Şimdi Ara

Ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

7 yıl önce ttnetten aldığım zyxel p-660ru-t1 marka modem kullanıyorum

Şöyle bi dokundumki çok sıcak ve modemin üzerinde çatlak var. Ve 2 cm genişliğinde delik var. (İnternet gittiği için yumruk attığım için kırıldı)

Bu aralar 10 dakika interneti kullanabiliyorum 10 dakika kullanamıyorum çünkü uzun bi süre gidip gelmiyor. Ttneti defalarca aradık sorun bizden kaynaklanan bir sorun değil dediler sizin kullandığınız kablodan kaynaklanıyor cat5 kablo alın dediler gidip aldım bağladım hiç bir fark olmadı. Sanırsam modem çok ısındığı için böyle oluyor bu modemin ısınmaması için napabilirim ?

• O modemi soğutamazsın arkadaşım sana yeni modem yolları gözükmüş bence en kötü soğutucu varsa yakınına koy derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybermg

O modemi soğutamazsın arkadaşım sana yeni modem yolları gözükmüş bence en kötü soğutucu varsa yakınına koy derim :)

Bana sağlam kablosuz yada kablolu zyxel yada airties marka modem önerirmisiniz ? Max bütçe 250 lira ve tasarımı şık olsun

Arada sırada buzdolabına koyuyorum en soğuk olan yerine 15 dk falan dayanıyor yine aynı ama emin değilim çok ısınıyor diyemi böyle oluyor başka sorunda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantikus -- 14 Haziran 2012; 14:04:30 >
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/zyxel-p660hn-f1z-p660hn-f1z-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=36226

tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim inşaallah sorun modemdedir

Acaba kabloyu bağlarkenmi bi hata yaptım

ve son olarak bilgisayara takıcağım küçük usb sinyal çeken dalga paketin içindemi gelicek ? yoksa ayrı olarakmı alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantikus -- 14 Haziran 2012; 14:12:08 >

• Kablo zaten hazır kablodur takacağın başka bi yerde olmadığına göre sanırım bağlantıda hata yok.
  • quote:

Kablo zaten hazır kablodur takacağın başka bi yerde olmadığına göre sanırım bağlantıda hata yok.

Modem kablosuz değilmi ? kablosuz olduğu için yanında vericeklermi diye sordum

yoksa şuan kullandığım sarı kabloylamı bağlıycam yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kablo aynı zaten yanındada çıkıyor. modemde kablosuz aynı zamanda
  • geçtiğimiz ay benim de internetimde sıkıntılar vardı rt-211 kullanıyordum modem sürekli resetliyordu kendini ttnete sordum modeminiz eski versiyon olduğu için hızınızı desteklemiyor ve kendini resetliyor dediler ben de yeni modem aldım şimdi sıkıntısız çalışıyor. ha dedikleri doğru muydu sallama mıydı bilemem ama sorun kalktı ortadan.

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/airties-air-5340-air-5340-150mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=50643 ben 150 tl civarı almıştım şimdi indirimdeymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

geçtiğimiz ay benim de internetimde sıkıntılar vardı rt-211 kullanıyordum modem sürekli resetliyordu kendini ttnete sordum modeminiz eski versiyon olduğu için hızınızı desteklemiyor ve kendini resetliyor dediler ben de yeni modem aldım şimdi sıkıntısız çalışıyor. ha dedikleri doğru muydu sallama mıydı bilemem ama sorun kalktı ortadan.

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/airties-air-5340-air-5340-150mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=50643 ben 150 tl civarı almıştım şimdi indirimdeymiş.

Sizin tavsiye ettiğiniz modemin tasarımı şık geldi fiyatıda uygun ama tasarım herşey değil önemli olan işlevi

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/zyxel-p660hn-f1z-p660hn-f1z-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=36226

tavsiye ederim

Bu 2 modem arasından hangisini önerirsinizBu 2 modem arasından hangisini önerirsiniz

• Bence sorun modemin ısınması degil, 7 yıllık olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Bence sorun modemin ısınması degil, 7 yıllık olması

Modemin aldığım güne baktımda biraz fazla söylemişim 2006 yılının 10. ayında almışız bu modemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantikus

quote:

Modemin aldığım güne baktımda biraz fazla söylemişim 2006 yılının 10. ayında almışız bu modemi

Benim şaun kullandığım modem 2 yıllık ama ona rağmen ilk alındığı zamana göre bir performans düşüşü var bence bu modemler pek dayanıklı aletler değil sorun burada zaten

Son çare olarak TTnet'i arayıp yeni port açmalarını isteyin gerek yok falan diyeceklerdir ama ısrar edin açarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 15 Haziran 2012; 9:52:03 >

• quote:

quote:

quote:

Benim şaun kullandığım modem 2 yıllık ama ona rağmen ilk alındığı zamana göre bir performans düşüşü var bence bu modemler pek dayanıklı aletler değil sorun burada zaten

Son çare olarak TTnet'i arayıp yeni port açmalarını isteyin gerek yok falan diyeceklerdir ama ısrar edin açarlar.

Yeni port nedemek ?

• Çok acil bir şekilde max 120 lira bir fiyatta modem tavsiyesi verebilecek yokmu ?

İnternet cafedeyim sürem bitiyor. Modem şuan iyice gitti hiç kullanamıyorum.

Airties ve Zyxel marka olması gerek
  • Everest marka modem aldım 52 lira
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

geçtiğimiz ay benim de internetimde sıkıntılar vardı rt-211 kullanıyordum modem sürekli resetliyordu kendini ttnete sordum modeminiz eski versiyon olduğu için hızınızı desteklemiyor ve kendini resetliyor dediler ben de yeni modem aldım şimdi sıkıntısız çalışıyor. ha dedikleri doğru muydu sallama mıydı bilemem ama sorun kalktı ortadan.

Sizin tavsiye ettiğiniz modemin tasarımı şık geldi fiyatıda uygun ama tasarım herşey değil önemli olan işlevi

quote:

tavsiye ederim

Bu 2 modem arasından hangisini önerirsinizBu 2 modem arasından hangisini önerirsiniz

Kesinlikle ZyXEL P-660HNF1Z önerebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.