Elimde şu an 2 seçenek var.. Ve karar veremiyorum..Acaba ne yapsam..? İlk olarak Int. Priest olup Chitin +7 set(Master değilim)DOL/SS +6 ve Elimede Lupus/Lycaon Hammer tarzı bişey +6/+7 alabilirm..Takılar ise Görev Ya da Hell Breker +6/+7/Iron Impact +6/+7 +8 BP Armor Set +9 Str Takılar
Siz olsanız hangisini seçerdiniz? İlkini seçerseniz DOL mü?SS mi? Silah olarak ne almalıyım? İkinciyi seçerseniz II mi?HB mi?
Saolun şimdiden
bp olucaksan saydıkların yeterli deil uniqu itemsiz bp olunmaz her asas warriordan 1000 ustu damage yersin def spear dagger tarzı takılar bulursan ancak olur bu yuzden int i secmelisın
Saol Hannibal
Bp olursam şayet daha çok xp ye yardım amaçlı olurum.Party bulamadığımda tek takılmak için..CZ de falan zaten bu şekilde bp olmak imkansız
benim düşünce şu eğer lvl kasıcaksan solo veya parti ile bp ol ama sadece oturup buff verip np veya ex gelmesini bekleyeceksen int ol
Saol Brobiy Peki bu itemler yeterli mi sana göre?
bp çok damege yiyo ama iyide wuruo intte defans çok az damage yiyo ama oyundan zevk alamassın intle
quote:
Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius
Saol Brobiy Peki bu itemler yeterli mi sana göre?
valla kardeş benim sadece basit bir ardream için priestim var bu yüzden item ve değerlerini bilmediğim için o konuda yardım edemeyeceğim. ama karşılaştığım olaylar yüzünden öyle bi görüşte bulundum. ben herzaman bp yim ama oturup np beklerim sebebi şu bazen solo kasarım ve görev yaparken kendi işimi kimseye muhtaç olmadan yaparım, malum senin yapacağın görevi herkes her zaman yapmıyor
Saolun herşey için Int olmaya karar verdim SmiteHammer SS +6 aldım çok teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius
Saolun herşey için Int olmaya karar verdim SmiteHammer SS +6 aldım çok teşekkürler
smitehammer in özellikleri nedir ve hangi amaç için kullanıcaksın ?
Bi int priest videosu vardı 3 int priest felket yaratıorlardı adamlar pk yapıordu warrir-asas-mage dinlemio yatırıordu 70+int priestler aam itemleri dehşet di vidoyu arıyom linki koyucam birasdan bulursam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme