Şimdi Ara

ne yapmayılım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üniversite öğrencisiyiz.bir kızla yaz aylarında kısa bir beraberliğimiz oldu.sevgiliydik.sonra ayrıldık.üniversite başladı.kızla aynı sınıftayız ve bir çok ortak arkadaşlarımız var.ben bu kızla ayrıldıktan sonra 5 hafta hiç konuşmadım.yüzüne bile bakmadım okul başlayalı.dün mesajlaştık ve barıştık.beni özlediğini hissediyorum.bugün de ilk defa yüz yüze arkadaşların içinde bir kaç kelime konuştuk ancak sadece birkaç kelime.eski anlaştığımız neşeli günlerimiz pek yok.kız beni sevdiğini ama beni kaybetmek istemediğni aslında sevgili olmak istediğini ama tekrar ayrılırsak beni tümden kaybedeceğinden korktuğunu söylemiş arkadaşlarına.ben bu kıza eskisi gibi sıcak,sevecen davranamıyorum ama seviyorum.o da yüzüme bakamıyor zaten.bu durumda ne yapsak da eski günlerimize geri dönebiliriz?eğer eski günleimiz gibi olursak tekrar sevgili olabiliriz.bunu istiyorumzaman tanıdık biraz birbirimize.bu iş bende bitiyor.benim bir şeyler yapmam lazım.etkileyip tekrardan o güzel günlerimize dönmemiz llazım.fikirler gerekiyor.dh üyeleri.yardımlarınızı eksik etmeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

beraberliğimiz oldu derken?

• Seven adam kızın yanında olur ama sen kızdan kaçıyon gibi geldi bana iyice düşün git yanına. Hala lisenin etkisinde kalmışsın gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Seven adam kızın yanında olur ama sen kızdan kaçıyon gibi geldi bana iyice düşün git yanına. Hala lisenin etkisinde kalmışsın gibi geldi bana.

lisenin etkisi değil hocam.seviyorum ancak 5 gün sevgili olmak biraz zoruma gitti.2 gün uyuyamadım.biraz değerimi anlasın istedim.anladı da.artık küs falan değiliz ama eskisi gibi birbirimize bakamıyoruz koonuşamıyoruz.o da çok üzgün beni üzdüğü için.ben de üzülüyorum neden böyle olduk diye.ama ikimiz de birbirmizi seviyoruz.karmaşık biir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Artık Ne Yapacağımı Bilmiyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.