Şimdi Ara

ne yapmam gerekli yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 megane dinamik sunrooflu bı arac aldım. piyasa değerinin 5-6 bin ytl altında. aracı alırken tamponunun ve sağ çamurluğunun değistigini bilerek aldım. km si de iyi idi dizel araca göre... almadan önceden servise goturmemekle hayatımın hatasını yaptım servis aracın pert oldugunu söyledi. su an için 4,5 bin ytl masraf cıkardı daha da çıkabilir dediler. arızaları söyle direksiyon kutusunda arıza varmıs, motorda yag gorulmus, klima boruları değişcekmıs. yetkılı servis aracın dısarıda gelısıguzel toparlandıgını söledı. görünusunde hiç bir sey yok aracın; dısı senı yakar içi benı cınsten
    servistekiler aldıgım kısıye gerı vermeyı denememi sölediler. ve ben denıyorum umudum olmasada. saflıgıma doymayım napmalıyım bana bı akıl verin durum cok mu vahım arkadaslar...

• Eğer aracı satın aldığın kişi insaflı bir adamsa, -ki sana aracın pert olduğunu söylemediğine göre değil- aracı geri alabilir. Bu en iyi ama en umutsuz durum.

Yada arkadaşım dikkatsizliğinin ve saflığının cezasını cebinden çıkacak milyarla ödiyeceksin. Bu durumda cebin boşalacak fakat hem aracından emin olacaksın, hem rahat rahat bineceksin.

Ah be arkadaşım, keşke biraz daha ağır ve dikkatli hareket edip servise götürseydin aracı. Ne yapalım olan olmuş, bundan sonra daha dikkatli olursun artık.

Önce hemen aracı aldığın adama gidip öyle yada böyle aracı geri vermeye çalış, hatta verdiğin paradan biraz düşmeyi bile teklif edebilirsin bence. Eğer hiçbir türlü olmassa defteri açıp güzel bi hesap yap, çok fazla dibe girmeyeceksen aracı yaptır ve kullan, fakat eğer dersenki pertle uğraşamam o zaman aracı satacaksın arkadaşım.

Geçmiş olsun
  • adam aracı gerı alcagını ve benı madur etmeyecegını elıne nakıt para gecınce alacagını söyluyor ben telefon ettıkce. ayrıca aracı tekrar nete satılıga cıkarmıs ve bana hıc bı masraf yapmamamı söledı acaba oyalıyormu yıpratma polıtıkası mı anlayamadım ailcek sınırlerımız bozuldu
  • üzülerek söylemek durumundayım ki aracı aldığınıza göre artık yapacak birşey yok..eğer bu araç piyasa değerinin bu kadar altında ise sizde bir soru işareti oluşturması gerekirdi...sonuçta bu aracı almış durumdasınız..yapılacak en mantıklı iş aracın tüm problemlerini giderip uzun yıllar boyunca aracınızı kullanmanızdır..aracı satan kişi sizden geri almaz..zaten satarken biliyordur aracın durumunu...

maalesef memleketimizde terbiyesiz adam çok..satıcı sizi oyalıyor..madem geri alacaktı neden size sattı?bence satıcı ile diyalogu kesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 14 Mayıs 2007; 0:43:32 >
  • Ya diyeceğim ki şimdi, adam hatasını anladı vicdanı rahat durmadı ve gerçekten aracı geri alıp sanada paranı geri verecek. Fakat ne adamı tanıyorum ne konuştum ne gördüm. Yani nasıl bir adam olduğunu, siz daha iyi bilirsiniz. Çevreniz genişse adamla başka biri konuşsun diyeceğim ama ne desem şu anda boş. Kendinizi fazla üzmeyin olan olmuş. En hafif zararla atlatırsınız umarım.
  • aracı uzun yıllar kullanmam icin kesenın agzını epey acmam lazım artık ıcıme de snımıyor bu arac yabancılastım nasıl olcak su an için bılemıyorum ayrıca satıcı kesın bı dılle araca hıc bır sey yaptırmamamı söledı neyse hayırlısı olsun
  • En iyisi adamın yanına gitmek.Arabayı gerçekten alacak mıymış yoksa başından sağmak için mi söylüyormus bunu sormak.Başka elden birsey gelmez. Eğer adam içinde biraz insanlık varsa delikanlı gibi söylesin..
    Yoksa madem ki 6 milyar assagısına aldın aracı ve 4 5 mılyar masraf var sen de git yaptır bin.Başka alternatif de zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kazalı araclarla ilgili sıtelere baktım. bazı kazalar sonucu yapılan tamıratın da randıman vermedıgı söylenıyor. acaba sasi de bir egiklik falan varsa (daha servis bunu söylemedı bir ihtimal dedi) bu düzeltibilir mi surusu etkıler mi ?
  • şöyle asker polis hakim tandığnız falan varsa alın onla gidin konuşmaya gözünü korkutma açısından
  • madem geri alacak yine satıyor o zaman, sallıyor muhtemelen
  • gözünü korkutmakta yarar var
    önce tatlı bi dille konusun ısrarcı davranın

üstüne gidin az
    baktınız olmuyor gözünü korkutun

ben olsam yaptırmam arabayı
    pert olmus bir arabayı yaptırıp binmekte nedir ya
    o paraya sağlamını almak varken

aracı siz üstünüze aldınızmı ruhsatını

aracı nette satılığa çıkartmakta nedir yahu anlamıs değilim
  • insan bunları duyunca kanı donuyor gerçekten..
    araba alıyorsun pert çıkıyor ..
    gerçekten pertmi acaba ..
    hep servisin doğrulugunu düşünüyoruz ama acaba pertmi..
    bu belgelendirilmişmi acaba ..
    bence aracın pert oldugunu belgelendirebilirsen..
    ayıplı mal satmak suçtur ..
    yasal hakların doğabilir gibime geliyor
  • Araba şuan senin üstüne mi? Noter işini vb. hallettiniz mi? Eğer bunları yaptıysanız işin biraz zor. Yapacak tek şey kalıyor gidip konuşmak..Eğer bundan da anlamıyorsa hayatta en sevmediğim sey olan kaba kuvvet kullanmak gerekiyor..Şunu da unutmamak lazım suç sizin ve aceleciliğinizin cezasını çekiyorsunuz.
  • VALLA DOSTUM EĞER HAKKINI SONUNA KADAR ARAYACAKSAN BENCE HUKİKİ YOLLARA BAŞ VUR.GİT AÇIK AÇIK SÖYLE.KANDIRILDIM,MAĞDUR EDİLDİM DE.BENCE BU İŞİ MAHKEMEYE KADAR TAŞI.SUS SUS NEREYE KADAR.!AMA RUHSATI ÜSTÜNE ALMA HATASINI YAPTIYSAN BU İŞ BİRAZ DAHA ZORLAŞIR AMA YİNEDE İMKANSIZ DURUMLAR DEĞİLDİR.BU FORUMDA AVUKAT ARKADAŞLARIN OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA RUMUZLARINI BİLMİYORUM.YÖNETİCİLERE BİR PM.AT ,BELKİ BU KONUDA YARDIM ALACAĞIN KİŞİLERE YÖNLENDİREBİLİRLER.KOLAY GELSİN.MEŞAKKATLİ BİR YOL SENİ BEKLİYOR.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
  • noter işi oldu satıs bıze gectı. arabayı nette satısa tekrar cıkardı bızım uzerımızden yapacagını söyledı bız bunu kabul etmedık. noter masrafını ustlenerek ona devredıp sen naparsan yap dedık. arabanın pert olup olmadıgı hakkında da servıs bilgisayarda pert ıkazının yandıgını söyledı. sıgorta sırketlerınin de bedel odememek ıcın böyle bır yonteme gıdebılecegını ögrendım yanı arabayı pert cıkarmakla bu ısın dogrusunu ögrenmek ayrı bı sorun. acıkcası arabanın gecmısı cok karanlık
  • geçmiş olsun dava etsende birşey çıkmaz. iki kişi arasındaki olay adam satarken ben söyledim bu yinede aldı der zaten fiyatı düşüktü oradanda anlaşılıyor der filan yani dava etseniz sonuç alamazsınız üstelik alan kişi göstermesi lazım nereye göstercekse satan herşeyi söylemek zorunda da değil.Yani satan kişi insaf edip alırsa alır almazsada almaz.......2 ci el araba sadece komşulardan veya çok yakın tanıdıklardan sürekli gördüğünüz araç olursa alınır servislere dahi güvenmeyin onlardan araç alıyorsanız adam sıfır arabayı dahi bir parçasını boyayıp satıyor 2 ci elde satmak için ne yalanlar söylemez.... Babanıza dahi güvenmeyin araba konusunda
  • enforacle arkadasım " satan malını satarken herseyı söylemek zorunda değil " katılmıyorum. durust satıcı malının kusurlarını söylemek zorundadır. ticaret ahlakı bunu gerektırır...
  • arabayı zorla satmamış hemde piyasa fiyatının baya bi altına bırakmış sende kendi rızanla almışsın aracı bundan sonra aracın kazalı veya pert olması satan adamı ilgilendirmez yani herhangi hak talep edemezsin adamla uzlaşmaya çalış olmadı 1-1,5milyar verdiğinden az para al biliyorum kolayt değil emeğini bi yalancıya kaptırmak ama şu andan sonra yapılacak pek birşeyde yok adam arabayı almazsa bu fiyata birilerine satmaya çalış en olmadı araba elinde patlıyacak vaziyete geldi biraz masraf edip çıkma parçalarla fln toplayıp bineceksin başka yapılacak bişi yok maalesef
  • kardeş banada benzer durum oldu ben 500 ytl kapora verdim araç kazalı çıkınca vazgeçtim.adam bana söylemedi.benim zararım yine sizinki kadar olmazdı ama yine iyi para yani 500 ytl.önce güzellikle konuştum adam beni oyalıyor,bende başka yollardan halledip aldım.sizin durumunuzu en iyi ben anlarım uykum kaçardı uyuyamamıştım kaç gece.geçmiş olsun diyorum kardeş.adam seni oyalıyor bence zaman kaybetmeden başka yollardan hallet sen bunu
  • arkadaslar bır sorum daha olacak acaba benım bu aracı renault servısı alır mı ne kadara alır yoksa hıc pert araca gırmek ıstemeyıp almaz mı bilgilendırırsenız sewınırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.