Şimdi Ara

Ne Yapsam Yükselemiyorum (Plat1-Elmas5 elo QQ içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne yapsam yaranamıyorum cidden. Her maç sırtımdan terler aka aka taşımaya çalışıyorum olmuyor. Biri satıyor diğeri de satıyor veya kavga edip afk kalan feedleyen... Plat 1-2 Dia 5 elo cidden aşırı kötü. Takımla uyumlu olmaya çalışıyorum cidden her şeyi en iyisiyle yapmaya çalışıyorum. Gerekirse jungleda farm almıyorum gank atıyorum ama sonuç oyun sonu yine lose. :DDDDDDDDDD Aşırı ağladım yalnız :DD Hak ediyor muyum diye düşünüyorum ama cevabını bulamadım. Kda atacağım fakat kda önemli değil oyun içi tutum önemli diyeceksiniz inanın arkam terliyor :D Yani önerileriniz var mı ne yapabilirim :D Herşeye gülücük koyarak sizi de kanserliyorum ama.Ne Yapsam Yükselemiyorum (Plat1-Elmas5 elo QQ içerir)
    Ne Yapsam Yükselemiyorum (Plat1-Elmas5 elo QQ içerir)Ne Yapsam Yükselemiyorum (Plat1-Elmas5 elo QQ içerir)Ne Yapsam Yükselemiyorum (Plat1-Elmas5 elo QQ içerir)







  • Bu oyunu en az 3 kişi sesli konuşmadan oynamıyorsan işlevsel tank hero almaman gerek. maokai, cho gath, sejuani falan boş bence. 1v9 herosu alcaksın ki oyunu taşıyasın. belki yine kaybedersin ama daha az olur. Bide nadirde olsa düzgün oyuncularla tanisirsan onlari ekle sonra girersin en azindan feeder sayisini kafadan 1 azaltmis olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdayım hardstuck in dia 5- 4
  • Kendi ismini karalamayip diger oyuncularinkini neden karaladin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha çok tf kazandıcak kitle kontrolü hasarı olan herolarla oyna mesala orianna,annie vs bu heroları iyi oynarsan iyi poziyon alırsan gerisini takımn yapar...
  • nick-karalama mantığı uyumu.
  • Pm uygun fiyata yapariz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamandır atmiyordum al qnq



    Ne Yapsam Yükselemiyorum (Plat1-Elmas5 elo QQ içerir)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasuo banlamalısın kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden karaladığımı bilmiyorum kanser olduğumdandır XDD zaten maç bulmak istiyorsanız profilime girersiniz belki hani bu oyuncular bu forumda takılıyordur isminin gözükmesini istemiyorlardır diye karalamıştım :DD Az önce yasuo banladım diye zilean çekti sonuç 3 8 falan afk kaldı zaten 20 de :D
  • Uzun bir süre ara ver, ben 2 kez dia serisinden düşüp sonrasında plat 5 e geriledim. Oyun da sarmıyor artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasuo banlamanin bir mantığı yok alan zayıf kalıyor zaten sizin takımdan biri aldıysa kampla karşıdan biri aldıysa yine kampla direk tilt olup surekli eq eq adamı durtmeye başlıyorlar sonra feed zaten.

    Riven kata banko Ban yemeli bence 0/5 te gitseler bir roama bakıyor geri gelmeleri.

    Jungun oyun taşıma yeteneği bence zac hariç baya düşük kalıyor. İlla jung dersen kayn dene gölge suikastci modu baya sağlam w fulle adcye full combo yap duvardan takıma dön sonra mid laneyide çok rahat çıkarabiliyorsun elinin alışık olmasına gerek bile yok zırh delme çok yarıyor bu heroya.

    Çoğu kişide kayna alışık değil zaten beklemediği hasarı yiyip ölüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prophet66 kullanıcısına yanıt
    Sana hiç bilen yassou gelmemiş haha zayıf kalıyor :D.Bu arada Elmas 5 Plat 1 Aralağında mal diye tabir ettiğimiz oyuncu çok ne desen anlamıyorlar.En iyisi yaz dönemin geçmesini bekliyip sonbahar kış dönemindeki oyuncular daha iyi oluyor veled gelmiyor çünkü.
  • Benim profilime girip feedleyenlerin maç geçmişlerine bakın işiniz yoksa. 10 ölümden az varsa bana yazarsınız alayı boosted :D
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Kardeş lolskillde yasuoda bir ara ilk 10daydim geçenlerde tekrar ilk 20ye girmiştim şuan ne alemde bilmiyorum emin ol bilen yasuoyu bende bilirim.

    Bilen yasuo olayı yasuonun zayıf olduğu gerçeğini değiştirmez.

    Riven al karşısına 3.seviyede ilk girişinde adama %80 can alırsın belki ödersin fiora renekton zaten aynı şekilde urgot yine öyle jax desen aynı yasuo midde bazı herolara karşı güçlü ama işlevsiz kalıyor neticede bir ori değil.

    Yasuo oyundan çok rahat düşebilir bir şampiyon hala bu bilen yasuo taşıri tek atıyor 0/10 giderken sadece hayaletle kesiyor olayını bırakmanin zamanı çoktan geçti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prophet66 -- 7 Ağustos 2017; 22:24:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla trde dia5ten çıkamıyorum diyorsan zaten yeteneğin sınırlıdır ve orayı hakediyorsundur. 2 aydır mouse tutmuyorum ve eylülde tekrar başlayıp inaktiflikten düşen 4 hesabı da tekrar challengera çıkarıcam, lol kolay oyun ama oynayanlar daha basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o elolarda support hero oynamanın mantığı yok.

    Evet tanklar support herolardır carry/assassin oynaman gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.