Şimdi Ara

ne yapmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 sene önce kpss ile memleketim olmayan bir şehirde memur oldum memuriyetim başlamadan o arada evlenince haliyle eşimde benim gibi memleketinden ayrı bir şehire geldi benimle .. benim memleketim 350 km onun memleketi 200 km uzaklıkta ve biz de tam ortadayız. tercih yaptığım sırada kendi memleketim eşimin memleketi de tutuyorken ikisini de yazmadım bilerek , ikisinin arası güzel bir yer olsun istedim. burada güzelden kasıt büyük ve yaşanabilir bir şehir. ilk senelerde kararımızın güzel gittiğini gördük, zaten meleketlerde yakın olduğundan ayda bir giderdik ama taki çocuk olana kadar, ne zaman çocuk oldu biz eve tıkıldık kaldık bir yere gideceğimizde ya hepimiz ya ben şeklinde gidiyorduk. bu arada eşim de çalışmaya başlayınca haliyle ücretsiz izinden sonra kara kara düşündük. bilmediğimiz bir şehirde tanıdığımızın olmadığı bir şehirde kime güvenipte verecektik çocuğu , neyse o sırada kaynanam dayanamadı geldi bizimle 1 sene kaldı tabi bu kaldığı süre zarfında o da sıkıldı bu süre zarfında başka başka sıkıntılarımız da oldu. şu anda aynı apartmanda bir hanım bakıyor çocuğa , çocuk 2 yaşında ve şimdiki sorun ise çocuk gitmek istemiyor kendini parçalıyor. 2 seneden bu yana eşimin memleketine tayin istesem mi istemesem mi düşüncesi içerisindeyim.. şu anda işimde çok rahatım tabi biliyorum ilerleyen zamanlarda değişecek bir şeyler ama kadam çok karışık.... siz olsanız ne yapardınız ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyayus -- 7 Ekim 2015; 16:47:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.