Şimdi Ara

nec ND 3551A dvdlerde okuma hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar başlıktaki dvd writerı kullanıyorum... acıkcası memnundum ama dvd leri okuma gibi bir problem var arkadasın diz ustunde okunan dvd bende okunmuyor(philips marka dvdye yazılmış dosyalar).. cdlerde boyle bir problem yok..dvd yi boş dvd olarrak goruyor... firm ware updatinide yaptım ama sorunum hala devam ediyor.. ha birde şöyle bir olay var.. bazı dvd filmleri okumuyor aynen boş dvd olarak goruyor ve sonra ben power dvdi adlı programdan dvd filmleri izleyebiliyorum... acaba yuklu alan bir yazılımdan olurmu diye bu gece format attım yalnız bi değişme olmadı... baya bir araştırma yaptım ama gereken çözüme rastlamadım... yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkurler şimdiden..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mürşit -- 2 Nisan 2007; 4:58:49 >



  • Selamlar,
    Sorununuz büyük ihtimalle yazılımsal, yani programlardan kaynaklanıyor...

    Çünkü, format atılmış ve yani XP kurulmuş makinede, "Windows Media Player" yada "Movie Maker" gibi default programlar zaten DVD Videoları desteklemiyorlar. Bu yüzden, Power DVD ile çalıştırabilmeniz gayet normal. Bunun haricinde, "Klite Codec" gibi bir kodek yüklemeniz de problemini çözer.

    Ancak Explorer ile içini göremiyor olmanız yada boş görmeniz ilginç. Bir ihtimal spy yada trojan bulaşmış olabilir. Bu konuda aklıma gelen başka birşey yok. Tüm DVD ler için durum böyle mi?
  • tum dvdlerde boyle değil genelde dvd film veya içinde media dosyaları olan dvdleri boş olarak goruyor....bu gece iti bariyle butun taramaları yaptım bir kaç programla.. karspersky 6 ve spybot seac ad destroyer iki si ilede butun sabit diskleri kotrol ettirdim... suan sıkıştırılmış ou felan dolu olan bi dvd aldım deneme için canavar gibi okudu ... a uutmada okumadıgı dvdin içeriği dvd film değil... içine vcd filmler atılmış bi dvd... anlayamadım durumu ... başka deediğim butun dvdler okudu lg olsun samsug olsun... yinede teşekkurler...
  • slm bende dediğin modelden kullandım gerçekten okumasında problem vardı ilk fırsatta sattım ve lg aldım memnunum bence sen değiştir en iyisi.
  • tmm önerine kulak vericem....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.