Bildirim
ne zor şeymiş kaban beğenmek;p
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
50-100 civarı veririm. Nike-Adidas-Rodi-LC-Yards-Collezione falan alırım. -
önce kelimeyi sözlüğe yaz anlamına bak bi güzel insan, kaban diyorum kaşmir diyorum (;
Oo dediğin markalar en fazla kolej montu satar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 11 Ekim 2009; 1:42:41 > -
bi kaç resim koyun bakam ben de yeni alacam -
Çok muhterem güzel insan, bizim Sarar'a girdiğimiz mi var işte ayırt edemedik. Bir konu açıyorsun, fotoğraf yok, model yok, renk yok ortada sadece Sarar ve fiyatlar var. Sonrada ay ne zor şeymiş kaban beğenmek diyorsun. Bu duruma halk arasında birşey denir. O şeyi ben söylemeyeyim ama sen anla -
quote:
Orijinalden alıntı: s_i_y_a_h
Çok muhterem güzel insan, bizim Sarar'a girdiğimiz mi var işte ayırt edemedik. Bir konu açıyorsun, fotoğraf yok, model yok, renk yok ortada sadece Sarar ve fiyatlar var. Sonrada ay ne zor şeymiş kaban beğenmek diyorsun. Bu duruma halk arasında birşey denir. O şeyi ben söylemeyeyim ama sen anla
+1 -
Kocaeli'de Outlet Center'dan Reebok marka Kışlık montu 55 Tl'ye aldım -
Abercrombie'ye bak harika tasarımlı kabanları var -
quote:
Orijinalden alıntı: rokobatu
Kocaeli'de Outlet Center'dan Reebok marka Kışlık montu 55 Tl'ye aldım
Nasıl bir şeyki? Resmini koyabilirmisin acaba.
Bende bugün,yarın alıcam Fethiye Collins de beğendim bir şey ama bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 11 Ekim 2009; 12:42:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bonobopanzer
Abercrombie'ye bak harika tasarımlı kabanları var
nerde :) -
zara yada pull and bear varsa -
Egon tatmin olduysa, senin adına çok memnun oldum(!) -
quote:
Orijinalden alıntı: aykman
quote:
Orijinalden alıntı: bonobopanzer
Abercrombie'ye bak harika tasarımlı kabanları var
nerde :)
Abercrombie'nin sitesinden.Ve ya capacity b162 ve tifanny'de bulabilirsin hocam.Tabi gittigidiyor da newyorker. gibi isimler var orijinal satışlar yapan onlara da bakaiblirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: ten_don
hepsi birbirine benziyor zaten içinden genç işi ve kalitelisini seçmek mesele..
SARAR'da %50 indirim vardı etiket fiyatı 695tl ve 499tl olan ikisi hoştu indirimiyle dahada hoş oluyor(;ama yinede kaban burdan alınır dediğiniz bir marka varsa bakarız
yazık senin gibi insanlara
biri Allahaşkına hadi git ve kendine ayakkabı al resimini koysun tam bu sefer konuya göre
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X