Şimdi Ara

Ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hedefim sayısal tyt 50 ayt 20 neti. Tyt mat konularını bitirdim. Ayt matematiğe geçtim fakat daha tyt matematik hız ve renk 3. Mavi denemesinde ki soruları bile çözemiyorum. Ne yapmalıyım? Çalıştığım bitirdiğim konulardan gelen yeni nesil sorularını çözemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Soru çözüm videoları izleyebilirsin hocam. Çözen kişi soruya nasıl yaklaşıyor diye bakın. Faydası olabilir bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çözümlerini izleyince bu kadar kolaymış diyorum fakat gel gelelim yeni nesilleri kendi başıma çözemiyorum. En basit soru olsa dahi çözemiyorum. Hedefim çok değil sadece tyt 50 ayt 20 net istiyorum. Bu durumu aylardır atlatamadim. Matematikten çalıştığımin karşılığını yeni nesil sorularda alamıyorum. Modum acayip düşüyor.

• ByteC0de B kullanıcısına yanıt
    Süresiz deneyin hocam birkaç deneme. Kafa patlatın soru üstünde. En güzel öğrenme yolu bir bakıma bu. Süreyi yetiştireceğim diye kasmayın şuan.

• Anladım hocam. Sence bol bol tyt matematik denemesi çözeyim mi? 40 sorudan 5-10 tane yaptığım gerisi boş olan denemelerde oluyor ama.

Problem çöz hocam her gün 15-20 tane. Ondan sonra deneme gidersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım
    4 yıl önce açıldı
    Bi Takas Yaptım Sizce Nasıl ??
    18 yıl önce açıldı
    Ne yapsam olmuyor.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne zamana kadar problem çözeyim?

• Sınava kadar her gün 10 tane çözün en azından hocam. Rutin olsun paragraf,problem

• Paragraf rutin zaten fakat problem çözemiyorum. Nasıl geliştirebilirim. Mikail hoca dinledim fakat fayda etmedi.

• Up

• çapın problem fasikülünü al bence temelden öğretiyor gibi geldi basit bir kaynak okulda çözen birinde görmüştüm ondan sonra bilgi sarmalın problem fasikülünü alır çözersin
  • 3 ay kaldı hepsini yetistiremem. Zaten bende hiç problem değil kitabı var. Kolay kitap olduğu halde çözemiyorum.

• Up

3 aydan fazla var emin ol :D
  • Doğru hocam o yüzden tavsiye lütfen :)

• Up

• Benim de başımın belası ya bu yeni nesil sorular. Bu sorunun üstünden gelmek için en çok bol bol antrenman yapmayı öneriyorlar. Denemeler veya bazı test kitapları tabiri caizse yeni nesil işinin suyunu çıkarıyolar sırf bunlardan kendine analiz yaparsan biraz üzebilir. Sınavda çok çok zor yeni nesil soru sayısı çok değik aslında. Yani dostum uzun lafın kısası bol bol antrenman yapark bu soru tarzlarıno öğrenmek gerekiyor sınava kalan süre daha çok kısa değil net hedefine diğer derslerdn zorlayarak ulaşmayı deneyebilrsin.

• BloodHounder kullanıcısına yanıt
    Bol bol tyt mat denemesi çözüp ve çözümlerini izlemek ise yarar sanırım

• Başkan denemelerde hangi konularda yapamadığına da bakmak lazım ben mesela 1 ay civarında hiç net arttıramadım sonra farkettim ki oran orantı tam oturmamış ondan sorular kaçırıyormuşum konu analizi de çok önemli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.