Şimdi Ara

Neden Android kullanıyosunuz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
1
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: opethianskies

Tercih meselesi...
    Şöyle ki telefonda tercihim her zaman Android'dir. Herhangi bir uygulamayı kolaylıkla internetten ya da apk sitelerinden telefona gönder yükle iş bitsin... ROOT olaylarına hiç girmiyorum. Custom Rom seçeneği falan da var. Tabii bunların getirdiği stabilite problemi de cabası.

Tablette ise tercihim Apple'dır. Apple iPad Air kullanıcısıyım. Fakat Appstore da işe yarayan herşey ama herşey paralı kardeşim. Ve apk gibi dışardan yükleme şansı yok. Herhangi bir dosyayı iPad'den bilgisayara mail atmadan göndermek mümkün değil. (Ki iTunes gerekliliği de var dosya aktarımında).

Kısıtlamalarını da sevmiyorum Apple'ın. Jailbreak olayları falan var (hiç girmedim) ama Android deki gibi ROOT yetkisi vermiyor bildiğim kadarıyla.

Velhasıl kelam, tercihim telefonda Android'dir.

Root = jb jb de hiç apple a bağlı olmuyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung note 4 kullanıyprum.Can alıcı bir sebebi yok.

Tasarımı daha çok hoşuma gitti,sarj süresinin daha iyi olacağını düşündüm.Spen güzel,kafa dagılması açısında karalamalar yapıyorum.

Iphone 6plus'ı yamulturum diye almadım.Yamulmaya gerçekten müsait bir cihaz.
    Çok fazla önem vermiyorum cihazlara,yok ekran jiletiniymiş kılıfmış beni geriyor. Bi hevesle alıyorum 2 gün sonra cıkarıp atiyorum.
    Iphone 6 plus kılıfsız kullanıma uygun değil kendi açımdan,dikkatli kullananlar için sorun teşkil etmeyebilir.

Tablet olarak ipad kullanıyorum,apple store da kaliteli uygulamalar var çöp birşey bulmak imkansız gibi,ancak güzel olanlarda paralı genellikle. Aslında yapımcıya saygım sonsuz her emeğin bir karşılığı olmali tabikide. Play storeda pek aşağı kalır yanı yok,ancak apple store daha iyi. Onun store u daha iyi diye gidip onu almadım tabikide. Tamamen cihaz tasarımdan dolayı aldım note 4 aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Samsung note 4 kullanıyprum.Can alıcı bir sebebi yok.

Tasarımı daha çok hoşuma gitti,sarj süresinin daha iyi olacağını düşündüm.Spen güzel,kafa dagılması açısında karalamalar yapıyorum.

Iphone 6plus'ı yamulturum diye almadım.Yamulmaya gerçekten müsait bir cihaz.
    Çok fazla önem vermiyorum cihazlara,yok ekran jiletiniymiş kılıfmış beni geriyor. Bi hevesle alıyorum 2 gün sonra cıkarıp atiyorum.
    Iphone 6 plus kılıfsız kullanıma uygun değil kendi açımdan,dikkatli kullananlar için sorun teşkil etmeyebilir.

Tablet olarak ipad kullanıyorum,apple store da kaliteli uygulamalar var çöp birşey bulmak imkansız gibi,ancak güzel olanlarda paralı genellikle. Aslında yapımcıya saygım sonsuz her emeğin bir karşılığı olmali tabikide. Play storeda pek aşağı kalır yanı yok,ancak apple store daha iyi. Onun store u daha iyi diye gidip onu almadım tabikide. Tamamen cihaz tasarımdan dolayı aldım note 4 aldım.

Hocam yukarıda açıkladım 2. Part cihazlarda malzemeyi sertleştirdiler bide ses tuşunun oradan büküldüğü için oraya Parça koydular kalem için alınacaksa bir telefon kesinlikle note alınmalıdır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Qatar Foundation

Bir süre sonra kasmalar vs oluyor, virüs gibi bir olay var, uygulama zenginliği falan diyounuz ama playstore un yarısı çöp vasıfsız uygulamalar. Neden android arkadaşlar?

uydurma be... androidde virüs yok reklam yayınlayan uygulamalar var kasma filan yok tabi uygulamaları açar kapatmadan biriktirirsen tek çekirdekli işlemcili cihazlar kasar... Apple fanbotu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 10 Şubat 2015; 1:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Android 1 sene dolmadan kasmaya başlar,ne kadar kasmaz diyen varsa hep kendini avutanlardır param boşa gitmedi diye.
    Android alırsın 1400 TL ye aradan 1.5 sene geçer kasmaktan takılmaktan deli olursun sonra gidersin yeni tel alırsın.
    İos 2200 TL dir alırsın 3 sene canavar gibi gider güncelleme de gelir herşey de gelir.
    Bende şuan note 3 var telefon kasıyor 6 aylık telefon henüz.
    Bu 3. Android telefonum hepsi de kastı neden alıyorum dersen fiyatı ucuz tek sebep bu.
    Parası olan bulaşmasın.

yalana bak asıl kasmasında kullanılmaz hale gelen ( Dand ) IOS'tur 4, 4s, 5, 5s kasmasından dolayı efsane oldu 24 saat kapatma restart etme gör kasmayı...

• Kasa malzemesinin yenilenip,mukavemetinin arttığından haberim yoktu. İyi olmuş iyileştirmeye gitmeleri.

Bilgi içinde teşükkür ederim.
  • cenktun34 kullanıcısına yanıt
    Brn de telefonda android, tablette ipad diyenlerdenim.

Otg desteği çoğu kez işimi çok kolaylaştırıyor. Dosyalarımı, filmlerimi flash belleğe arıyorum, uzun yolculuklarda hem işimi yapıyorum, hem eğlenceme bakıyorum.

32gb sd karta da müziklerimi, oyunlarımı atıyorym, mis.

Sd kart , bellek, telin kendi hafızası derken 80 gb veriyi yanımda taşıyabiliyorum.

İphoneda bunları yapamıyorum ama appstoredan da eksik kalmak istemiyorum. Zira aynı uygulama appstore da daha düzgün çalışıyor genelde. O yuzden ipad kullanıyorum.

Gerçi orta seviye android kullandığım için de uygulamalarda tutarsızlık olabilir.

• Aynen hocam zaten otg desteği android için mükemmel bir özellik.Bende çok fazla kullanıyorum.

Bi aralar iphone içinde o tarz şeyler gördüğümü,hatırlıyor gibiyim ama sanırım jailbrake yapmadan çalışmıyordu.(Yanlışsam düzeltin)

Tablette olayında adamlar resmen öncü ve ipad gibisi gerçektende yok!

Sony tablet S almıştım ilk çıktığında,aradan 3-4 ay sonrada ipad mini aldım. Sony tablet şuan çöp,hiç bir işlem dahi yapmadan kasıyor cihaz anlamsızca!

Abim'de Samsung Tablet var,çok üst düzey bir tabletmiş gibi notebook parasına aldı ancak cihazda 3gb ram olmasına rağmen şişmeler oluyor,kasıyor cihaz.

Tablette Apple'ı tek geçerim,en vasat olanı bile kullanıcıyı sinir etmiyor.

Telefon konusunda ise her ikiside mutlu eder kullanıcıyı,belki pil konusunda apple biraz geri kalabilir.Pil konusu,harici bellek,otg kablosu gibi unsurlar ile, android 1 tık önde benim için. İphone alsam mutsuzmu olurum veya pişmanmı olurum hayır,onunda kendine göre iyi yanları tabikide var.

• Ne kullananak gardes
    İos çok mu güzel

• Apple telefonlar gereksiz pahali bana gore. Ayrica androidler kasiyor diyen kisiler buyuk ihtimalle 1000TL alti telefon kullaniyorlardir. Orta ve yuksek segment android telefonlarin kasma yapacagini zannetmiyorum. Su an note2 sahibiyim, orta segment olarak geciyor, herhangi bi kasma mevcut degil telefonumda. Son zamanlarda da apple store ile play store arasinda pek fark kalmadi. Virus olayina gelecek olursak, play store disinde uygulama indirecek olursan telefona virus bulasma ihtimali dusuk de olsa var. Play store uzerinden indirilen uygulamalarda ise virus bulasma ihtimali neredeyse 0 :) Bilindik uygulamalari indirdigin takdirde gonul rahatligiyla kullanabilirsin telefonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenktun34 kullanıcısına yanıt
    Apple aynı modelde değişiklik yapmaz... biraz zorlanınca yine bükülüyor bükünce anlarsın...
  • Samsung konusunda yaşanılan takılmalarda haklısınız. Ben de bu yüzden One M8'e geçtim kafam rahat. Hem iOS kadar hızlı hem de Android sayesinde de dilediğim her şeyi özgürce yapabiliyorum. İtinayla tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Türe -- 10 Şubat 2015; 13:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Kasa malzemesinin yenilenip,mukavemetinin arttığından haberim yoktu. İyi olmuş iyileştirmeye gitmeleri.

Bilgi içinde teşükkür ederim.

Bende teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Türe

Samsung konusunda yaşanılan takılmalarda haklısınız. Ben de bu yüzden One M8'e geçtim kafam rahat. Hem iOS kadar hızlı hem de Android sayesinde de dilediğim her şeyi özgürce yapabiliyorum. İtinayla tavsiye edilir.

Tercih edeceğim 4 telefon var HTC Nexus iPhone Motorola droid serisi :) ama samsung galaxy s6 edge hızlanırsa ( exynos 7420 60.000 puan almış antutudan)

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Android 1 sene dolmadan kasmaya başlar,ne kadar kasmaz diyen varsa hep kendini avutanlardır param boşa gitmedi diye.
    Android alırsın 1400 TL ye aradan 1.5 sene geçer kasmaktan takılmaktan deli olursun sonra gidersin yeni tel alırsın.
    İos 2200 TL dir alırsın 3 sene canavar gibi gider güncelleme de gelir herşey de gelir.
    Bende şuan note 3 var telefon kasıyor 6 aylık telefon henüz.
    Bu 3. Android telefonum hepsi de kastı neden alıyorum dersen fiyatı ucuz tek sebep bu.
    Parası olan bulaşmasın.

yalana bak asıl kasmasında kullanılmaz hale gelen ( Dand ) IOS'tur 4, 4s, 5, 5s kasmasından dolayı efsane oldu 24 saat kapatma restart etme gör kasmayı...

İyi sallama 5 kullanıyorum olmadı 8.2 beta harika 8.3 beta yı yükleyeceğim şimdi 8.2 çok çok iyi bekleyin :)

• android hayattır bence

• Bidahaki telefonumu blackberry os yada windows almayı düşünüyorum; sar değerleri düşük bir tane bulabilirsem.

Android in sevmediğim yanı telefonumu bende başka kişilerinde kullanması geçenlerde telefonum kendi kendine fotoğraf çekti.
    Önceki android telefonumda ise sd kartımdan bir sürü fotoğraf ve video silindi.Yüklediğim uygulamalar fason değildi.
    Yaklaşık 2.5 yıldır android kullanıyorum telefonuma karışılmasından gerçekten bıktım.Artık androidden soğudum.

• Özelleştirebilme,daha iyi şarj süresi vb ayrıca kasıyor diyenler sadece samsung cihazlara bakıpta yazmasınlar buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

ne sallaması be... sdn forumda konuları var...https://www.google.com.tr/search?q=iphone+5s+kas%C4%B1yor&oq=iphone+5s+kas%C4%B1yor&aqs=chrome..69i57j0l5.8256j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

arama sonuçları direkt çıkıyor...

http://www.andronova.net/2013/10/28/iphone-5s-ve-iphone-5cde-sorunlar-devam-ediyor/

http://sorucevap.iphoneturkey.com/51740/iphone-5s-kasmaya-ba%C5%9Flad%C4%B1

http://forum.shiftdelete.net/iphone/336854-iphone-5-kasma-ve-donma.html

hadi yine inkar et... gerçekler acıdır ( dand ) IOS kasar...

İtiraf edilecek bir şey yok iphone 5 3 sene oldu ve çok çok yüksek çözünürlüklü oyunlarda kasabiliyor onun haricinde donma atma yok ios 8.2 8.3 8.4 çıkacak o zaman susacaksınız 5s kullanmadığım için bilmiyorum ios 8 iphone 6 ile optimize edildiği için kasma yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.