Bildirim
ne yaptıysam kopek almıyorlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Oncelikle yasin kac aldilar diyelim bakabilecek misin bahcen var mi yoksa balkonda mi bakmayi dusunuyorsun ilgilenecek zamani bulabilecek misin oncelikle bunlari cevapla ardindan belki yardim ederim elimden geldigince
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 3 Haziran 2012; 0:48:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım yaşın küçük.Ailen istemiyorsa zorlada alsan o köpek 1 kaç ay sonra sokağa atılacaktır.Bir hevesle alıp da hayvanlara eziyet çektirmeyin.Büyüyünce evini barkını alınca çok seviyorsan 3-4 tane köpek al bak.Yok ailene aldırınca evden atılmayacağına yemin alırsan al.Sakın da para verme git terkedilmiş köpek al. -
köpek giren eve melek girmiyor ondan olabilirmi ve para sıkıntısı olurmu mama su temizlik her hafta veteriner -
yas kucuk dedıgınız 17 yasındayım :) tamam belki buyuk değilimdir ama kücükde değilim köpeğimin her turlu ihtiyacını karsılayacagımdan emınım gerek sabah gerek aksam dolastırabilirim köpeğimin bana iyi bir arkadas olacagına ınanıyorum ama işte ailem karsı geliyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: BUR SA LI
köpek giren eve melek girmiyor ondan olabilirmi ve para sıkıntısı olurmu mama su temizlik her hafta veteriner
al işte.
köpeğin melekle , dinle ne alakası var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X