Şimdi Ara

Neden Android kullanıyosunuz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 1 sene dolmadan kasmaya başlar,ne kadar kasmaz diyen varsa hep kendini avutanlardır param boşa gitmedi diye.
    Android alırsın 1400 TL ye aradan 1.5 sene geçer kasmaktan takılmaktan deli olursun sonra gidersin yeni tel alırsın.
    İos 2200 TL dir alırsın 3 sene canavar gibi gider güncelleme de gelir herşey de gelir.
    Bende şuan note 3 var telefon kasıyor 6 aylık telefon henüz.
    Bu 3. Android telefonum hepsi de kastı neden alıyorum dersen fiyatı ucuz tek sebep bu.
    Parası olan bulaşmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım olarak Android telefon üreticilerinin amiral gemilerinin gerisinde olan iPhone'lara neden o kadar para verilir ki ? Yazılımın o kadar paraya değdiğini düşünmüyorum. Fiyatı diğer telefonların seviyesinde olsa iPhone düşünülebilir ama o fiyata aklımın ucundan bile geçirmem.

Android sana çeşit sunuyor. Almak istediğin telefonu donanıma göre seçebiliyorsun, tasarımına göre seçebiliyorsun, malzemesine göre seçebiliyorsun, ihtiyaç ve isteklerin doğrultusunda seçebiliyorsun, markasına göre seçebiliyorsun, fiyatına göre seçebiliyorsun. iOS için iPhone'dan başka seçeneğin yok.

• Chantodowill kullanıcısına yanıt
    samsung kasıntı arayüz kullanıyorsa androidin suçu ne ? ben 2 yılı aşkın nexus kullanıyorum hala ilk günkü gibi maşşalah. Kendimi avuttuğum falanda yok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Paralel iphone da bulursun o fiyatlara araştırırsan 5-5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Şubat 2015; 7:16:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Android 1 sene dolmadan kasmaya başlar,ne kadar kasmaz diyen varsa hep kendini avutanlardır param boşa gitmedi diye.
    Android alırsın 1400 TL ye aradan 1.5 sene geçer kasmaktan takılmaktan deli olursun sonra gidersin yeni tel alırsın.
    İos 2200 TL dir alırsın 3 sene canavar gibi gider güncelleme de gelir herşey de gelir.
    Bu 3. Android telefonum hepsi de kastı neden alıyorum dersen fiyatı ucuz tek sebep bu.
    Parası olan bulaşmasın.

Elimdeki G2 telefon 13 aylık.Neden herhangi bi kasma ya da donma yaşamıyorum?Hatta Antalya'da yaşıyorsan vereyim 1 hafta kullan.Senin dediğin devir çoktan bitti maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 9 Şubat 2015; 7:47:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Android 1 sene dolmadan kasmaya başlar,ne kadar kasmaz diyen varsa hep kendini avutanlardır param boşa gitmedi diye.
    Parası olan bulaşmasın.

Note3 alacak paran varsa, 5s alsaydin ya

Kasma demissin ama 3 android cihaz almissin. Hem de anladigim kadariyla hepsi amiral gemisi ve iphone fiyatindalar. E o zaman android sana da rahat geliyor

Kendi acimdan soyleyeyim, yazicidan cikti alma, muzik yuklemek icin itunes sacmaligini kullanmaya gerek olmamasi. Sadece sd karti tak pcye, kopyala yapistir yap gitsin. Kissisellestirme, ozellestirme.

Alim satim yapmadigim icin 2. El degeri beni hic ilgilendirmiyor.

Apple alirsam, tabletini alirim. O da marketi icin.

• Android ile yapılabilecekler ve ios ile yapılabilecekleri karşılaştırırsaniz neden Android kullanıldığını anlarsınız.
    Ayrıca Android'de root erişimini sağladığınızda adeta küçük denizden okyanusa açılmış gibi olursunuz. Root erişiminden sonra neler yapabileceğiniz optimizasyonun ve özelleştirmeyi şu an hiç bir işletim sistemi sunmuyor yapabilecekleriniz anlatmakla bitmez.
    Birde Android kasıyor vs diyorlar evet eskiden bazen deli edecek seviyede kasabiliyordu ama şu an öyle değil. Tabiki ios stabilitesini falan beklemek çok çok yanlış olur ama Android ile yapabilecekleriniz ios ile yapabileceklerinizden belki 20 kat fazladır bu nedenle ios stabilitesini Android'den beklememek lazım ancak son zamanlarda buju aşıyorlar.

Apple kullananlara saygım sonsuz adam benim telefondan beklentim zaten bu başka bir şey yapmıyorum diyor tipi için vs aldım diyor güle güle kullansın. Ama tutupda Android kullanan adama laf atmaya kalkmasın.

Birde Android kullanıpda burun kıvıranlar var bu arkadaşlarda kendi yanlışlarını kurbanı olmuşlar. Sen madem düz kullanıcısın telefondan bir beklentin yok o zaman ios almamakla büyük yanlış yapmışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tercih meselesi...
    Şöyle ki telefonda tercihim her zaman Android'dir. Herhangi bir uygulamayı kolaylıkla internetten ya da apk sitelerinden telefona gönder yükle iş bitsin... ROOT olaylarına hiç girmiyorum. Custom Rom seçeneği falan da var. Tabii bunların getirdiği stabilite problemi de cabası.

Tablette ise tercihim Apple'dır. Apple iPad Air kullanıcısıyım. Fakat Appstore da işe yarayan herşey ama herşey paralı kardeşim. Ve apk gibi dışardan yükleme şansı yok. Herhangi bir dosyayı iPad'den bilgisayara mail atmadan göndermek mümkün değil. (Ki iTunes gerekliliği de var dosya aktarımında).

Kısıtlamalarını da sevmiyorum Apple'ın. Jailbreak olayları falan var (hiç girmedim) ama Android deki gibi ROOT yetkisi vermiyor bildiğim kadarıyla.

Velhasıl kelam, tercihim telefonda Android'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qatar Foundation

Bir süre sonra kasmalar vs oluyor, virüs gibi bir olay var, uygulama zenginliği falan diyounuz ama playstore un yarısı çöp vasıfsız uygulamalar. Neden android arkadaşlar?

Kafanmi guzel senin. O parayi senmi oduyorsun. 3000 e telefon alacagim ve bukulme sorunu olacak oylemi? Iphone sahipleri birkez daha telefonlarina otururlarsa belki duzelir.

• Şu anda ios un stabilliği filan kalmadı kim ne derse desin millet telefonu adam gibi kullanmak için hala güncelleme bekliyor. Nexus 5 kullanıyorum kasma filan söz konusu değil gidip samsung kullanıp ondan sonra Android kasıyor demeyin. İos güncelleme veriyor diyenler ios 7 li iphone 4 ü eline alsın incelesin zamanının amiral gemisini çöp ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

Hazır size bulmuşken sorayım mkv,avi uzantılı videoları sorunsuz bir şekilde oynatmak için bir yol var mı?Avplayer,km player,oplayer liye,vlc,mx player gibi Uygulamaları denedim fayda etmedi

Valla ben küçücük ekranda video izlemediğim için bilmiyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

Bir süre sonra kasmalar vs oluyor, virüs gibi bir olay var, uygulama zenginliği falan diyounuz ama playstore un yarısı çöp vasıfsız uygulamalar. Neden android arkadaşlar?

Kafanmi guzel senin. O parayi senmi oduyorsun. 3000 e telefon alacagim ve bukulme sorunu olacak oylemi? Iphone sahipleri birkez daha telefonlarina otururlarsa belki duzelir.

Bükülme sorunu yok 2. Partta bir parça daha eklediler malzemeyi sertleştirdiler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Şu anda ios un stabilliği filan kalmadı kim ne derse desin millet telefonu adam gibi kullanmak için hala güncelleme bekliyor. Nexus 5 kullanıyorum kasma filan söz konusu değil gidip samsung kullanıp ondan sonra Android kasıyor demeyin. İos güncelleme veriyor diyenler ios 7 li iphone 4 ü eline alsın incelesin zamanının amiral gemisini çöp ettiler

Nexus 5 i 2 sene sonra kullanın android 7 (adı hern ne olacaksa) gelirse kasar ve doğru ios 7 den itibaren eski sürümlerdeki hızını veremiyo (ios 7.1.3 tasarım ve hız olarak jet gibiydi ) ama ios 8.2 de de hızlı olacak İnşAllah

• quote:

En sinir ve saçma soru , az araştır istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Android ile yapılabilecekler ve ios ile yapılabilecekleri karşılaştırırsaniz neden Android kullanıldığını anlarsınız.
    Ayrıca Android'de root erişimini sağladığınızda adeta küçük denizden okyanusa açılmış gibi olursunuz. Root erişiminden sonra neler yapabileceğiniz optimizasyonun ve özelleştirmeyi şu an hiç bir işletim sistemi sunmuyor yapabilecekleriniz anlatmakla bitmez.
    Birde Android kasıyor vs diyorlar evet eskiden bazen deli edecek seviyede kasabiliyordu ama şu an öyle değil. Tabiki ios stabilitesini falan beklemek çok çok yanlış olur ama Android ile yapabilecekleriniz ios ile yapabileceklerinizden belki 20 kat fazladır bu nedenle ios stabilitesini Android'den beklememek lazım ancak son zamanlarda buju aşıyorlar.

Apple kullananlara saygım sonsuz adam benim telefondan beklentim zaten bu başka bir şey yapmıyorum diyor tipi için vs aldım diyor güle güle kullansın. Ama tutupda Android kullanan adama laf atmaya kalkmasın.

Birde Android kullanıpda burun kıvıranlar var bu arkadaşlarda kendi yanlışlarını kurbanı olmuşlar. Sen madem düz kullanıcısın telefondan bir beklentin yok o zaman ios almamakla büyük yanlış yapmışsın

Ben sadece yazdığım uygulamayı denemek için aldım hava atacak halim hava atan insanların yanında bile durmam ve dediklerinizde haklısınız hem özgür hem stabil ve hızlı bir telefon istiyorsanız nexus alın (64 bit işlemci olsaydı alırdım kesin) hem bunu demekten bıktım androidde nasıl root varsa iphonede de jb var :)

• Çünkü özgürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

Şu anda ios un stabilliği filan kalmadı kim ne derse desin millet telefonu adam gibi kullanmak için hala güncelleme bekliyor. Nexus 5 kullanıyorum kasma filan söz konusu değil gidip samsung kullanıp ondan sonra Android kasıyor demeyin. İos güncelleme veriyor diyenler ios 7 li iphone 4 ü eline alsın incelesin zamanının amiral gemisini çöp ettiler

Nexus 5 i 2 sene sonra kullanın android 7 (adı hern ne olacaksa) gelirse kasar ve doğru ios 7 den itibaren eski sürümlerdeki hızını veremiyo (ios 7.1.3 tasarım ve hız olarak jet gibiydi ) ama ios 8.2 de de hızlı olacak İnşAllah

Android her sürümde ağırlaşmıyor ki kassın kassa bile 10 dakika da kasmayan sürüme dönüp kullanmaya devam ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

Android her sürümde ağırlaşmıyor ki kassın kassa bile 10 dakika da kasmayan sürüme dönüp kullanmaya devam ederim

Apple da öyle bir kaç ay veriyor beğenmezsen geri dönebiliyorsun ama androidde galiba istediğin zaman dönebilirsin ama bunun bir sebebi var rom yapan şirketler sayesinde ha bu arada iphone 5 in 3. Senesi oldu hala kasmıyor hatta videoda gönderirim boş zamanımda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 9 Şubat 2015; 19:39:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

En sinir ve saçma soru , az araştır istersen.

Nexuslarda motorolada olmuyor samsungda oluyor maalesef

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.