Şimdi Ara

Ne Zaman Gelişiriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su sahinci tayfasina bakiyorum. Tek bir yerde yok ulkenin her yerine yayilmis mubarekler. Oncelikle belirteyim efendi efendi arabasini surene hic kimse laf etmez. Onlar meclisten disari. Oyleleri var ki hayvan gibi egzozla gezip gurultu yapiyorlar. Silah patlatir gibi sesler falan. Mor, mavi, kirmizi renkli zenonlu sisler falan. Her yerde bunlardan mevcut. Ama bakiyorum internette falan bu tipitipler girla. Soyle yanlanir boyle takla atilir falan filan. Boyleleri dolu. Bir de bunlarin hastasi olan tipler, coluk combelek var. Bir laf ettiginde resmen asiret gibi sovmeye basliyorlar. Ne cok serseri meraklisi insanimiz var. Unal turanin bi vidyosunun altina yorum yaptim gecen fedaileri cikti oyle bir savunuyorlar ki. Ona laf etsen o kadar etkili olmaz. Demin de sahinci grubunun birine yazdim. Eminim bol bol geri donusler olacak. Ne olacak halimiz boyle? Etraf deli dolu. Onlara da hasta tipler dolu. Hic umut yok gelecek adina vallahi.

Gecen trafik polisinin birine dedim yav sunlardan nedir cektigimiz ceza falan yazin gozunuzu seveyim. Adam paralari yok fakirler falan dedi. Yahu fakirler de egzoz, zenon yapmayi biliyorlar ama. Bedavaya mi dagitiliyor onlara sanki?

Emniyete mail atmıştım bi ara. Onlar da istatistiklerle geçiştirme bir cevap verdiler. Gecen saridan kirmiziya dondugunde bombos yolda cezayi kitlediler ama bana. Gereken yerlerde gerektigi sekilde ceza yazmiyorlar iste.

Bu arada lutfen sovmeyelim de konu kitlenmesin beyler. İcinizden sovun.

Not: Sahincileri ornek olarak verdim sadece. Bmwsi de civikciside apaci apacidir. Harunlarda unallarda ayni apaci apacidir fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 16 Aralık 2015; 13:26:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önce oy kullanmayı öğrenmeliyiz

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Kullandik ya bu secim. Katilim epey fazlaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kullandik ya bu secim. Katilim epey fazlaydi

tabitakım tutar gibi oy kullan sonra niye böyleyiz? ne olduda böyle oldu? neden herkes sahtekar? ne zaman düzeliriz ......

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    O takim tutanlara sormak lazim. Benim vicdanim rahat

• 10 lira egzoz, 5 lira da beyaz far alıyorlar. Xenon'a para mı verirler :)

Yıl başında " hurda teşviği " başlığı altında 20 yıllık araçların trafiğe çıkmaması için haberler döndü ama şu an ne aşamada bilmiyorum.
  • Bu çocuk ve gençlerden önce, bunları eğitecek kalifiye öğretmenler yetiştirmeliyiz, asla pes etmeyen ve öğrencilerinin %70 ine etki edebilen öğretmenler. Sonra bu öğretmenlerin elinde yetişenler de öğretmen olup tüm ülkeye yayıldığında, halk bilinçlenip bazı şeyleri sorgulamaya başladığında ve bu bilinçli insanlar yönetim kadrolarında yer almaya başladığında bazı şeyler düzelmeye başlayacaktır. Bu bahsettiğim olaylar için gereken süre en az bir 50-60 sene sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Su sahinci tayfasina bakiyorum. Tek bir yerde yok ulkenin her yerine yayilmis mubarekler. Oncelikle belirteyim efendi efendi arabasini surene hic kimse laf etmez. Onlar meclisten disari. Oyleleri var ki hayvan gibi egzozla gezip gurultu yapiyorlar. Silah patlatir gibi sesler falan. Mor, mavi, kirmizi renkli zenonlu sisler falan. Her yerde bunlardan mevcut. Ama bakiyorum internette falan bu tipitipler girla. Soyle yanlanir boyle takla atilir falan filan. Boyleleri dolu. Bir de bunlarin hastasi olan tipler, coluk combelek var. Bir laf ettiginde resmen asiret gibi sovmeye basliyorlar. Ne cok serseri meraklisi insanimiz var. Unal turanin bi vidyosunun altina yorum yaptim gecen fedaileri cikti oyle bir savunuyorlar ki. Ona laf etsen o kadar etkili olmaz. Demin de sahinci grubunun birine yazdim. Eminim bol bol geri donusler olacak. Ne olacak halimiz boyle? Etraf deli dolu. Onlara da hasta tipler dolu. Hic umut yok gelecek adina vallahi.

Gecen trafik polisinin birine dedim yav sunlardan nedir cektigimiz ceza falan yazin gozunuzu seveyim. Adam paralari yok fakirler falan dedi. Yahu fakirler de egzoz, zenon yapmayi biliyorlar ama. Bedavaya mi dagitiliyor onlara sanki?

Emniyete mail atmıştım bi ara. Onlar da istatistiklerle geçiştirme bir cevap verdiler. Gecen saridan kirmiziya dondugunde bombos yolda cezayi kitlediler ama bana. Gereken yerlerde gerektigi sekilde ceza yazmiyorlar iste.

Bu arada lutfen sovmeyelim de konu kitlenmesin beyler. İcinizden sovun.

sizden ricam araç sınıfı yapmadan yorumlar yapmanız.

benim görebildiğim leon şirokko golf civic vb araçların bunları sırf şahinciler yazdınız diye sıraladım yoksa her bedende bu ruhu yakalayabilirsiniz..

yukarıdaki vb araçlar trafikte daha tehditkar taciz seviyesinde sürüş ve ses ve görüntü kirliliği yapan bir tarza sahipler..

kuş grubu bu sıralamada gerilerde kalır

mekan İstanbul uzak değil.

önce eğitim

sonra yaşam disiplini ve bilinç

arabaki küllüğü yere dökmeyen,

yaya kaldırımında ki yayaya yol veren

trafikte kurallara uyabilmek çok zaman isteyen bir durum bana göre

en ucuzun

en pahalısına

• Gelişmediğimiz kesin.. Gelişmeyeceğimiz kesin.. 2000 yılında sosyologlar çıkıp 20 yıl sonra evden zor çıkarız demişti.. İç savaşa hazır olun, bireysel silahlanmalara hazırlanın demişlerdi.. Boş konuşmamışlar..
    Not: Bu tarzda gelişen konuların hepsi istisnasız kapatıldı.. Dh yöneticileri de haklı.. Devir bir değişik devir..
  • apaçilik asla ölmez. 50 sene sonra uçan uzay araçları çıksa onlara da aynı modifiyeyi yaparlar.
  • Geçen yine sol şeridi kapatmışım, bakıyorum sol şerit apaçilerine yapışıp kalmışlar bir yapıştırıyorum çakarları tak tak tak, bi ona bi buna bi ona bi buna...

O değil de apaçilik sadece şahinle falan olmuyor her tür araca uygun bir davranıştır, önce zihniyetler gelişecek sonra yavaş yavaş yok olur gider zaten.Ayrıca kusura bakmayın da herkes gidip eli yüzü düzgün araba alamıyor vergi sistemi ve sonrasında gerekli olanlar ortada 15 bin lik araba size 20 bine geliyorsa burada apaçilerin bir suçu yok, çevre ülkeler de bile 1 senelik maaş ile güzel araçlar alınabiliyorken, bizde kredi çekmeden erken yaşta araba almak hayalden öteye gidemiyor, bakın rahatsız edici sesler harici konuşuyorum, üç kuruşluk zevki var milletin bırakın mutsuz ülkede bir gram mutluluk tatsınlar kendi çaplarında...Züppe işi seslere sesini çıkmaz tabi.Ülkede rahatsız olunacak tonla şey varken şahinlerin egzozlarına takılmak ilginç bir davranış...Tebrikler...

Not : Zoruna giden varsa evet apaçiyim

• Böyle genellemeler yaparak milleti bölen, her konuda meseleyi "oy" vermeye getiren kişilerin de gelişim konusunda olumsuz yeri var. Ayrıca çoğul hesap kullanımı çok arttı forumda , farkediliyor.

• Şahincilere gelene dek neler neler var kardeşim.Başlık yanıltıcı ama dedikleriniz doğru.

• Beyler dedigim gibi adam gibi adama hicbir zaman kimse birsey demez. Siz efendi efendi yolunuzda giderken kimse laf edebilir mi? Hayir. Herkes bu ulkede ozgurdur. Ancak bir baskasinin ozgurlugunu kisitmaladigi surece.. Ayrica soverken marka ayirt etmiyorum. Civiginden tut bmwsine kadar. Sadece sahinciler daha abartili is cikariyorlar onlar uzerinden ornek verdim. Ozel bi durum yok adamlara karsi.

• Araba modeli ile niye insanları ilişkilendiriyorsunuz? BMW kullanıp it kopukluk yapan adam mı yok memlekette, çakallık peşinde koşanların çoğunluğu Tofaş kullanmayı seneler önce bıraktı zaten. Dikkat etmiyorsunuz herhalde, trafikte lüks araç kullanan çoğu sürücü at hırsızına benziyor.
  • Böyle motosikletliler de türedi. Bazılarında hiç susturucu yok herhalde, direktman manifolt dinlyoruz. Gecenin 3'ünü, 4'ünü bilmiyorlar. Plakası da okunmuyor. Bir gün birisi tel gerecek bir yere. Polise şikayet edilebilmek de bir şanstır, bazı şeyleri engeller.

Gençlerin, kalın ses ihtiyaçlarını daha yapcı şeylere yönlendirmek lazım. Hiç değilse bari maça gidip "loy loy" falan desinler. Aralarından bir Tom Waits çıkar belki.

Tom Waits, "Waltzing Matilda", 1977

• Trafik polisinin verdiği cevap enteresan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Onlardan da bolca mevcut. Saçlar jöleli veya uzundur. Ayakta dar paça değişik renkli pantolon. Kolsuz şişme yelek. Yatarak veya basurluymus gibi değişik oturmalar falan. Sana tip tip bakıp habire gaz vermeler. Özellikle sokturuyorlar o egzozlari. İnsan sessiz olsun der bunlar ses çıkarma peşinde.

• biz görmeyiz
  • 2170 yılında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.