Hayattan hakikaten zevk almıyorum artık. Şimdi oradan birisi çıkıp "Ulan daha 20 yaşındasın bu neyin atarı?" diyecek ama o iş öyle değil. Dün gece benzer bir konu açmıştım, "hiç arkadaşım yok" diye... Hakikaten yok yani. Vardı, ama artık çevremde kimseyi göremiyorum. Birçok şeyi yalnız başıma yapmak durumundayım haliyle. Neden yok? Ben de bilmiyorum. Taşınanlar edenler oldu ama peki ya diğlerleri? Şöyle bir yere gidip iki çay/kahve içebileceğim kimsenin olmaması artık moralimi bozuyor. Kendimi de sorguluyorum ama bir sonuç elde edemiyorum.
Bununla beraber kız arkadaşım da yok. Seçiciyim, falan fıstık ama bundan böyle hiçbir kızın bana kolay kolay bakacağını da sanmıyorum. İnancım o yönde en azından.
Ailemle de ufak sorunlarım yok değil. Öncelikle şunu söyleyeyim. Bir yediğim önümde bir yemediğim arkamda ama ne bileyim, bir yerde bir eksik var. Bazen onlarla da fikir ayrılıklarına düşebiliyorum. Lise bitti, üniversite tercihiyle beraber ist'da bir üniversite yazacağım mutlaka ama bazen de yani onlarla takışınca " Gidicem bu diyarlardan" havasına giriyorum ama yemiyor. Rahatımın bozulmasını istemiyorum çünkü.
Bir de ben şunu kesin kafaya koydum. Üniversite bittikten sonra hiçbir güç beni Türkiye'de tutamaz. Mutlaka yurt dışında yaşayacağım. "O iş o kadar değil aslan" diyenler olacaktır elbet ama olmak zorunda. Ben aslında isviçre doğumluyum ve 13 yaşında temelli döndük Türkiye'ye. Bugünkü aklım olsaydı dönmezdim ya... O zamanlar olaya bakışım çok farklıydı. Hatta şimdilerde ingilizce öğreniyorum, ileride bana katkısı olsun diye...
Keşke yerinde olabilsem
Onun ben de farkındayım ama nasıl bir ortam olduğu konusunda en ufak bir fikrim yok
quote:
Orijinalden alıntı: HayalPerestİso
quote:
Orijinalden alıntı: jrboyd
Baştan söyleyeyim, uzun uzun içimi dökeceğim.
Hayattan hakikaten zevk almıyorum artık. Şimdi oradan birisi çıkıp "Ulan daha 20 yaşındasın bu neyin atarı?" diyecek ama o iş öyle değil. Dün gece benzer bir konu açmıştım, "hiç arkadaşım yok" diye... Hakikaten yok yani. Vardı, ama artık çevremde kimseyi göremiyorum. Birçok şeyi yalnız başıma yapmak durumundayım haliyle. Neden yok? Ben de bilmiyorum. Taşınanlar edenler oldu ama peki ya diğlerleri? Şöyle bir yere gidip iki çay/kahve içebileceğim kimsenin olmaması artık moralimi bozuyor. Kendimi de sorguluyorum ama bir sonuç elde edemiyorum.
Bununla beraber kız arkadaşım da yok. Seçiciyim, falan fıstık ama bundan böyle hiçbir kızın bana kolay kolay bakacağını da sanmıyorum. İnancım o yönde en azından.
Ailemle de ufak sorunlarım yok değil. Öncelikle şunu söyleyeyim. Bir yediğim önümde bir yemediğim arkamda ama ne bileyim, bir yerde bir eksik var. Bazen onlarla da fikir ayrılıklarına düşebiliyorum. Lise bitti, üniversite tercihiyle beraber ist'da bir üniversite yazacağım mutlaka ama bazen de yani onlarla takışınca " Gidicem bu diyarlardan" havasına giriyorum ama yemiyor. Rahatımın bozulmasını istemiyorum çünkü.
Bir de ben şunu kesin kafaya koydum. Üniversite bittikten sonra hiçbir güç beni Türkiye'de tutamaz. Mutlaka yurt dışında yaşayacağım. "O iş o kadar değil aslan" diyenler olacaktır elbet ama olmak zorunda. Ben aslında isviçre doğumluyum ve 13 yaşında temelli döndük Türkiye'ye. Bugünkü aklım olsaydı dönmezdim ya... O zamanlar olaya bakışım çok farklıydı. Hatta şimdilerde ingilizce öğreniyorum, ileride bana katkısı olsun diye...
Keşke yerinde olabilsem
Ne bakımdan?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HayalPerestİso
quote:
Baştan söyleyeyim, uzun uzun içimi dökeceğim.
Keşke yerinde olabilsem
Ne bakımdan?
Bıktım artık sigara dostlarından.Adam yolun sonundan iso sigara var mı? diye bağırıyor.Bir hatamı görseler hemen arkamdan dedikodu ediyorlar.Ailenle herhangi bir sorunun yok.Bana yavaştan yavru kuşun yuvadan uçma vakti geldi muamelesi yapıyorlar.İsviçre doğumlusun.Bana söyledikleri ise ''ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin''.
Öyle arkadaşlığı ben de istemem. Olacaksa adam gibi olsun. O açıdan da 7548634 tane arkadaşım olsun kafasında değilim hiçbir zaman. 1-2 tane olsun tam olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Who is your daddy?
Yav git tatilini yap akışına bırakmayı öğren ne kasıyorsun bu kadar arkadaşım ya ailenle ilgili bir sorun olmadıktan sonra hiç bir sorun seni yıldırmasın. Akışına bırak emin ol raylar yerine oturucak sen git 1 hafta filan bir yerde tatilini yap ister istemez arkadaş edinirsin sen onları bulmasan bile onlar seni bulur merak etme.
Şimdi ana avrat küfür edicen belki ama tatil yapacak zamanım da yok. Mezun oldum ama alttan dersim var hala. Haliyle onun sınavları, ingilizce kursu, ardından tercihler, ramazan filan derken bu sene tatil yapmaya pek fırsatım olmayacak.
Ama seneye Amerika hayalim var. Kesin Work and Travel'a katılıp keyfime bakacağım.
tiyatroya yazıl. Hem insanlarla konusmayı daha da ılerletırsın ınsanları tanırsın,hem enerjını bosaltacak bır yer edınmıs olursun hem de yenı arkdaslıklar edınırsın.
Tamam, haklı olabilirsin. Yalnız şu var. Ailemle tatile çıkmak gibi bir durumum zaten yok. Eh arkadaş olmayınca tek başıma tatile çıkmamın da bir esprisi yok. Bu da mı bahane?
quote:
Orijinalden alıntı: alicosgun
tiyatroya yazıl. Hem insanlarla konusmayı daha da ılerletırsın ınsanları tanırsın,hem enerjını bosaltacak bır yer edınmıs olursun hem de yenı arkdaslıklar edınırsın.
Ben tiyatrodan hiç anlamam ki. :( Yani zor geliyor bana. Pek merakım da yok o işlere. Ama katkısı olur elbette.
quote:
quote:
Ben tiyatrodan hiç anlamam ki. :( Yani zor geliyor bana. Pek merakım da yok o işlere. Ama katkısı olur elbette.
futbol takımına ya da tekvandoya fılan yazıl.kendıne guvenın artar belkı.
quote:
quote:
Tamam, haklı olabilirsin. Yalnız şu var. Ailemle tatile çıkmak gibi bir durumum zaten yok. Eh arkadaş olmayınca tek başıma tatile çıkmamın da bir esprisi yok. Bu da mı bahane?
Ah şu arkadaşsızlık evet bu bahane değil gerçekten bende yapamıyorum tek başıma çıkmayı. İnsan sıkılıyor bunalıyor. Hocam hiç mi yok iyi kötü? Bende lisede pek parlak değildim ama bu iyi birşey en azından liseyi özleme gibi bir derdim yok.
Ya bak sana şöyle diyeyim. Lisede arkadaşım oldu, olmadı değil ama yani hep bir çizgi vardı arada. Kız da oldu erkek de oldu ama hiçbiriyle aşırı samimi olamadım. Beş yıllık lise hayatımda onlarla okul dışında bir yerlere gittiğim çok kısıtlıdır. Onun dışında bir-iki arkadaşım vardı ama onlar da şehir dışına taşındı gitti. Anlayacağın gerçekten hiç yok.
Fitness'a gidiyorum. Bu sayılır mı?
quote:
çok diyalog kurulabiliyorsa olur belkıde... ama oraya gıdenler muhabbetten cok kendı ıslerıne bakarlar diye dusnuyorum... Eger ozguven eksıklıgın fılanda varsa soyle yap....forumda bazı efsane komık konular var bunlara bak.hem gulersın hem de ınsnalara karsı nasıl dıyagol kuruldugu ogrenırsın,belkıde ılerıde ısıne yara o konular,espri yaparakta ortam kurabilirsin belkı...
Küçükyalı'dayım ben. Sen?
quote:
quote:
çok diyalog kurulabiliyorsa olur belkıde... ama oraya gıdenler muhabbetten cok kendı ıslerıne bakarlar diye dusnuyorum... Eger ozguven eksıklıgın fılanda varsa soyle yap....forumda bazı efsane komık konular var bunlara bak.hem gulersın hem de ınsnalara karsı nasıl dıyagol kuruldugu ogrenırsın,belkıde ılerıde ısıne yara o konular,espri yaparakta ortam kurabilirsin belkı...
Olabilir esasında
quote:
Esenler. Söylemesi bile garip hissettiriyor.
Hakikaten öyle :)
quote:
quote:
quote:
Evde durmamaya çalış üstat ben duruyorum ama sen yapma.
Tek başıma neler yapabilirim ki? Bu konularda gerçekten kör cahilim
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Evde durmamaya çalış üstat ben duruyorum ama sen yapma.
Tek başıma neler yapabilirim ki? Bu konularda gerçekten kör cahilim
Bende öyle çık gez dolaş diyorlar eeee sonra? Dışarı çıkınca böyle kalıyorum