Şimdi Ara

Ne yapacağım araştırdım ama yapamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bügün oyunu yükledim bilgisayarım HP ProBook 6360b ama girdiğimde şu hatayı alıyorum ;

Okuduğum çözümlerde herkez Ndivia'sini çalıştırıp giriyor fakat ben ne yapmalıyım şu fotograf açıklayıcı olacaktır ;

Şimdiden çok teşekkür ederim...

• işlemcin ve ramin oyun için gayet iyi anladığım kadarıyla ekran kartın ve ekran kartı belleğin desteklemiyor
    Minimum ekran kartı belleği 128 mb ve shader 3.0 destekli ekran kartı istiyor.
    Ati Radeon ekran kartı almanı tavsiye ederim.
  • Öncelikle teşekkür ederim , PES'in gereksinimlerini düşürebilceğimiz bi patch veya onun tarzı bir şey bilen varsa söylerse sevinirim

http://www.youtube.com/watch?v=tEalyXYQ-EI Şu videodaki şeyleri yaptım fakat bu sereferde "A required security module cannot be activated.
    This program cannot be executed (6005)."
    hatası aldım bu yüzden tekrar crack yaptım ve yine eski haline geri döndü ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkyvz -- 29 Ocak 2013; 21:13:18 >
  • Tek çözüm yeni bir ekran kartı almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkyvz

Arkadaşlar bügün oyunu yükledim bilgisayarım HP ProBook 6360b ama girdiğimde şu hatayı alıyorum ;

Okuduğum çözümlerde herkez Ndivia'sini çalıştırıp giriyor fakat ben ne yapmalıyım şu fotograf açıklayıcı olacaktır ;

Şimdiden çok teşekkür ederim...

Aynı e.kartı bende de var konum var orada paylaştım kesin çözüm ilk önce oyunu yeniden kur sonra konudakileri yap ve en son oyuna girince ignoreye bas.

Konu :

http://forum.donanimhaber.com/m_70731876/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• @BySerkan™ üyenin yöntemini dene işe yarayacaktır
  • BySerkan sayesinde cozuldu sagolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkyvz -- 3 Şubat 2013; 15:42:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.