Şimdi Ara

Sizce ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazılarımıza saçma gelebilir ama cevaplar bence iyi olacaktır kısaca soruya geleyim

Sizce bir öğrencinin ben varlıklıyım param var demesi için cebinde kendine ait ne kadar parası olması lazım ? herkesden bekliyorum cevapları mantıklı olsun lütfen.

DH PSP TOPLULUĞU
    PSP 2004 Silver | v.5.50 GEN-D2 | 8+8 Gb Memory Stick

PlayStation® 3 Slim 640 Gb +120 Gb HDD 2 DS3 50+ GAMES
  • Ucu açık ne kadar para o kadar köfte
  • zaten ben zenginlikle alakalı birşey demedim zengin tabiki olamaz öğrenci insan sadece diğer öğrencilere göre daha iyi şartları daha çok parası ve istediklerini yapabilmesi açısından ne kadar parası olması gerekir diye sordum yani.

Orijinalden alıntı: R-H

Tamam, aylık 3000$ diyelim o zaman. Ev kirası, ev giderleri, akaryakıt masrafı, alışveriş vs.. Güzel güzel yaşarsın.

Giderler değil işte hiçbir gideri olmayan bir öğrenciden bahsediyordum ben :) sadece kendisi için harcıyacağı bir para sinema cafe vs gibisinden kenarda ne kadar parası olmalı yani bunları rahat yapabilmesi için kafasında soru işareti olmadan..

• yol parası olmazsa günlük 20 tl den . ayda 600 tl yeterli olur kanısındayım .

DH PSP TOPLULUĞU
    PSP 2004 Silver | v.5.50 GEN-D2 | 8+8 Gb Memory Stick

PlayStation® 3 Slim 640 Gb +120 Gb HDD 2 DS3 50+ GAMES
  • kenardaki para hiç artmicak diye bir kaide yok ama geliri var fakat gideri yok kendi yaptıkları dışında eğlence vs..
    çok mu borcum var sizce?
    9 yıl önce açıldı
    SİZCE BU PC NE KDR EDER???????
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

yol parası olmazsa günlük 20 tl den . ayda 600 tl yeterli olur kanısındayım .

ben özeldeyim 600liraya aç kalırsın burada (hamburger 8lira okulda isim vermiyim) devleti bilmiyorum ama özelde zenginim demen için kendine ait 3-5milyonun olması lazım 1milyon lira dicem yetmez çünkü özelde okuyan birçok insanın o kadar parası var zaten..
  • özellerden bahsetmiyoruz zaten hocam zenginim demek değil de diğerlerinden daha farklı daha rahat hayatı olan biri için diyodum ben mesela bizim sınıfta okula hiç para getiremeyen cocuklar var getirenlerde maximum 5 tl geneli 2-3 lira getiriyor böyle mesela yani
    dalgasına pis burjuva bostanlı çipi filan diyorlardı
    günde 20 tl alsam okula almazlardı heralde
    Fryderyk Chopin ( 1810 - 1849 )
    Franz Liszt ( 1811 – 1886 )

Le Pianiste.
  • Sağlık, huzur, iyi bir aile, arkadaş, yakın arkadaş. Çok şükür hepsi var. ALLAH herkese hayırlısını nasip etsin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.