Şimdi Ara

ne yapmam lazım acil bir öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar spora başlayalı 2.5 ay oldu. Boyum 1.67 ve kilom 62.5 ilk başladığımda 77.5 kiloydum kalori açığı oluştururken aynı zaman ağırlık çalışması yaparak kilo verdim fakat karın bölgemde kaslar gözükmüyor bu aralar karın egzersizleri yapıyorum 5 kilo ağırlıkla ama yinede karın bölgemdeki kaslar belli olmuyor bu işi nasıl çözeceğimi bilmiyorum daha fazla kilo vermekte istemiyorum ne yapabilirim ? Sizin değerli görüşlerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler. Daha doğrusu vücüdumu nasıl daha fazla parçalayabilirim ?
    ne yapmam lazım acil bir önerine yapmam lazım acil bir öneri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep4646 -- 12 Eylül 2020; 18:54:16 >







  • Yağ oranın 14 15 civarı muhtemelen, 2400 2500 kalori civarında beslen ağır antrenman yap muhtemelen kilon fazla değişmez ama hafiften hatlar belirginleşir. Ha diyosan kupkuru olmak istiyorum o zaman clean bulk ile 80 civarina cikman gerek sonrasinda da 400-500 arasi kalorik acik vererek uzun sureli saglam bir diyet yapman gerekir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim cevabın için çok sağol. Clean bulk yaparken aylık ortalama kaç kilo almalıyım ve Clean bulk ı nasıl yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recep4646 R kullanıcısına yanıt
    1 veya 1 buçuk yeterli olur, kalorileri çok arttırmazsan yağ oranın da taş çatlasın 2% 3% falan artar ki sanmıyorum bile o kadar artacağını. Ondan sonra biraz irileştikten sonra güzel bi diyetle 11% 12% civarına çekersen yağ oranını iyi olur gayet. Sakın acele edip hızlı kilo verme hem kas hem de yağ yakarsın uğraşların boşa gider.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim peki kilo verirken kas kaybını önlemek amaçlı bcaa kullanmayı düşünüyorum bu konu hakkında düşüncen nedir ? Yararı olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.