Şimdi Ara

NE YAPMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınava iyi bir üni de psikoloji hayaliyle çalışmaya başladım ve şimdi de psikoloji istiyorum ama taşra daki yerler gelecek. Mezuna kalıp iyi bir yer için mi çalışmalıyım yoksa yazıp kendimi geliştirmeli miyim? Ya da sınıf öğretmenliği yazıp kendi şehrimde her şeyi s edip farklı bir yol mu çizeyim kendime?

• Dostum tyler durden ppsini ve rocky ismini değiştirdikten sonra psikoloji okuyabilirsin. Psikoloji okuyan erkek ılıktır.

• sen yksnin derece yapmanın kurallarını falan vermemiş miydin çalışmadı herhalde
  • ebobekok. E kullanıcısına yanıt
    Tamamen kendi hatam, çalışmalıydım. Depremzedeyim ve uzun bir süre bunalım, depresyon içinde debelenip durdum maalesef.
  • İnsanların cinsiyet yönelimini, hayallerini sorgulayacak kişiler cevap vermezse mutlu olurum. Realist cevaplar istiyorum. Psikoloji bölümünün hali ortada ama bu ülkenin sağlam psikologlara ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Tüm sorunların temeli bir bilimi bu kadar görmezden gelmemiz ülkenin durumunu özetliyor zaten.
  • İyi şehirde pdr geliyorsa düşünebilirsin, belli ki öğretmenliğe de çok uzak değilsin. Psikolojiyi kötü yerde okumak pek akıl karı değil.
  • Eastai kullanıcısına yanıt
    Hocam hukuk hakkında ne düşünüyorsun
  • Küçük Rocky kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hukuk istiyordum fakat şuan gelse bile ankara ve istanbulda top hukuklardan olmayacağı için vazgeçmem gerekti. Size geliyorsa yazın fakat taşrada geliyorsa durum biraz can sıkıcı.
    Hiçbir şey yapma.
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    Çok yardımcı oldun kral eyvallah
    Sana önerim seneye dene hocam şansını psikoloji okumak 4 yıl sanırım tavsiyem daha çok çalış
    Şuan kafama yatan düşüncede o yönde hocam düşüneceğim
    Hocam eğer harvard psikoloji gelmiyorsa mezuna kal tutturana kadar çalış önerim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 21 Haziran 2024; 21:56:8 >
    Hocam zaten Oxford psikoloji tutuyorda taşradır diye yazmayacağım #hedefharvard2025
    En iyisini yapıyorsunuz hocam oxford 87k ile kapatmış size güveniyorum harvarda bi kafa attığınız zaman neden dediğimi anlarsınız teşekkür edersiniz.
    Çok çok haklısınız hocam oxford cinsel terapist ünvanı vermiyormuş zaten Buse ablam idolum o yüzden Harvard hedef
    Evet.
    Psikiyatrist varken psikologluk bomboş iş. Psikiyatri varken psikoloji bomboş alan
  • recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    Sar abime şurdan 300 mg
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.