Şimdi Ara

Neden 2 tane PSN Takas Konusu Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane ana konu var, 50'den fazla sayfası olan. 2 konunun da amacı aynı. 1 konuya yazan aynı mesajı diğer konuya da kopyalamak zorunda kalıyor ne olue ne olmaz diye. Sözün özü bu 2 konudan birini kilitleyip diğeriyle devam etmemizi istiyorum. Karışıklık olmaz ve düzgün bir konu olur böylece. Forum sorunları bölümüne konu açıcaktım fakat orda pek sallamıyorlar beni. Belki de rahatsız olan bi tek ben varım ama ilgilenilmesi gereken bir sorun bence...
    Dolayısıyla Gny* reyizden müdahele bekliyoruz.

@Gny*

Edit: Konular da bunlar, son 10-20 sayfaya bakarsanız mesajların hep aynı kişiler tarafından, aynı şekilde atıldığını görürsünüz

http://forum.donanimhaber.com/m_73836776/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_66142921/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 2 Aralık 2013; 21:42:10 >

• evet bende 2sine aynı mesajı atıyorum bide diğerine atmak için 60sn beklemeside......
  • Aynı şey hala yapılmaya devam ediliyor, yukarı
  • Katılıyorum, biri kapatılmalı.
    2 konu olunca hem boşuna mesaj sayısı artıyor, hem de zahmetli oluyor.
  • Konulardan biri genel takas grubu amacıyla diğeri oyuncular grubu olarak kendi aralarında takas amacıyla açılmış ama grup olgusu kalmamış sanırım.
    Tek konuya indirmek daha mantıklı tabii ki. Diğer arkadaşların da görüşünü alalım ona göre bir çözüm bulacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PAY PAL 2 TL ATABİLECEK VAR MI?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Konulardan biri genel takas grubu amacıyla diğeri oyuncular grubu olarak kendi aralarında takas amacıyla açılmış ama grup olgusu kalmamış sanırım.
    Tek konuya indirmek daha mantıklı tabii ki. Diğer arkadaşların da görüşünü alalım ona göre bir çözüm bulacağız.

Aynen öyle, teşekkürler Günay kaptan.

Hadi diğer arkadaşlar, yazın fikirlerinizi.
  • Görmeyen arkadaşların görmesi için konuyu son kez göklere fırlatıyorum.
  • @Gny*

Bu konu milletin umrunda değil ki hacı, adam seve seve yazıyor 2 konuya da. büyük bi mesela yok çoğu kişi için. zaten 2-3 haftada 1 mesaj attıkları için sorun oluşturmuyor çoğu kişi için. fakat kendi klavyenle dedin, grup olgusu falan yok ki şu an ortada adamlar kim bilir nerde.. son mesajlarını aratsan bulamazsın.

o yıldızlı konunun kapatılıp/kitlenip diğer ana konudan devam edilmesi lazım. grup üyelerinden biri grubumuzu açın, biz burdan devam etmek istiyoruz derlerse eyvallah, açarsınız. ama şu an çok gereksiz o konu.
  • Konuyu inadına upluyorum. 2 konuda da aynı mesajlar var resmen, gördükçe sinirim bozuluyor.
    PSN Kardeşlik konusunda millet satış ilanı veriyor, takas konusunda kardeş arayan var. Karman çorman her şey. Adam akıllı bi düzene getirilmesi lazım artık. Bu sorun çözülene kadar da uplamaya devam edicem konuyu.
  • Ben de destekliyorum. Biri kapatilsin cok gereksiz olsun bence.
    Bu arada 5 aylik hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedikleriniz doğru iki tane aynı konu olmuş bir yerde, grupluk falan kalmamış konuda.
    Artık tek konu üzerinden yapılacak takas işleri. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Dedikleriniz doğru iki tane aynı konu olmuş bir yerde, grupluk falan kalmamış konuda.
    Artık tek konu üzerinden yapılacak takas işleri. İyi forumlar.

Gny hocam aynı hassasiyeti diğer klon konularda göstermenizi rica ediyorum. Son dönemde PS3 alacağım/almalı mıyım, PSA alacağım/almalı mıyım, temalı konular inanılmaz arttı. Keza Watch Dogs konuları da öyle bu aralar. Ayrıca Konsolda FPS, Klavye Mouse ile FPS temalı bir genel konu açılsa ve bu konuyla ilgili açılan konular oraya yönlendirilse güzel olur. Zira en fazla 10 günde bir böyle bir konu açılıyor. Bazı konularda yapabileceğiniz birşey yok biliyorum ama en azından klon konuların önüne geçerseniz mümkün olduğu kadar sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.