ya arkadalsr bugun ayın kacı 28 i deilmi ??? benim saat oyle gosteriyor yada benim saat te bi problem varrrrr
efet yahmınen saat 10 ta aşılcak
Hello. This is Silkroad Online. In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, the server will undergo weekly server inspection. Inspection Period: 15:00~17:00 Silkroad Standard Time (2 hour duration) [Notice] - New server Eldorado: To be opened on 11/29 Silkroad Standard Time (Revised) - Thanksgiving Festival event extension: 11/21/2006 ~ 11/30/2006 * All jewel boxes will be deleted when the event ends. Please be sure to use up all jewel boxes before the end of event. Event bugün bitti arkadaşalar.Yani server bakımdan çıkınca So-Ok yerinde olmayacak ve event bitmiş olacak.Saat 10:00 server açılacak.Bir aksilik olmazsa öyle diyorlar...
ya bu arada bu bot olayı nasıl bişi ne işe yarıyor nasıl alınıyor ve nasıl kullanılıyor pls cvp yassın
ya bu jevel boxlar nerde kırılıyor lutfen yardım edin elimde nerdeyse 1000e yaklasık kutu wr kiimsede inanmıyor ne trade gosterebilyom neede stalla koyabilyom kafayı yıçem
bu oyun hayatımı yedi yeter artıkıın size bi sifre soylıyımmı lvl 43 tu ama lvl 39 lara kdr dustu sanırım ıstıyormusunuz soıylıyyım mı? bu sıfreyı cogu kısı biliyor adamın sıfresı artık sakız olmus
lan millet hmn toz oyununu acıldıgı gibi ama ben giremiyoım harıtaların yanında chekj diye bi sii yazıyor tıklıyom harıta usutune gelmiyor help me
yafs harıta yerine gelmiyor yardım edin nasıl gircem ahh be SRO hayatımı yedin bea
Arkadaşlar özür dilerim.Event 30 Kasım'a kadar uzamış.Hiç okumadan yapıştırmışım.Bu süre sonunda gerektiği gibi kullanılmayan kutular silinecek.
yafs fıttırıcam ne zmn gidicek bu chejk yazısını yerine o guselim populate yazısı boyle sapsarı muhtesem
şaka yapıyon deme offfffff nabıcaz simdi hayyy başlıcam ben bu oyunun eventine
yaaaaa ne bu boyle çin işkencesi yaaa kufuır etmememk ıcın kendimi sıkıyom ama hee ne boyle yafs nabıyorlar bu event dene melet oldugu zmn ama ben bi kere girmisitim oyle harıtaların yanında chejk yazısı yazıyordu ama benim sansıma tıkladım alpsi harıta gelmıstı oyuna girdim ama bi 50 dkk sonra kotu sonla karsılastım DSİ
millet nerrde oyun acıldıgı giib herkes fırladı gelın yafs bi sohbet edek bu oyundan bizlere hayır yokk
oyun ne zmn acılcak hadi ama arkadaslr bi cvp atınn biliyom kımse acık deil ama bi acın su hesabları bi cvp atın yeter ama hadiiiiiii ne zmn acılcak su oyunnnn yeter ama karnım acıktı herkes tuydu
isim cocoloco1979 sifre soylıyommm 0535678umut
alın sızın olsun oynayın skıllerin tadını cıkarın girin oynayın tabi suan oynayabilirseniz
ya siz oyundamısnız soylerseniz sevinirim ben giremiyomda
allah belanı versin bu kadar dıom
bu kadar açık açık post kasma bari
oyuna girmek imkansız gibi bu event sayesinde en fazla 5 denemede girdiğim oyun abartısız 20 kere denedim girmedim dün 45 dakika uğrastım girmek için soğumaya başladım artık oyunda bu nedir yahu ?