Şimdi Ara

Ne zaman cikacagim su cocuk tipinden.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yasina geldim ama gor ki 15-16 sanarsin kulaklarda hafif kepce olunca iyice cocuga benziyorum ne zaman kurtulacagim bu durumdan artik psikolojimide etkilemeye basladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En az bi 4-5 senen var
  • Benim de yaşım 22 ben de yaşımdan çok küçük gösteriyorum. Hele ki bir ara sakallarımı kesmiştim ve biri bana 17 falan gösterdiğimi söylemişti. Ama tipimi beğenmeyenler yok değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Benim de yaşım 22 ben de yaşımdan çok küçük gösteriyorum. Hele ki bir ara sakallarımı kesmiştim ve biri bana 17 falan gösterdiğimi söylemişti. Ama tipimi beğenmeyenler yok değil

Banada tatlisin diyip duruyorlar tam sakallar cikmadi benim ciksa biraz erkeksi gorunum katar degilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Benim de yaşım 22 ben de yaşımdan çok küçük gösteriyorum. Hele ki bir ara sakallarımı kesmiştim ve biri bana 17 falan gösterdiğimi söylemişti. Ama tipimi beğenmeyenler yok değil

Banada tatlisin diyip duruyorlar tam sakallar cikmadi benim ciksa biraz erkeksi gorunum katar degilmi ?

Yüz yapısına bağlı biraz da. Eğer bebeksi bir yüz yapısına sahipsen sakal da kurtarmaz ama hoş gösterir. Esmer ve keskin yüz hatlarını tercih eden kız grubunun dışındaki kızlar tarafından beğenilirsin. Ki bahsettiğim kızlar da oldukça az sayıda bulunduğu için işin zor

• Aynısı bendede var beyler yaş 20, sakalları kes 16 dersin
  • 25 li yaşlardan sonrada küçük göstermek istersiniz, insan neden hiç bir şeyin kıymetini bilmezki. Askerden sonra değişirsin merak etme şuan sen yeni açan bir gül gibisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

25 li yaşlardan sonrada küçük göstermek istersiniz, insan neden hiç bir şeyin kıymetini bilmezki. Askerden sonra değişirsin merak etme şuan sen yeni açan bir gül gibisin.

Evet öyleyim

• Usta kıymetini bil. Ben 19'umdayım örneğin. Yaşımdan ''çokta'' olmasada büyük gösteriyorum. Sesim kalın. Yüzüm sakala kıla tüye bulandı. Çok illet bişey emin ol. Bende baby face olmak isterdim mesela. :) Herkesin dediği gibi, kıymetini bilin, şükredin. Değiştirebileceğiniz çok birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden, kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. Siz kendinizi kabul etmezseniz, kimse etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.