Şimdi Ara

Neato Robot Süpürgeler Hakkında Herşey ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
19
Favori
34.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • suleymansahal S kullanıcısına yanıt
    unuttuğum bir nokta videolar hep aydınlık evde çekilir tüm cihazlar haritalmayı tavanın resmini çekerek yapar oda az karanlıksa yandınız güneş görmeyen yatak odanızı düşünün

    ama xaomi robococ 5s ve neato kameralı değil lazerli çalışıyor akşam 7 de tüm ev karanlıkta çalıştırıyorum ama kameralı ırobot olsa tüm ışıkları açacağım yakcağım elektirik 1 satte bide ışıkları aç kapa uğraş küçük hazneli robotlar dedğim gibi sorun şarz olup devam edebilir ama arada siz iki defa hazne boşaltıcaksınız bunun zahmeti rezalet ya xaomi derim ya neato


    şu an kesinlikle ihtiyaç yoksa bekleyin yapay zeka olayı bunlara gelmedi daha 2019 modelerinde akılanma 5-6 yıllıkgelişmeden daha fazla olabilir benim gibi ihtiyaç ise hemen alın tabi benim alerjim var toza

    burada bak salonu süpür dedim telefondan sadece salonu süpürdü halı dışında girmediği yeri kalmamış hiç takılmamış püskülde falan yani oralarda kalsın

     Neato Robot Süpürgeler Hakkında Herşey !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadon90 -- 21 Aralık 2018; 19:38:30 >




  • karadon90 K kullanıcısına yanıt
    Detaylı cevabınız için sağolun. Sanırım ben de Amazon'dan sipariş vereceğim. Fiyatı göreceli olarak düşmüş. Bir tek arıza durumu korkutuyor. O riske de katlanacağız artık.
  • karadon90 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Birkaç noktada bilgilendirme yapalım:

    "dysan ve samsung neatonun takıldığı heryede takılır çünkü emiş güçleri çok yüksek" : Dyson fırça yapısı ve ergonomisi ile hiçbir yere takılmıyor, önemli özelliklerinden birisi bu.
    Samsung'un çekiş gücü ise Neato ve Xiaomi ile neredeyse aynı; Neato 1780Pa, Xiaomi 1960 Pa, Samsung 1800Pa. Takılma olayının çekiş gücü ile hiçbir ilgisi yoktur, fırça çapı ve kıl yapısı takılmayı tetikler.

    "ırobot 980 haznesi neatonun yarısı, neato 110metre kareyi temizlediğinde tüm 0.7 litreyi dolduruyor hafada 3 kere çalışmasına rağmen ırobotta hazne bunun yarısı nasıl evi temizleyecek" : iRobot haznesini sıkıştırarak doldurur, yani normal şartlarda hacminin %50 fazlasını toz olarak içine tıkar, bu da kademeli fan yapısı sayesindedir. R500ve R600 serilerinde iki farklı haznede, R800 ve R900 modellerinde ise tek büyük haznede toz biriktirmektedir. R900 serilerinin toz haznesi 0.6Ltdir, Neato serileri 0.68Lt.

    Saygılarımızla




  • Merhaba,

    Servisimiz tarafından tamamen yenilenmiş Neato Botvac 70 (1350TL) ve 85 (1500TL) modelleri ikinci el statüsünde satışa sunulmuştur.
    Sıfır batarya, güçlendirilmiş yeni Delta BFB1012UH fan ve fırça takımı ile verilmektedir, orijinal kutuları bulunmamaktadır.
    6 ay garantimiz altındadır.

    İlgilenenlerin temasa geçmelerini rica ederiz.
  • suleymansahal S kullanıcısına yanıt
    Benim cihazım D80 idi ve iki kere bozuldu, ilkinde satıcı(tecnotoys) ile irtibata geçtim ve beni dolandırmaya çalıştı, uzun uğraşlar sonucu benim gönderdiğim kutuda başka bir cihaz gönderdi. Gelen cihaz birkaç haftada bozuldu ve bu sefer Neato ile doğrudan irtibata geçtim. Onlarla yaklaşık 3 ay süren uğraşlar sonucu bir sonuca ulaştım ve sıfır kutuda sıfır cihaz gönderdiler.

    Diyeceğim o ki bu cihazlar çok dayanaklı değil ancak amazondan da alsanız faturanız olması durumunda uğraştırıcı olsa da uluslararası garantinin geçerli olacağını düşünüyorum.
  • Merhaba, iyi yıllar dileriz.
    Böyle bir tecrübe yaşamanıza üzüldük.
    Cihazınızın arızası neydi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 3 Ocak 2019; 12:54:47 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    İlginiz için çok teşekkür ederim. Konu şu şekilde gelişmişti;
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/132214294

    Kısacası tecnotoys adlı satıcı beni dolandırmaya çalıştı, bozulan ürünü Amerika'ya gönderdik diye hikaye uydurdu ve benden para istedi. Direnmem üzerine bana benim eski kutumda bir cihaz daha gönderdi, o da bozuldu ve ben onu Almanya'ya göndererek uzun uğraşlar sonucu değiştirebildim.

    Şimdi bozulmasın diye dua ediyorum.
  • Yapay zeka, temizlik robotlarındaki algoritmalara girmeye başladı, darısı Neato'ya.

    https://www.trifo.com/ironpie

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnTheWay O kullanıcısına yanıt
    Trifo şekil yapmış ama sözünü ettiği teknolojileri zaten Ecovacs ve iRobot kullanıyor geçen seneden beri. Visual Surveillance modu da hacklenebildiği için sorunlu olabilir. Yapay zeka özellikle kirli alanların tespitinde kullanılıyor zaten.
  • Sayın Forum üyeleri iyi pazarlar dilerim.

    Elimizde çok temiz, çok az kullanılmış iki adet beyaz Neato Botvac 85 var. Tamamen bakımlarını yaptım, değişmesi gereken pek bir yeri yoktu ama tam anlamıyla bakımdan geçti, yeni sıfır batarya ile satışa hazırladım.

    Bu robot lidar navigasyonlu, kendi haritasını kendisi yapan ve sistematik olarak temizleyen modeldir. Şarjı azaldığında üssüne geri döner, şarj olunca yeniden kaldığı yere giderek temizlemeye devam eder. 400m2 civarında bir alanı temizleyebilir.

    Cep telefonu veya bilgisayar uygulaması bulunmamaktadır. Yedek parça sorunu yoktur, stoklarımda var.
    Ürün hemen teslime hazırdır.

    İlgilenen üyelerimizin mesaj göndermelerini rica ediyorum.

    Saygılarımla
  • Merhaba,

    İki robotumuz da forum üyelerimize satıldı, çok teşekkür ederim, iyi günlerde kullanınız.

    Haftabaşında iki adet Neato Signature Pro yenilenmiş olacak, biraz daha uygun fiyatlı ürünlerdir.

    Onları da satışa sunacağız.

    Saygılarımızla
  • Merhaba,

    Önceki mesajlarda satışa sunduğum iki adet Botvac 85 de yeni sahiplerine doğru yola çıktı, iyi günlerde kullanmalarını diliyorum.

    Bugün elimizde yine çok çok temiz bir Neato Signature var.

    Tamamen bakımını yaptım, değişmesi gereken tekerlek motorları, ana fırça kayışı ve motor bilyalarını yeniledim. Eski fanını yeni BFB serisi iki katı güçlü fan ile değiştirdim. sıfır batarya ile yeni sahibine hazırdır.

    Bu robot lidar navigasyonlu, kendi haritasını kendisi yapan ve sistematik olarak temizleyen modeldir. Şarjı azaldığında üssüne geri döner, şarj olunca yeniden kaldığı yere giderek temizlemeye devam eder. 300m2 civarında bir alanı temizleyebilir.

    Cep telefonu veya bilgisayar uygulaması bulunmamaktadır. Yedek parça sorunu yoktur, stoklarımda var.
    Ürün hemen teslime hazırdır.

    videosunu şuraya bırakıyorum:https://youtu.be/RtSONS_rAsk

    İlgilenen üyelerimizin mesaj göndermelerini rica ediyorum.

    Saygılarımla




  • Merhaba yaklaşık 1 aydır Anker Eufy RoboVac 11S kullanıyorum. Son 2 gündüz hiç çalıştırmadık ve sürekli şarz ünitesinde durdu.
    Fakat dün gece saat 3 sularında aniden bip sesi geldi ve şarz almaya başladı sarı ışık yandı. Kalktım baktım şarz alıyor tabi ne kadar süre sarı ışık yandı bilmiyorum.
    Sizce sebebi ne olabilir? teşekkkürler @Hepsirobot
  • coolike C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bu, bataryanın refresh çevrimine girmesine benziyor.
    Bazı şarj döngüleri bataryanın sürekli, bazıları ise aralıklı olarak şarj alarak sürekli tam dolumda tutmasını gerektirir, her marka kullandığı bataryanın özelliklerine göre farklı bir çevrim yöntemi seçer.
    Bir sorun olarak algılamadım bu aşamada.
    İyi günlerde kullanınız.
  • Merhaba,
    Tüm Neato serileri için yeni bataryalarımız stoklarımıza girdi, dileyen kullanıcılar mesaj ile ulaşabilirler.
    İyi pazarlar dilerim.
    Saygılarımızla
  • Arızalı veya bakım gerektiren Neato robotlar için yedek parça ve diagnostik ekipmanlarımız ile yardımcı oluyoruz.
    Piyasadaki hemen her marka robota da hizmet vermekteyiz. Bilgilerinize sunarım.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Herkese merhaba,

    Bozulan Botvac D85 robotumu bundan 4 gün önce Ali Bey'e tamir etmesi için verdim. Sadece 2 günde hem tüm bakımlarını yaptı hem de sorunu tespit edip lidar ünitesini değiştirerek cihazı çalışır hale getirdi ve cihazı bana teslim etti.

    Yaptığı tamirin de 1 sene garantisini verdi.

    Kendisine çok teşekkür ederim.

    Artık robot bozulacak mı diye endişe etmiyorum. :)
  • Sayın burk_06,

    Bu nazik mesajınıza çok teşekkür ederim, ben sadece işimi yaptım.
    Neato gerçekten hassas bir cihaz, arızalandı mı tamiri oldukça sorunlu oluyor.
    Neato ve iRobot başta olmak üzere her türlü robotun tamir ve bakımlarını yapabiliyoruz, her zaman hizmetinizdeyim.
    Saygılarımla
  • Günaydın,

    Biliyorsunuz, akıllı temizlik robotlarının tamir, bakım ve yedek parça ihtiyaçları ile ilgilendiğim için tüm markalara yönelik batarya ithalatı da yapıyorum. Az miktarlarda da olsa stoklu çalışmaya gayret ediyorum. Geçen senenin ortasından bu yana yükselen döviz fiyatları ile 300TL'nin altında kaliteli batarya yok zaten.
    ABD'nin Çin'e uygulamaya başladığı ticari zorluklara karşılık verme amacı ile Çin de enerji piyasasında önlemler almaya başladı.
    Bu çerçevede başta dünya rezervinin çok önemli bir kısmını elinde tuttuğu için Lithium piyasalarını hareketlendirdi, dolayısı ile çok yakında batarya fiyatlarında ciddi artışlar olacak.
    Ülkemizde de yükselen döviz fiyatları ile birleştiğinde en az %15 bir artış olacağını tahmin ediyorum, batarya ihtiyacı olan kullanıcıları bilgilendirmek istedim.
    Saygılarımla,
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.