Şimdi Ara

Ne yapsa da FB işler iyiye gitse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeniden yapılanmaya gerek var mı?

    Yeniden yapılanmaya hiç gerek yok. FB belki de şu an Türkiye'deki en iyi kadroya sahip... Durum hakikaten böyle ama gel gelelim bu kadrodan daha bir takım oluşturulamadı. Sene başındaki yetersiz hazırlıklar, ardından gelen başarısızlıklar, yıldız oyuncu rolü oynayan futbolcular, takım içi birliği sağlayamayan ya da bunun için yetkileri yönetim tarafından kısıtlanan teknik kadro da zaten olmayan takım ruhunun yanına bir ayrılık ortamı hazırladı. Bunlar sayesinde de FB bu günlere kadar geldi...

    Ortega da buna bir örnek. Her maç oynatılması ve hatta üzerine taktikler kurulması gereken bu futbolcudan hiç faydalanılmadı. O da doğal olarak bundan hoşlanmadı. Sonuçta Ortega zaten takımda kendi gibi yarım yamalak ve hatta daha az oynatılan Erhan Albayrak'tan da başka arkadaş edinemeyince herkse ayrı ayrı bir yana, Ortega apayrı bir yana oldu. FB'nin en büyük sorunu da bu, takıma kim gelirse gelsin düşüş yaşıyor, teknik yönetim ise ya buna dur diyememesi için yönetim tarafından kısıtlanıyor, ya da seyirci kalıyor.

    Kısacası FB'ye en çok gereken teknik kadroyla uyumlu çalışacak bir yönetim ve tecrübeli bir teknik kadro. Bunlar olduktan sonra hızla şu anki kadrodan çok iyi bir takım çıkarılacaktır ve FB yine başarılara koşacaktır. Tabi bu sürecin hızlanması için de takım oyuncuları getirilebilir Beşiktaş'ta bu görevde rol alan Tayfur Havutçu gibi.







  • 'Hayalkırıklığına uğradım'

    İstanbulspor maçında oyundan alınan Rebrov, karara büyük tepki göstererek, hayalkırıklığına uğradığını söyledi.
    İstanbulspor maçıyla ilgili Fenerbahçe cephesinde konuşan tek futbolcu Rebrov oldu. Fenerbahçe'nin Ukraynalı futbolcusu Sergei Rebrov ise maçın devre arasında oyundan alınmasına tepki göstererek, "Fenerbahçe'de kalmak istiyorum ama oynayamıyorum. Hayal kırıklığına uğradım. Bazı taraftarlar beni istemiyor. Maçları yedek kulübesinde seyretmek istemiyorum" diyerek oynatılmamasına tepki gösterdi.

    'Üzülüyorum'

    Maçın değerlendirmesini yapan İstanbulsporlu futbolculardan Saffet Akyüz, "Çok iyi bir performans sergiledik ve galip geldik, mutluyum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'na katılmasını isterdim, Fenerbahçe için üzgünüm" derken, maçın ilk golüne imza atan Cenk ise "Çok iyi oynadık. Skor daha farklı olabilirdi, ancak elimize geçirdiğimiz fırsatları değerlendiremedik. Tarihi bir fark olabilirdi" dedi.
    İstanbulspor Kulüp Başkanı Adnan Sezgin ise yaptığı açıklamada, "Kadromuz çok iyi. Çok yetenekli bir kadromuz var. Bu sezon büyük şanssızlıklar yaşadık ve düşmememiz gereken durumlara düştük. Bugün ise gerçek İstanbulspor gibi oynadık. Bir kaç takviye ile gelecek sezon bir kaç basamak daha yukarılarda olabiliriz" dedi.
    Bir gazetecinin "Bu maç için futbolcularınıza özel prim sözü verdiniz mi?" şeklindeki soruna da yanıt veren Sezgin, "Bizim prim sistemimiz bellidir. Böyle bir şey söz konusu değil" diye konuştu.

    Haber mynetteki bir linkten alıntıdır.

    Görüyorum ki bahsettiğim takım ruhunun olmayışı ve takımdaki ayrılıklar yeni gelen oyuncuları bile birkaç haftada böyle yorumlar yapabilecek hale getiriyor. FB'nin en büyük sorunlarından biri...

    Artık FB'de bunlara dur demek lazım yoksa yeni sene her şey daha kötüye gidecek.

    Ne dersiniz?




  • FB'liler Daum gelse mi gelmese mi diye tartışırken FB O'nu da arar olacak anlaşılan...

    Talipleri artıyor

    Fenerbahçe Kulübü'nün gündemindeki Daum için Almanya'nın Schalke 04 Kulübü de devreye girdi.

    Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild'de yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde olan Christoph Daum'u isteyen takımların sayısı artıyor.
    Avusturya'da sezon sonuna beş hafta kala teknik direktörlüğünü yaptığı Austria Wien takımıyla şampiyonluğu ilan eden Daum'u şimdi de Almanya'nın Schalke 04 Kulübü'nün istediği belirtiliyor.
    Fenerbahçe'nin Alman teknik adama üç yıllık sözleşme için her yıl için 1.7 milyon euro önerdiğinin iddia edildiği haberde, Schalke 04 Kulübü'nün henüz resmi teklif götürmediği de bildirildi.
    Konuyla ilgili açıklama yapan Daum ise, Almanya'ay geri dönmek gibi bir düşüncesi olmadığını ve kendisinin uluslararası bir teknik direktör olduğunu söyledi.

    Mynet linkinden.




  • valla klasik olacak ama
    FENER E TAKIM RUHU LAZIM
  • boşverin bunları rüştüye şükredin oda olmasa şuanda fenerbahçe 2.lige kesin giderdi
    ve gerçekleşseydi birçok fenerli kahrından ölürdü. {allah korusun)
  • Rüştü'nün yurtdışına gittmesi ve takımın başına Daum'un gelmesi durumunda Pletikosa adlı yetenekli bir kaleci getirilecekmiş.
  • Bu arada, tabi ki Rüştü'nün takıma en faydalı olan oyuncu olduğu tartışılmaz.
  • Abi Rüştü de gidiyoo kim kaldı geriye adama akıllıı yauu:((
  • bu arada arkadaşlar, kaç haftadır fb yi hakemlerin katlettiğini de belirtmek lazım. hedef olmadı mı işte böyle oyuncak gibi kullanırlar adamı. en son D.Bakır düşmesin diye bir kıyakta onlara yapıldı. hem Fener e hem Bursa ya yazık!
  • Hakemlerle ilgili yorum yapmak çoğu zaman bana uymuyor.

    Bildiğim kadarıyla hakem hatalarını tamamen yok edecek pahalı olmayan teknolojiler geliştirilmiş ama hatalar işin tadı tuzu diye hiçbir ülkede daha bu uygulamaya geçilmiyor. En büyük hata budur!
  • Fener şu grupçuluktan kurtulsun yeter..Bir BJK'li olarak samimi söylüyorum Fener'in bu duruma düşmesi bence hiç hoş değil..
  • ne mi yapcaz alıcaz ilk önce yeni yönetim birlik ve beraberlik olacak sonra alıcağız ersun yanalı sonra gerisi gelir arkadaş
  • t-mec yönetim kurulunda filan değilsen derhal katıl derim... Ya da sen de yönetim kurulunu yönetim kurulu filan aç... FB için canım...
  • fener nasıl adam olur :
    1 - once yabancı oyuncu alma isini askıya alacak ya da turklere yonelecek
    2 - eget turkiyede aradığı tipte aadm yoksa yurtdışında ucuz ve kaliteli adamları arayacak
    hani bi zamanlar mcavcav moşe-kuse-kona getirdiydi ya aynen oyle
    3 - paaryı ha vurup harman savurmayacak
    4 - parayı futbolcuya mac bası verecek
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by çerkez</i>
    <br />bu arada arkadaşlar, kaç haftadır fb yi hakemlerin katlettiğini de belirtmek lazım. hedef olmadı mı işte böyle oyuncak gibi kullanırlar adamı. en son D.Bakır düşmesin diye bir kıyakta onlara yapıldı. hem Fener e hem Bursa ya yazık!


    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Çok doğrusun takımın gidişatı kötü die hakemler de üstümüze son maçlarda çok gelmeye başlamışlardıki lig bitti..Seneye inş camia tek yürek olucak ve seneye şampiyon olucaz..
  • Eleştiriyi sadece hakem bazında bırakmamak lazım.
    Fatih'in yaptıklarına ne demeli?
    Ben FB'de teknik direktör filan olsam Fatih'in derhal takımdan gönderilmesini isterdim. 1 değil 2 değil... Rakip takım oyuncularını dövmek için mi bu işi yapıyor yoksa futbol oynamak için mi belirsiz... Kendisini rezil etmekle kalmıyor FB'yi de rezil ediyor...
    Böyle bir oyuncu ya akıllanıp adam gibi futbol oynamaya başlamalı, ya da ömür boyu Türk liglerinden men edilmelidir. Yoksa kendisini ve FB'yi rezil etmekle kalmaz yakında dünyaya da bütün Türk futbolunu rezil eder. Bence bu oyuncuya ceza vermede FB'nin kendi de Türk Futbol Federasyon'u da harekete geçmeli.

    Şenol Güneş'i de bu oyuncuyu milli takıma çağırdığı için kınıyorum ve acıyorum. Bu gidişle hocasını da döver bu adam...
  • GS li iste herifin temeline bak Sen.
  • Arkadaşlar siz nasıl FENERBAHÇE nin geleğini kötümser gözle bakarsanız bakın benim şahsi fikrim kısaca şu; eğerki takım içerisinde fosillenmiş futbolcuların gönderilmesi halinde ve yetişmekte olan kendini kanıtlamak için varını yoğunu harcayan gençlerden yana alternatif arayan bir DAUM olursa bence gidişat gayet güzel olur tabi bunların yanında en önemlisi disiplin ve bol antreman şart.İlave olarak da takım içerisine dünya çapında aynı ülkeden olması şartıyla iki,üç futfolcu da alınması halinde çok daha iyi olur..
  • Söylediklerin iyi hoş da, ya yönetim senenin ortasında Daum'u da gönderirse? Adamlarda huy olmuş belli mi olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.