Şimdi Ara

Ne oynayacağını bilemeden ranked girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 9 lose streak yaptım hepsinde girdim ne kalırsa oynadım ve lose aldım geçen sezon Full jung oynamıştım bu sezon adc oynuyorum bikaç aydır sizce ne olmalı sırada jungle adc falan iyi durumdalar mı şu an gold plat elo için ne onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece bu ara oynamamanı öneririm . 2 gün ara verdim dostum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

Bugün 9 lose streak yaptım hepsinde girdim ne kalırsa oynadım ve lose aldım geçen sezon Full jung oynamıştım bu sezon adc oynuyorum bikaç aydır sizce ne olmalı sırada jungle adc falan iyi durumdalar mı şu an gold plat elo için ne onerirsiniz

jungle reksai ,jarvan
    üst koridor lisandra,gnar
    mid azir,xerath,zed
    adc corki,sivir,graves

bunlar goldda eğer oynayabilirsen op karakterler şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

sadece bu ara oynamamanı öneririm . 2 gün ara verdim dostum .

Hocam resmen amaçsızlaştım ya pickleyeceğimi falan bilmeden giriyorum rank

• dostum beni dinle sen şuan bronze elo maçına girsen kazanamazsın 2 gün ara ver oyuna , şuan oynamaya devam ettikçe kaybedeceksin . Başka oyunlara bak seviyorsan cod felan veya bf felan oyna .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 26 Ocak 2015; 2:24:14 >
  • Hocam 15 tatilde girersen yükselmeyi unut bende senin gibi yaptım 1 lig düştüm hemen bıraktım normal atıyorum artik 15 tatil bitsin gene ranked girerim diye düşünüyorum malum tatil karnesini alam lole Dadandı bence bu 15 gün ranked atmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 26 Ocak 2015; 2:29:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold eloda swaini olan kazaniyor suan nerdeyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dostum beni dinle sen şuan bronze elo maçına girsen kazanamazsın 2 gün ara ver oyuna , şuan oynamaya devam ettikçe kaybedeceksin . Başka oyunlara bak seviyorsan cod felan veya bf felan oyna .

Cidden şu aralar ranked o kadar leş mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hootcake

quote:

dostum beni dinle sen şuan bronze elo maçına girsen kazanamazsın 2 gün ara ver oyuna , şuan oynamaya devam ettikçe kaybedeceksin . Başka oyunlara bak seviyorsan cod felan veya bf felan oyna .

Leşlikle alakası yok ya , sadece arkadaşın özgüveni düşmüş ve ciddi konsantre eksikliği var . Bu kafa ile oynadığı sürece kaybeder .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hootcake

quote:

Leşlikle alakası yok ya , sadece arkadaşın özgüveni düşmüş ve ciddi konsantre eksikliği var . Bu kafa ile oynadığı sürece kaybeder .

eğer normalde iyi oyuncu olduğuna inanıyosan,aram gir bir süre 5-6 maç azcık kill al,kendine güvenin gelsin sonra gir dereceliye 4-5 kat daha iyi oynuyosun,arkadaş doğru söylüyor,herşey kendi psikolojini kontrol edebilmekten geçiyor,ayık ve açık beyinli kalman gerekiyor

• Şu sıralar oyunu üst koridor taşıyor. Gnar ve Lissandra'da başarılı olursan her türlü taşırsın gold eloda
  • ADC Graves, jungle J4, mid Azir falan soloQ'da bayağı iyi şu sıralar.
  • arkadaşla duo girdik sonuç yine lose
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.