Şimdi Ara

Ne Yapacagım bu psp go yu bilmiyorumki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle cevap verecek herkesse teşekkür ederek başlıyorum amcam 1 yıl önce bana almanyadan psp go getirdi içinde 3 4 demo oyun vardı oynuya oynuya bittim internetten baktım krılmış diyorlar ama kırılmış kırılmasınada oyun yok!!! Lütfen bana yardımcı olaun bildigim kadarıyla sürrümü 6.39 a düşürüp bir program atıcaz programı psp den açıp ekranda left ve x e basılı tutcaz kırılma işlemmi tamam sonra game klasörüne indirdigimiz oyunu atıp direk oynuyacağz da biz oyunu nerden bulcaz lütfen bana bu konuda yardım edi n cihaz elimde kaldı psp go oyunları üzerinde çalıan site yada sizlerin attıgı oyun vb. varsa verirseniz çok sevinirim nolur konu dışında saçma şeyler yazıp beni geçiştirmeyim lütfen bu soruna birlikte bir çözüm bulaluım

• Forumda Jailbreak yasak .
  • Jailbreak istemiyorum sadece bir yöntem ve bilgi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaselbi

Jailbreak istemiyorum sadece bir yöntem ve bilgi :)

Yöntem ve bilgi vermek de yasak. Bence en güzeli sat kırmaya falan uğraşma. Sonra amcana söyle sana PSP Vita getirsin. 1 ay kaldı çıkmasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaselbi

Jailbreak istemiyorum sadece bir yöntem ve bilgi :)

Gelen kutuna bak hocam
  • PSP'de milyonlarca oynayacak oyun var millete takma. COD BF çıkmayınca konsol çöp sanıyorlar.VITA' almana gerek yok hemen en azından.Fiyat düşmeli psp 'de milyonlarca oyun var oynayacak.Bana pm'den ulaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

PSP'de milyonlarca oynayacak oyun var millete takma. COD BF çıkmayınca konsol çöp sanıyorlar.VITA' almana gerek yok hemen en azından.Fiyat düşmeli psp 'de milyonlarca oyun var oynayacak.Bana pm'den ulaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 25 Ocak 2012; 23:38:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM ile bilgi vermek de yasak forumda. Laf sokma heveslisi atik arkadaşlara duyrulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

PSP'de milyonlarca oynayacak oyun var millete takma. COD BF çıkmayınca konsol çöp sanıyorlar.VITA' almana gerek yok hemen en azından.Fiyat düşmeli psp 'de milyonlarca oyun var oynayacak.Bana pm'den ulaş

Tonlarca emuator ver hepsinde çok değişik oyunlar var . Kendi oyunları ps1 oyunları zaten ayrı bir devrim nintendo 64 oyunları snes , nes , gba , gba advance, mame ,-open bor oyunlar - gb oyunları bir sürü kaliteli oyun var oynayacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.