Şimdi Ara

ne yaptıysam kopek almıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar öneri istiyorum evde yapmadıgım sey kalmadı yalvarmalar tripler :D bir turlu kopek almaya ıkna edemedım hayır sonunda cama falan cıkıp almazsanıs atlarım gıbısınden seyler yapcam atla falan derler dıye korkuyorum yok boyle bir inat almaları ıcın onerdıgınız bır yol varmı ?

• Oncelikle yasin kac aldilar diyelim bakabilecek misin bahcen var mi yoksa balkonda mi bakmayi dusunuyorsun ilgilenecek zamani bulabilecek misin oncelikle bunlari cevapla ardindan belki yardim ederim elimden geldigince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 3 Haziran 2012; 0:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım yaşın küçük.Ailen istemiyorsa zorlada alsan o köpek 1 kaç ay sonra sokağa atılacaktır.Bir hevesle alıp da hayvanlara eziyet çektirmeyin.Büyüyünce evini barkını alınca çok seviyorsan 3-4 tane köpek al bak.Yok ailene aldırınca evden atılmayacağına yemin alırsan al.Sakın da para verme git terkedilmiş köpek al.
  • köpek giren eve melek girmiyor ondan olabilirmi ve para sıkıntısı olurmu mama su temizlik her hafta veteriner
  • yas kucuk dedıgınız 17 yasındayım :) tamam belki buyuk değilimdir ama kücükde değilim köpeğimin her turlu ihtiyacını karsılayacagımdan emınım gerek sabah gerek aksam dolastırabilirim köpeğimin bana iyi bir arkadas olacagına ınanıyorum ama işte ailem karsı geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUR SA LI

köpek giren eve melek girmiyor ondan olabilirmi ve para sıkıntısı olurmu mama su temizlik her hafta veteriner

al işte.
    köpeğin melekle , dinle ne alakası var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.