Şimdi Ara

Neden AKP? (2. Bölüm) (449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.588
Cevap
23
Favori
127.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıkar ilişkileri bitince akpliler birbirine girmeye başladı.fanatikleri hala inadına akp diyor.bu zihniyeti anlamak cidden güç.fikirlerini de değiştirmeye çalışmayın arkadaşlar beyaza siyah deseler tersini söyleyemezsiniz bunlara.
    ayrıca anlattığımız da karşımızdakinin anladığı kadardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Ülkenin kurucusu M.Kemal Atatürk'e hakaret edenlerin sınırsız banlanması gerekir.

Aziz Nesin'in lafını alıntı ve ekleme yapmadan paylaştım.Atatürkü dindar gösterme çabalarına girişmeyin.Zaten öle bir amacı yoktu .
  • quote:

Ülkenin kurucusu M.Kemal Atatürk'e hakaret edenlerin sınırsız banlanması gerekir.

Katılıyorum hakaret ve küfürü onaylamıyorum.
  • makarna beyinlileri bilmem ama bu seçimde tüm emekliler ve aileleri CHP ye oy verecek.
    2 ikramiye olayı süper...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

quote:

Aziz Nesin'in lafını alıntı ve ekleme yapmadan paylaştım.Atatürkü dindar gösterme çabalarına girişmeyin.Zaten öle bir amacı yoktu .

Atatürk'ü dindar olmamakla değil, dinsizlikle suçladığınızın farkındasınızdır umarım. Kimsenin inancını sorgulayamazsınız hele ki hayatta olmayan insanların inancını asla sorgulayamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 24 Mart 2015; 20:45:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

quote:

Atatürk'ü dindar olmamakla değil, dinsizlikle suçladığınızın farkındasınızdır umarım. Kimsenin inancını sorgulayamazsınız hele ki hayatta olmayan insanların inancını asla sorgulayamazsınız.

Bakın önce şunu anlamanız gerekir illaki birinin iyi yada kötü olması için dini olmasına gerek yoktur,dindar olmasına gerek yoktur.Bunlar tartışılan şeyler tabu değil.Ayrıca yalnızca Atatürke değil sıradan bir insanada küfür ve hakarete karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B6935253 -- 24 Mart 2015; 20:49:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Allah CHP zihniyetinden bizleri korusun (amin!)

Bir laf vardır cuk diye oturdu bu arkadaşın yorumuna. Anlayan anladı o lafı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp kafasına bakar mısın, tüm kuyrukları bittiği için akpye oy vermek boynumuzun borcuymuş. Oldu o zaman, tüp kuyrukları bitti diye hırsızlığa, hainliğe, yolsuzluğa, insanların bir hiç uğruna ölmesine, işçilerin sömürülmesine, adaletin ve hukukun katledilmesine tepki göstermeyelim öyle mi? Akp tüp kuyruğunu bitirdiğine göre bunların hepsini yapmaya hakkı var o zaman.
  • Bunu diyen adamlar günlerdir bu konu altında hakaret yağdırıyor millete. Akp ikiyüzlülüğüne güzel bir örnek.
  • Nicolai Tesla kullanıcısına yanıt
    abi adamlar karımı yatakta görsem kıskanmam diyor siz neyi anlatmaya çalışıyorsunuz. onları mı vazgeçirmeye çalışıyorsunuz.

Atatürk'e diktatör diyen bile var.

https://www.youtube.com/watch?v=2vEwydt7r1Y

rap pek dinlemem ama bir dinleyin.
  • Bu sürekli CHP zihniyeti diyen arkadaşlar Ankara parsel parsel satılırken kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla sessiz kalınmasını nasıl açıklıyor? Dün Gökçek o yazıları yazmasa öğrenemicektik?

• quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Bunu diyen adamlar günlerdir bu konu altında hakaret yağdırıyor millete. Akp ikiyüzlülüğüne güzel bir örnek.

Dostum bak ben durduk yere kimseye hakaret falan etmem ancak bana hakaret edildiyse cevabını vermişimdir.
  • chiron2007 C kullanıcısına yanıt
    Sen nüfusu İstanbul'dan az olan ve dümdüz olan bir ülkeden bunları alıyorsan böyle sonuçlar normaldir.Yanması ekstrem bir durum o ayrı ama bunlar kaç yıl depolarda çürüdü bize uymuyormuş diye.O zaman milli servetin neredeydi?

Ya da şehirlerin parsel parsel satılırken?

• 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ'nde Cumhurun Başı Çanakkale'de Şehitlerimizi anmak yerine, gidip özel hastahane açılışı katılması Şehitlerimize verdiği önemi göstermekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

makarna beyinlileri bilmem ama bu seçimde tüm emekliler ve aileleri CHP ye oy verecek.
    2 ikramiye olayı süper...

Valla ben de vatanseverlikleri gezide bira siseleriyle TC yazmaktan ibaret olanları bilmem, notere ver 15 tl sende istedigin taahhutnameyı cıkarırsın. Oy vermeyi beceremeyen dalkemal noter taahhutnamesını bıle becerememis. Kagıttaki 4 maddenin 3 u de aynı iktidar olacağından değil de maksat akp yi nasıl zayıflatabılırım kaç oy dusurebilirim hesabı iste. Bol keseden sallamak kolay tabi Akp böyle vaat vermeyi bilmiyor mu sanki.

• Başbakan yardımcısı bir belediye başkanı için ankarayı sattı diyor ve sanki dememiş gibi gıg çıkmıyor. Çok acı ve acaip..
    http://hizliresim.com/zmoq24
  • Sanane insanların neyi savunacaklarına sen mi karar veriyorsun?
  • Atatürk isminden neden rahatsız oluyorsunuz merak ediyorum?
  • hırsızlar çalarken değil,paylaşırken kavga ederlermiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

Orijinalden alıntı: Diyalog

aslında uzmanlarda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın 1/kaç mitingle AKP'nin oy oranını % 55-56'la çıkarabileceğini belirtiyorlar ama Cumhurbaşkanı olması hasebiyle oda parti lehine çıkıp miting yapamıyor.
    nu görev bize düşer elimizden geldiği kadar çıkıp heryerde AKP'yi halka anlatıcaz gerçi bilen biliyor zaten bilmeyende sorup öğrenir.

Musluman misin ?

Müslüman insan terörist olamaz. Müslüman insan hırsızlık yapamaz.
    https://www.youtube.com/watch?v=mOQV249z_J4

• 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.