Şimdi Ara

Ne yapayım yardımmm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 11.sınıfa gidiyorum arkadaşlarla öğle arası voleybol oynuyoruz bir de yan sınıftan 3-5 kız geliyo katılıyorlar.Ben bu kızlardan birine aşık oldum(ergenlikten de olabilir ama sürekli düşünüyorum).Ben bunu yakın bir arkadaşıma söylemiştim o da gitmiş kıza benim onu sevdiğimi söylemiş, çıkma teklifi edecek olsam cevabının ne olacağını sormuş. Kız da kibar bir dille hayır ama hala arkadaşız demiş.Kızla kurduğumuz 2 cümle ya vardır ya yoktur.Şimdi ben kıza sabahleyin konuşabilir miyiz deyip, korkak olmadığımı ve yüz yüze de söyleyebileceğimi, arkadaşımın işleri karıştırdığını söylemeyi düşünyorum.Bir de voleybol oynarken benden rahatsız oluyorsan çıkabilirim diye sorsam kendimi çok mu ezmiş olurum?Ne yapacam ben şimdi ya tavsiye verin.Çok fena aşığım uyku bile tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayba but GDSFY -- 30 Eylül 2017; 14:0:47 >

• Benden sana bi abi tavisyesi (yaş 24).Korkma git konuş olmadı arkadaş olursunuz ne yani kız seni reddetti diye asacaklar değil ya.Ve voleybol konusunda çıkma devam et oynamana rahatsız oluyorsa o kendi çıksın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 30 Eylül 2017; 12:2:40 >
  • Kıza bir de kendin açıl. Bunu yaparken kendini ezecek cümleler sakın söyleme. Seni güçlü ve özgüvene sahip birisi olarak algılamalı. Muhtemelen ilk başta seni reddedecek. Sakın kıza salya sümük yapışma ve kendinden emin birisi gibi davran. Eğer bu tutumu korursan zamanla kız senden hoşlanabilir ve bi ihtimal bir şansın olabilir.
  • Ben de böyle düşünüyorum beyler pes etmicem eyvallah cevaplar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden sana tavsiye s.et yaşın kaç başın kaç. Geleceğine odaklan 1 2 sene içerisinde o kızın bi önemi kalmayacak. Kendini geliştirmeye bak. Alt tarafı 2 3 hormonun oyununa geliyorsun. Boşver. Olgunlaş.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.