Şimdi Ara

Ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıldır tanıdığım biri vardı, geçenlerde açılmış bulundum, biraz durakladı "olabilir veya olmayabilir, yeni bir ilişki bitirdim şuan çok karışığım" dedi biraz zaman geçtikten sonra "benim için çok değerlisin, seni kaybetmek istemem, dost gibisin, kardeş gibisin" dedi. O gün konuşmayı öylece kapadık. Ertesi gün whatsapp'tan yazmaya başladı, "çok düşündüm, bilmiyorum seni kırmak istemiyorum, böyle arkadaşça kalalım, böyle daha iyi birbirimizi üzmeyelim" dedi ve aramızda kalmasını istedi. Şuan ben eskisi gibi konuşamıyorum ama o her fırsatta benimle konuşmaya başladı. Geçenlerde en yakın arkadaşı çağırdı gezelim diye gitmedim ve bugün konuşurken arkadaşına da söylemiş, şimdi nasıl bir yol izlemeliyim sizce? O kadar da aramızda kalsın dedi?

• Kız haklı.

Yakınını aşkda kaybedince çok koyuyor.

Normal eskisi gıbı olmaya çalış olmuyosa kasma yardır doğal ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Kız haklı.

Yakınını aşkda kaybedince çok koyuyor.

Normal eskisi gıbı olmaya çalış olmuyosa kasma yardır doğal ol.

Yani üç yılda pek az değil ki, iyice arkadaşa bağladık oldu ama bir yerde gönül ağır bastı :/
  • @Çağdaş

Böyle başta arkadaş olursun tanışırsın sonra aradığın özellikler onda tek tek çıkar sonra ikilemde kalırsın ve gönlün ağır basar çok kötü oluyor bilirim.
    Rahal ol kasma ne demek istiyorsan yardır.

• Knk olarak takılın . Cikmak ile bi fark yok nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

@Çağdaş

Böyle başta arkadaş olursun tanışırsın sonra aradığın özellikler onda tek tek çıkar sonra ikilemde kalırsın ve gönlün ağır basar çok kötü oluyor bilirim.
    Rahal ol kasma ne demek istiyorsan yardır.

Bakalım zamana bırakmak lazım sanırım birazda, ama bazıları arkadaştan olmaz olayında ciddi anlamda takıntılı :/
  • Biraz önce arkadaşı aradı, bekletmek istemem kısmetini kapamak istemem demiş, şu sıra uygun değil herhalde ama pekte olumsuz düşünmüyor o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.