Şimdi Ara

Ne yapsam ne etsem hiçbir fikrim yok (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Senin ilacın şu kardeşim ;

ÜNİVERSİTEYİ KESİNLİKLE ŞEHİR DIŞINDA OKU !1!11!1bir1!111!

Hayatta okumam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

quote:

Orijinalden alıntı: jrboyd

quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Senin ilacın şu kardeşim ;

ÜNİVERSİTEYİ KESİNLİKLE ŞEHİR DIŞINDA OKU !1!11!1bir1!111!

Hayatta okumam.

Bence düşünmelisin imkanın var oku derim.

1-YGS'ye kastım sadece ki yaptığım puan yetti. Bu doğrultuda İstanbul'da Plato MYO'yu tercih edicem.

2-Okula yaklaşık 4 bin lira vericem senede. Özel çünkü. Sağlanan şartlar da çok iyi.

3-Şehir dışında istediğim bölüme (Radyo Tv) hem puanım yetmez hem de birçok okulun şartları iyi değil.

4-Eh bir de bir ton masraf edeceğim şehir dışında. Benim orada bir düzen otturmam demek yaklaşık 2-3 seneyi bulur. Ki o arada da okul bitmiş olacak neredeyse.

Hazır düzenim varken neden rahatımı bozayım?

• Gidecegim universiteyi gezdim. Oyle bir okul degil.. Yani ogrenci profili farkli. Ama bak Yeditepe'yi de gezdim, o dedigin sey orasi icin gecerli olabilir evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=k59E7T0H-Us

Şu güzellikte bir kız arkadaş istemek çok mu hayalcilik olur? Bu kız 93'lüymüş
  • bu ülkeye gelmekle hata etmişsin bu ülkede paran geçerlidir. Seni adam yerine almaları için önce güzel bir işin sonra çok paran olması lazım. Burada paran varsa adamsın kardeşim sende haklısın tabiki burada yaşanmaz. Hayatı kendine zehir etme nerede oluyorsan ol en mutlu insan sen olmaya bak, birazdan brezilya maçı var trt de onu izle hayatını canını sıkma kendi kendine böyle gelmiş böyle gider bu dünya.... yapacak bir şey yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

bu ülkeye gelmekle hata etmişsin bu ülkede paran geçerlidir. Seni adam yerine almaları için önce güzel bir işin sonra çok paran olması lazım. Burada paran varsa adamsın kardeşim sende haklısın tabiki burada yaşanmaz. Hayatı kendine zehir etme nerede oluyorsan ol en mutlu insan sen olmaya bak, birazdan brezilya maçı var trt de onu izle hayatını canını sıkma kendi kendine böyle gelmiş böyle gider bu dünya.... yapacak bir şey yok....

En büyük pişmanlıklarımdan biridir bu. İşte o zaman çocuk kafasıyla (yaş 12) "Türkiye'ye dönmek istiyorum" demiştim. Aslında benden çok abim istiyordu buraya dönmeyi. Tam almancam yoktu o zamanlar ama hazırlıkla filan kapatabiliyordum o açığı. Öyle bir imkan da vardı yani. Keşke geriye gitme imkanım olsa da buraya gelmeyi tercih etmeseydim. Hoş, orada da her şey şahane işlemiyor ama eminim daha güzel olurdu her şey

• Bugün de değişen bir şey yok. Ne arkadaşım ne de kız arkadaşım var ciddi manada. Hayat çok güzel. :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.