Şimdi Ara

Ne T.Direktörü Ya Kafayı Mı Yediniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Bildiğimiz M.Denizli, F.Terimin karşısına çıkmaz.

Sabahtan beri herkes bunu diyor. Ama bir türlü cevabını bulamadım. Neden M.Denizli, Fatih Terim'in karşısına çıkmaz?
  • Denizli Fatih Terim'in karşısına çıkabilir mi ki?Ben inanmıyorum.

Tercihim ise Löw.Almanya ile bizi ortak götürebilir,şaka yapmıyorum,ciddiyim.Adamı stajyer diye kovdular ama Metin Diyadin'in ayağı kırılmasa şampiyonduk o yıl.O yıl iyide top oynuyorduk.

Daumda bizde başarılı oldu sayılır.Bize Alman şart sanki ben bunu çıkartırım

Yerli hoca olmasın mümkünse.

"Winner" adam şart.Bu yıl Şl'ye katılamayıp şampiyon olamazsak kulüp göçebilir.
  • Koyunun olmadığı yerde
    Keçi "Abdurrahman Çelebi" olurmuş

Yahu
    Ertuğrul Sağlam Bursayı şampiyon yapmadı
    FB yaptı
    Sağlam rakip olmayan yerde sıyrıldı

Ersun Yenalın Gençlerbirliği nasıl bi takımdı hatırlayın
    tekme tokat rakip indiren takımdı
    ilk topu kaptırdıklarında faul yaparlardı
    nasıl unuttunuz?
    hayret

Yılmaz Vural ise bambaşka
    küme düşmemeye oynayan zayıf oyuncuyuyu motive etmekle
    şampiyonluğa oynayan takımın kaliteli oyuncusunu motive etmek farklıdır
    ilkinin kafasına vurabilirsin
    ama
    ikincisine bunu yaptın mı bilesin ki seninle top gibi oynar

Bırakın bu işleri

FENERBAHÇEMİZDE Kocaman gibi bir efendi adam bile yıpratıldıysa
    diğerleri maymun olur
    buna FT de dahil

Yurtdışından saygın bir hoca gelecek
    oyuncular o gelince ayağa kalkacak türden

kim mi olur?

onu yönetim ve uzmanlar bilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Bildiğimiz M.Denizli, F.Terimin karşısına çıkmaz.

Sabahtan beri herkes bunu diyor. Ama bir türlü cevabını bulamadım. Neden M.Denizli, Fatih Terim'in karşısına çıkmaz?

ikisi tr nin 1 numaralı teknik adamları. F.T avrupa başarısıs ile bir adım önde. Bildiğim kadarıyla hiç süperligde karşı karşıya gelmediler. Gelmekte istemezler. Birbirlerine üstünlük açısıından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

Yilmaz vurali kucumseme.

aykut kocaman yaptıysa o daha iyisini yapar 28 yıldır bu işi yapıyor tecrübesi yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Orijinalden alıntı: Berkh0

quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Herkes tutturmus Ersun Yanali begenmeyip Bilic de Bilic. Napmis arkadas bu Bilic? Söyleyin de biz de bilelim yani. Bu sene calistirdigi Lokomotiv Moskova ligde 9. olmus.Iki sira altindaki 11. takim 29 puan toplarken Süper Bilic'in takimi 9. sirada ve 42 puanda. Daha önce sadece Hirvatistan'i calistirmis. Maclari kazanma orani yüksekken hic bir basari yok yine. Ersun Yanali basarisiz bulup,begenmeyip bu adami önerirseniz ancak gülerler size.

Ersun Yanal'in sadece Denizlispor kariyeri bile Bilic'i tokatlar döver yerlerde sürükler.

Yanlis anlasilmasin Bilic'e kötü demiyorum. Sadece Ersun Yanal'in da en az Bilic kadar iyi oldugunu savunuyorum.

Euro 2008 hırvatistanını aç izle. Rusya liginden bahsediyorsun hani şu anzhili,zenitli,cksa'lı,spartaklı,Alania Vladikavkaz,dinamo moskova,Rubin kazanlı olandan. Adamın takımına oyuncumu almışlarda bu takımlara diş geçirecek. Hem rus ligi değişik bir lig herkes ayak uyduramaz.

Hocam su Bilic'in Rusya macerasi hakkinda yazdiklariniz aynisi Yilmaz Vural ve Ersun Yanal icin de gecerli seyler.

Madem maziye bakiyoruz biraz, bir zahmet cok uzaga gitmeyin bu seneki Eskisehiri izleyin o zaman. Uzaga mi gitmek istiyorsunuz 3-4 sene öncesinin Trabzonsporunun kadro yapilanmasina ve oynadigi oyuna bakiniz. Daha da mi uzaga gitmek istiyorsunuz Genclerbirligi ile top 16 oynadigi ve ucuucuna Valencia'ya elendigi maclari bir izleyin. O Valencia ki Rafa Benitez'in o sezon o kupayi alan Valencia'si. O sezon o Valencia'yi tek bir takim yendi. Hangi takim oldugunu söylememe gerek yok sanirim. Denizlisporla yine UEFA'da o sezon kupayi alacak Porto'ya elenmisti.

Ama tabi ya Ersun Yanal bunlari yaparken cok büyük bir bütce vardi elinde haklisiniz. Arap sermayesinin yardimiyla Vieri, Ballack, Rivaldo oynadi Ersun Yanalin takimlarinda.

Euro 2008 Hirvatistanina bakacak olursak Modric,Corluka,Srna,Rakitic,Olic,Petric,Pranjic gibi bir cok iyi oyuncuya sahipti. Iyi oyunculari iyi oynatmasini bildi. Ve kariyerindeki tek basari da bu oldu ve madem o kadar iyiydi Bilic'in Hirvatistan'i, bize 4-5 tane atip yollasalardi kupa disina. Nasil bir kadro zaafiyeti icinde oldugumuz malum o turnuvada.

Yazik valla ya sen senelerce vasifsiz kadrolari UEFAya tasi , oralarda basarilar elde et. Tüm takimlarinda hücum futbolu oynat kadro ne olursa olsun. Sonra elin adaminin takimi Euro 2008de iki top yapsin. Wow Bilic kralsin gel pasam tahtin hazir.

Yabanci hayranligi bu olsa gerek.

Seninkide anadolu kafası,hayalcilik ve yeni alex fergusonculuk masalları. Fenerbahçe deneme tahtası değil. Hele rakibi şampiyonlugu alırsa 4.yıldızı takacak bir senede hiç değil. Orada bir sürü isim var listenin en sonunamı taktın kafayı.

Alıntıları Göster

Seninkide anadolu kafası,hayalcilik ve yeni alex fergusonculuk masalları. Fenerbahçe deneme tahtası değil. Hele rakibi şampiyonlugu alırsa 4.yıldızı takacak bir senede hiç değil. Orada bir sürü isim var listenin en sonunamı taktın kafayı.

Ben zaten listenin geri kalanina bir sey demedim, konunuza da bir sey demedim. Ama ahkam keser gibi Bilic demenize anlam veremedigimi söyledim. Basarilarini koydum bir önceki mesajda. Bu somut verileri degerlendirip hangisinin veya ikisinin de basarili olup olmadigini degerlendirmek size ve mesaji okuyanlara kalmis.

Anadolu kafasini acarsaniz memnun olacagim ve tabiki de hayalcilikten neyi kastettiginizi. Evet ben Ersun Yanal'in Fenerbahce'de hücum futbolu oynatacagina inaniyorum. Bunun neresi hayal?

Porto yillardir deneme tahtasi zaten önce Mourinho sonra Villas Boas simdi de Pereira, Manchester United Alex Ferguson'i getirirken deneme tahtasiydi simdi de David Moyes'u getiriyorlar cünkü deneme tahtasi zaten hepsi. Inter neler yapiyor acaba bu arada bir ona bakalim. Aaa kendi liglerinde basarili olan Napoli'nin eski antrenörü Walter Mazzari ile anlasmislar. Ama Inter deneme tahtasi zaten. 2010'da kazandiklari sey Sampiyonlar Ligi degildi. Süt kupasiydi. Juventus kimi göreve getirmis iki sene önce. Antonio Conte. Yok artik Juventus da mi deneme tahtasi. Milan Allegri. Hadi canim. Liverpool Rodgers. Ya bir git isine. Barcelona Villanova. Yok artik LeBron James.

•  Ne T.Direktörü Ya Kafayı Mı Yediniz ?
  • Vizyon, vizyon diyenler alın size vizyon. Adam Fener aşkıyla yanıp tutuşuyor. Aykut Kocaman'ın kanserine 3 senedir katlanıyoruz, Yılmaz Hoca'ya en azından 1 sezon şans verilse ne güzel olur.

Ne T.Direktörü Ya Kafayı Mı Yediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Arkadasim hala hedef avrupa saniyorsunuz....

Bu takimin tek hedefi 2 kere sampiyon olarak GSye yildiz taktirmamak yoksa aziz maziz kalmaz karisir ortalik, onlarda bunun farkinda. Kafada silmisler zaten avrupayi on eleme oynayacak adam kampa 1 ay kala hocanin gitmesine izin vermez. (4 hazirlik maci + 1 ayda izleyecegi 132131 kasetle kimse bu takimi devlere karsi kazanacak sekilde taniyamaz)

Aha diyorum Denizli gelir 2 takviye gelir on elemelerde yalan oluruz yada uefa kalir gruptan sonra ciddiyetsiz sekilde eleniriz, ligde ama farkli oluruz bak bu kesin.

bu, aykut kocamanın gitmesini isteyenlerin hedefi. galatasaray 10 tane yıldız taksın banane, bana avrupada başarı lazım kim takar türk ligini. bunun da ilk adımını çok güzel atmıştı aykut hoca. UEFA da yarı final ne demek ulan? her sene aziz yıldırım keserdi yapılanmayı, bu sefer taraftar başardı. sağolsunlar.

• thomas schaaf'da olabilir bence.
  • f. terim italya ya gitmeden önce katil apo italya da himaye ediliyordu. italya ya karşı büyük boykotlar başladı o dönemde, çocuklar ve ergenler bilmezler. akabinde de italya ya gitti ve dikiş tutturamadı. f. terim in italya muhabbeti tamamen politik ve ticari meselelerden ibarettir. aynı dönem giden torinolu ve ümit davala da sadece olayın piyonlarındandı. gs nin o dönemlerindeki şampiyonluklarında asıl faktör hagi idi. hagi benim kişisel fikrimdir. o bir dehayydı, koşmasa da, tükürse de, vs...

yılmaz vural fena olmaz, heyecan katar takıma. löw ise favorim. hayırlısı olsun.
  • Ne ersun ne mustafa ne de süper adam yılmaz vural seneye ne lig nede avrupada hiç bi halt olmaz ligde heyecanda olmaz seneye galatasarayın oturmuş kadrosu artı bence beşiktaşta sağlam gelicek bu sene bize seyir zevki yüksek tempoda oynatacak ve ayrıca gerektiğinde de defansı ön planda tutup kazanmasını bilecek löw tabi ki başta gelir ama benim aklımda eğer biyerle anlaşmadıysa morinhonun chelsea ye gideceğine göre chelsea nin şimdiki teknik direktörü baya iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sportsx90

Ne ersun ne mustafa ne de süper adam yılmaz vural seneye ne lig nede avrupada hiç bi halt olmaz ligde heyecanda olmaz seneye galatasarayın oturmuş kadrosu artı bence beşiktaşta sağlam gelicek bu sene bize seyir zevki yüksek tempoda oynatacak ve ayrıca gerektiğinde de defansı ön planda tutup kazanmasını bilecek löw tabi ki başta gelir ama benim aklımda eğer biyerle anlaşmadıysa morinhonun chelsea ye gideceğine göre chelsea nin şimdiki teknik direktörü baya iyi olurdu

Benitez Napoli'yle anlasti.
  • quote:

quote:

Ben zaten listenin geri kalanina bir sey demedim, konunuza da bir sey demedim. Ama ahkam keser gibi Bilic demenize anlam veremedigimi söyledim. Basarilarini koydum bir önceki mesajda. Bu somut verileri degerlendirip hangisinin veya ikisinin de basarili olup olmadigini degerlendirmek size ve mesaji okuyanlara kalmis.

Anadolu kafasini acarsaniz memnun olacagim ve tabiki de hayalcilikten neyi kastettiginizi. Evet ben Ersun Yanal'in Fenerbahce'de hücum futbolu oynatacagina inaniyorum. Bunun neresi hayal?

Porto yillardir deneme tahtasi zaten önce Mourinho sonra Villas Boas simdi de Pereira, Manchester United Alex Ferguson'i getirirken deneme tahtasiydi simdi de David Moyes'u getiriyorlar cünkü deneme tahtasi zaten hepsi. Inter neler yapiyor acaba bu arada bir ona bakalim. Aaa kendi liglerinde basarili olan Napoli'nin eski antrenörü Walter Mazzari ile anlasmislar. Ama Inter deneme tahtasi zaten. 2010'da kazandiklari sey Sampiyonlar Ligi degildi. Süt kupasiydi. Juventus kimi göreve getirmis iki sene önce. Antonio Conte. Yok artik Juventus da mi deneme tahtasi. Milan Allegri. Hadi canim. Liverpool Rodgers. Ya bir git isine. Barcelona Villanova. Yok artik LeBron James.

Güzel yazmışsın hocam. Ben de bunu anlatmaya çalıştım ama anlamamakta ısrar ediyorlar. Yılmaz Vural, Ersun Yanal hayranı değilim; Fenerbahçe başında görmek istediğim ilk isimler de değiller açıkcası ama bu kadar burun kıvırılmasına anlam veremiyorum. İkisi de benim gözümde Mustafa Denizli'den daha iyidir (Ertuğrul Sağlam da hatta). Alex Ferguson örneğin mesela çok güzel. ManU başına geldiğinde takım can çekişiyordu, Liverpool karşısında yıllarca tokatlanmıştı ama Aberdeen'den Ferguson'u getirdiler risk alıp. İskoç Ligi nere Premier League nere. Ertuğrul Sağlam niye Alex Ferguson'umuz olamasın mesela?

Zaten arkadaşların mantığıyla bakarsak Barcelona resmen yalama olmuş. Rijkaard, Guardiola, Villanova ne yapmış ki Barça'nın başına geçmeyi hakkediyor yani. Rijkaard, Barcelona'ya gitmeden önce Sparta Rotterdam'ı ikinci lige düşürmüştü Hollanda'da.

• quote:

Herkes tutturmus Ersun Yanali begenmeyip Bilic de Bilic. Napmis arkadas bu Bilic? Söyleyin de biz de bilelim yani. Bu sene calistirdigi Lokomotiv Moskova ligde 9. olmus.Iki sira altindaki 11. takim 29 puan toplarken Süper Bilic'in takimi 9. sirada ve 42 puanda. Daha önce sadece Hirvatistan'i calistirmis. Maclari kazanma orani yüksekken hic bir basari yok yine. Ersun Yanali basarisiz bulup,begenmeyip bu adami önerirseniz ancak gülerler size.

Ersun Yanal'in sadece Denizlispor kariyeri bile Bilic'i tokatlar döver yerlerde sürükler.

Yanlis anlasilmasin Bilic'e kötü demiyorum. Sadece Ersun Yanal'in da en az Bilic kadar iyi oldugunu savunuyorum.

Yanılmıyorsam Frank Rejkaard Sparta Roterdam ' ı ligten düşürmüştü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle f.bahçe yi hiçir zaman proflar fln yönetmedi, f.bahçe deki prof olmayan yöneticiler ve ordan burdan gelen yerli yabancı hocaların tamamı (aykut da dahil, daum da) hemen hepsi de deneme yanılma yöntemiyle takıldılar. yani f.bahçe acemi ellerdeyi her dönem ve deneme tahtasıydı, böyle olmaya da devam edecektir bu kafayla.

bu güne kadar gelen hocalar da yöneticiler içinde şöyle yapamazsam böyle olsun böyle olmassa ben şöyle yaparım diye taahhüt vermedi.(ki bana göre vermeliler ) şampiyonluklarda kupalarda prim alan şahıslar kazanamadıklarında da kesilmesine katlanacak, katlanmalı. o yüzden isim meşhur ve büyük olunca palavrasına inanıyorsunuz da yılmaz hoca şöyle yaparım böyle yaparım diyince mi küçümsüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Koyunun olmadığı yerde
    Keçi "Abdurrahman Çelebi" olurmuş

Yahu
    Ertuğrul Sağlam Bursayı şampiyon yapmadı
    FB yaptı
    Sağlam rakip olmayan yerde sıyrıldı

Ersun Yenalın Gençlerbirliği nasıl bi takımdı hatırlayın
    tekme tokat rakip indiren takımdı
    ilk topu kaptırdıklarında faul yaparlardı
    nasıl unuttunuz?
    hayret

Yılmaz Vural ise bambaşka
    küme düşmemeye oynayan zayıf oyuncuyuyu motive etmekle
    şampiyonluğa oynayan takımın kaliteli oyuncusunu motive etmek farklıdır
    ilkinin kafasına vurabilirsin
    ama
    ikincisine bunu yaptın mı bilesin ki seninle top gibi oynar

Bırakın bu işleri

diğerleri maymun olur
    buna FT de dahil

Yurtdışından saygın bir hoca gelecek
    oyuncular o gelince ayağa kalkacak türden

kim mi olur?

onu yönetim ve uzmanlar bilir

lan tam kırk yılda bir doğru düzgün yorum yapmışssın sende anladın trollükte ekmek yok dicektimki

diğerleri maymun olur
    buna FT de dahil

bunu gördüm gene huylu huyundan vazgeçmez dedirttin helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

f. terim italya ya gitmeden önce katil apo italya da himaye ediliyordu. italya ya karşı büyük boykotlar başladı o dönemde, çocuklar ve ergenler bilmezler. akabinde de italya ya gitti ve dikiş tutturamadı. f. terim in italya muhabbeti tamamen politik ve ticari meselelerden ibarettir. aynı dönem giden torinolu ve ümit davala da sadece olayın piyonlarındandı. gs nin o dönemlerindeki şampiyonluklarında asıl faktör hagi idi. hagi benim kişisel fikrimdir. o bir dehayydı, koşmasa da, tükürse de, vs...

yılmaz vural fena olmaz, heyecan katar takıma. löw ise favorim. hayırlısı olsun.

seninde yaşın tutmuyor anlaşılan.ft italyanın görmediği topu oynattı fiorentinaya.ştalya kupasını aldırttı.fiorentinada adama deli hayrandılar.yetiştirdiği topçularda belli rui kosta nuno gomes.onun sayesinde okadar ünlendi.sezon sonu en büyük hatasını yaptı milana gitti.asıl ondan sonra politik oyunlar döndü milanda küçümsediler.Bir türk nasıl milanı yönetir diye italyan topçular bir oldu kafasını koparttılar

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

f. terim italya ya gitmeden önce katil apo italya da himaye ediliyordu. italya ya karşı büyük boykotlar başladı o dönemde, çocuklar ve ergenler bilmezler. akabinde de italya ya gitti ve dikiş tutturamadı. f. terim in italya muhabbeti tamamen politik ve ticari meselelerden ibarettir. aynı dönem giden torinolu ve ümit davala da sadece olayın piyonlarındandı. gs nin o dönemlerindeki şampiyonluklarında asıl faktör hagi idi. hagi benim kişisel fikrimdir. o bir dehayydı, koşmasa da, tükürse de, vs...

seninde yaşın tutmuyor anlaşılan.ft italyanın görmediği topu oynattı fiorentinaya.ştalya kupasını aldırttı.fiorentinada adama deli hayrandılar.yetiştirdiği topçularda belli rui kosta nuno gomes.onun sayesinde okadar ünlendi.sezon sonu en büyük hatasını yaptı milana gitti.asıl ondan sonra politik oyunlar döndü milanda küçümsediler.Bir türk nasıl milanı yönetir diye italyan topçular bir oldu kafasını koparttılar

merak buyurmayın, yaşım müsait. oynadığı topu gördük frenze de, milan da... istediklerini alıncı şutlandı. daha iyi olsaydı kös kös gs ye dönmezdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

merak buyurmayın, yaşım müsait. oynadığı topu gördük frenze de, milan da... istediklerini alıncı şutlandı. daha iyi olsaydı kös kös gs ye dönmezdi.

Nasıl bir politika o ya? Türkler İtalya'yı boykot etmesin diye o kadar futbolcu ve Fatih Terim'i mi aldı adamlar? Sağdan soldan milletin dalgasına yazdığı şeyleri okuyup sonra kendinizi inandırıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.