Şimdi Ara

ne yapacam, nasıl yapacam...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lys sonuçları açıklandı ve ben başarılı olamadım bu sınavda. üni. ye gitmem çok zor. ama kız arkadaşım çok iyi bir puan çekti hem tm hem de sayısaldan. gitmeme gibi bir ihtimali yok.

ne yapmam gerkiyor???
    onu seviyorum ama o giderse devam edemem. merak ederim ben onu. hayatım mahvolur. her anım onun için endişelenmekle geçer.
    hayatım mahvoldu lanet olsun...

• Önümüzdeki sene lys ye tekrar hazırlancaksın. anlaşılan o ki araya mesafe çıkarınca sorunlar çıkacak gibi gözüküyor. sorunlarda sevdiğin bir kızla olduğu için morallerin iyice alt üst olur ve derslerine konsantre olamazsın yine başarılı olamama ihtimalin yükselir.bence mantıklısı ayrılman ve sınava öyle hazırlanman. bakarsın gidersin önümüzdeki sene yanına... tabi bu işler pek mantıkla yürümüyor orasıda ayrı
    "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, neither count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once at the number three, being the third number to be reached, then, lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in My sight, shall snuff it."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nether_Toxin

Senin inançların konusunda fikirlerim var dalga geçmessen sevinirim.Hayırlısı böyledir dostum.Her şerrin ardında bir hayır olabilir

bana iyi dileklerini sunan biriyle asla dalga geçmem. teşekkür ederim...
    Ne yapmalıyım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pardon kardeş meraktan soruyorum ateistmiydin sen ?

Orijinalden alıntı: AhmetD*

pardon kardeş meraktan soruyorum ateistmiydin sen ?

evet...
  • İşin doğrusu 1-2 ay içinde ayrılırsınız.Çünkü üniversiteye giren kızlara takılan çok oluyor.Bir dönemde 6 sevgili değiştiren 2-3 kız gördüm kız milleti yabancı bir şehirde tek başına kalmaz mutlaka birileriyle takılır.

Orijinalden alıntı: Calpi84

İşin doğrusu 1-2 ay içinde ayrılırsınız.Çünkü üniversiteye giren kızlara takılan çok oluyor.Bir dönemde 6 sevgili değiştiren 2-3 kız gördüm kız milleti yabancı bir şehirde tek başına kalmaz mutlaka birileriyle takılır.

güven problemim yok ama gözümün önünde bile arkadaşlık teklif eden denyolar oluyor. orada daha çok olur bu defa çok problem çıkar. ben böyle şeyleri asla kaldıramam ve olay çıkartırım. işin bide bu yönü var...
  • Sinav doneminde kiz arkadas edinerek herseyi haketmissin sen. Kafani sinav yerine kizla mesgul etmissin yarin obur gun bu kizdan ayrildigin da kafani taslara vura vura aglarsin artik. Cok yanlis isler pesindesin cok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

Sinav doneminde kiz arkadas edinerek herseyi haketmissin sen. Kafani sinav yerine kizla mesgul etmissin yarin obur gun bu kizdan ayrildigin da kafani taslara vura vura aglarsin artik. Cok yanlis isler pesindesin cok.

2 yıllık ilişkimiz var ve sınavdaki başarısızlığımın nedeni kız arkadaşım değil...

METU EEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: se[R]pentine

kızın önünü kapatma da... onun haricinde ne yaparsan yap

böyle bişey yapacak olsam bu konuyu açmazdım değilmi güzel kardeşim...
  • Gelecek sene çok iyi çalış kız arkadaş gibi bir etkeni kafandan atmaya çalış ama aranızda ki bağıda koparmayın, düşün şimdi siz kaçtınız (ya da işte sen üni gitmedin o gitti ama aynı yerde oturuyorsunuz)bu Türkiye'de sağlıklı bir hayat geçirmeniz imkansız 1 yıl ödün verip geleceğinizi düzgün bir şekilde planlamanız çok daha iyi ve ilişkiniz için yararlı olucaktır.
    doğru zamanı beklemeliyim şimdi...

Orijinalden alıntı: @rd@

büyük ihtimalle ayrılmak zorunda kalacaz. bunun ikimiz içinde en iyisi olduğunu umuyorum.

Ayrıl kardeş kız hukuka girmiş.Şimdi laf etmez ama bir tartışmada hiçbir yere giremediğini yüzüne çarpar üzülürsün.Hem üniversitede bu işler farklı herkes birbiriyle takılıyor.Biz okulda kimin kimle çıktığını takip edemiyoruz.

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

büyük ihtimalle ayrılmak zorunda kalacaz. bunun ikimiz içinde en iyisi olduğunu umuyorum.

Ayrıl kardeş kız hukuka girmiş.Şimdi laf etmez ama bir tartışmada hiçbir yere giremediğini yüzüne çarpar üzülürsün.Hem üniversitede bu işler farklı herkes birbiriyle takılıyor.Biz okulda kimin kimle çıktığını takip edemiyoruz.

yüzüme çarpmak gibi bir durum olmaz. gerçekten harika biri o. hem benim zaten mesleğim hazır. 2 sene sonra muhasebeci olabilirim.
    ama üniversite de önemli benim için.
    güvenim tam kız arkadaşıma ama çevre için problem olduğunda oraya gidip kavga etmekten başka bişey yapamam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.