şahsen cok merak ediyorum
  • Arkadaşlar sakın kendinizi kandırmayın her itemin kutucuğu falan filan diye.Çünkü öyle bir şey yok örnek vereyim tek seferde chitin +7 bastığım orta kutucuk ikinci seferde chitini +3 yaparken yakıyor üstelik hemen ardındanda basmadım birkaç gün sonra bastım.Sakın kendinizi öyle kandırmayın kutucuk mutucuk diye iflas edersiniz valla.
  • takı basma yerinde 2 kutucuk war trina+kağıt diye biliyorum 9 kutucuk içinde bence şöledir bus+hp+int+str+dex+hp+mp+trina+tearsis trinası+reduce sc gibisinden olabilir ama buraya koydunmu %100 filan yok öle olsaydı 4 yıldır bulunurdu mutlaka sırrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onların bi anlamı yok level dergisinin k2 yle yaptığı röportajda k2 onların bi özelliği olmadığını geçip geçmiyeceğini sistem karar verdiğini yazıyor
  • 4 yıldır bulunamaması normal çünkü her itemin farklıdır bence diyorum yani mesela +9 a basma şansı %0.1 gibi bişey olur dediğime göre her itemin farklı olduğu için belli bi taktiği yoktur yani yine şans işidir kısaca yok 2. kutucuğa koy gibi şeyler uydurma
  • Bir ara bulunmuştu knight empire gelmeden %100 upgrade yapılabiliyordu
  • taktik var
  • yok öyle bişey işinize bakın

• KO zamanınra itemlara Class sistemi gelmeden önce yapılabiliyodu.
    yani kutucuklarda yer değişikligi wardı ole bişey bende unuttum 2.5 sene oldu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhysX

Bir ara bulunmuştu knight empire gelmeden %100 upgrade yapılabiliyordu

Onla alakası yok dediğinin knight empireden önce 5 tane trina koyabiliyodun basarken 5x%20=%100 geçiyordu ama knight empireyle kaldırdılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: firari43

TEK SMİLEY İLE CVP VERMEK YASAKDİR DUYURULURR
    AKSİ HALDE UYARİ PUANİNİZ YUKSELİR,BİLDİGİM KADARİYLA 4, EGER 4 KERE AYNİ OLAY TEKRARLANİRSA, BANLANİRSİNİZ VEYA DİREK BANLANİRSİNİZ ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koçibey -- 24 Temmuz 2007; 20:19:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -MaStamindZ-

taktik var

acaba taktik var diyenler ne biliyor merak ediyorum

NOT:Bu taktiği bilmediğiniz anlamına gelmiyor.Umarım bilirsinizde çok para kazanırsnız.
  • insanlar şansa inansın diye farklı kareler koymuşlar.. tamamen duygusal yani
  • KENDI DUSUNCEM +1 den +10 a 9 kere up oldugu ıcın orda 9 kutucuk var her upda ordaki neyse salla sacmalıcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.