Şimdi Ara

Ne olacak bu warrinin hali??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar warrior fena değil tabiiki . Yine de rage sorunu olduğu bir gerçek. O sorunu da nasl çözeler bilemiyorm. Bir çok instant vuuşu olan warriorda rageyi havadan verirsen bu instant kill manasına gelir. Bunu da yapacaklarını sanmıyorum. Bunun yanında gizlenme, uzaktan vurma gibi skilleri olmayan warrior rogue gibi, shamy gibi male claslardan farklı. Onlara göre çok daha fazla item bağımlısı. Epic itemler şart. Ama bu itemleri bulmak da o kadar kolay değil ve bu da çok normal. Hekes imba olacak değilya. Bu oyun guild wars değil arkadaşlar baya bir zaman ve emek gerekiyor iyi işler yapabilmek için. Ama bir oyun için bu kadar emek ve zaman harcanır mı orası muamma!
  • her yeni patch geldiğinde warior konusu ortaya çıkıyor
    sorun şu her patch da nerf warior
    wariorlar dua ediyo artık patch gelmesin diye :)
  • bence warrior gayet güzel deli gibi dps yapanları war arkadaşlar küçümsemeyin kolay kolayda ölmüyorlar hele arenalarda fln üstüne tanımam ben magenin 7k wurmasını neden dert ediyosunuz (warriorlar için) sizin kaçk healtinz war biz casterlarin kaçk 1 pyroda ölebiliriz bile :D
  • onların derdi o deil ki sheep fireball pom pyro fireblast bu combo ile ortalama bir warioru rahat raht kesior mageler onlar rage toplayana kadar mage işini bitirmiş oluyor ok?
  • Mage'in 3 dakikada bir 7k pyro (crit oturacak ve 7k vurmakda öyle level 70 oldum laylaylooom değil hatrı sayılır item toplamak lazım) atmasını dengesiz buluyorsanız harbiden size L2P...

daha dün akşam eye of stormda warriorun biri 5500 mortal strike 1950 gibi de düz crit vurdu. ağlamayı bırakın da oynamayı öğreninin.

pvp trinketini takmayıp pvp yapan warrioru novada vs tutuyorum nerf diyor önce git de pvp trinketini al bir zahmet ne işe yarıyormuş öğren..

ama nedeni belli bunun: maydie,pat videolarını izleyip hobarayy ben warrior oynucam diyen tip dolu oyun.. bilmiyorlar tabi arkalarında bir ton healer, her sahne Recklessness, trinket full buff giriyor blabla..

o yüce warriorlar mage'in pyrosana ağlıyorda kendileri roguelara overpower,mortal strike gibi critlerle ani ölüm yapınca ses çıkarmıyorlar ama..

bırakın o class über bu dandik demeyi de gidip karakterinizi oynamayı öğrenin, yeteneklerinizi, gearınızı geliştirin..

• indigo +1

bi de rage için mighty rage potion var

öfkenizi kusmaya kalkmayın sakın(bazı arkadaşlara söylüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 14 Mayıs 2007; 14:46:24 >
  • Burada sorun mageın 7k pyro atmıs cartmıs curtmus degıl, hepimiz biliyoruzki magelerin attıgı silenceın, warlockların attıgı fearın abartı oldugunu, pekı cyclonea ne dıyeceksınız? cyclone hakkında pek bı bılgısı olan adamlar yok sanırım burada, fire mage/afflication lock 1vs1 de sahsen benım ıcın buyuk sorun olusturan classlar degıl, ben zaten şu oyunda bir tek kafası calısan full frost mageden korkarım onada gelıo nerfı zaten, level 60 iken bi warlock konusu vardı, Bas trinketi, at debuffları al en kral adam sensın unstopable, bglerde 1. dpsde 1. bla bla bla, her nerenın forumuna gıdersen gıt warrıorlara karsı bı haksızlık oldugunu herkes sıze soyler hiç bişi bılmıyorsanız gıdın forumlara bakın, tamam warrıorların yaptgı rekor hareketler vardır doğru ama warrior neyi lamercedir? POM+PYRO? yada Spam Cyclone, zaten locklar için bişi demek istemıom burada hala yuzsuz yuzsuz konusan insanlar, gidin kendı classınızı eleştirin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nimore

Burada sorun mageın 7k pyro atmıs cartmıs curtmus degıl, hepimiz biliyoruzki magelerin attıgı silenceın, warlockların attıgı fearın abartı oldugunu, pekı cyclonea ne dıyeceksınız? cyclone hakkında pek bı bılgısı olan adamlar yok sanırım burada, fire mage/afflication lock 1vs1 de sahsen benım ıcın buyuk sorun olusturan classlar degıl, ben zaten şu oyunda bir tek kafası calısan full frost mageden korkarım onada gelıo nerfı zaten, level 60 iken bi warlock konusu vardı, Bas trinketi, at debuffları al en kral adam sensın unstopable, bglerde 1. dpsde 1. bla bla bla, her nerenın forumuna gıdersen gıt warrıorlara karsı bı haksızlık oldugunu herkes sıze soyler hiç bişi bılmıyorsanız gıdın forumlara bakın, tamam warrıorların yaptgı rekor hareketler vardır doğru ama warrior neyi lamercedir? POM+PYRO? yada Spam Cyclone, zaten locklar için bişi demek istemıom burada hala yuzsuz yuzsuz konusan insanlar, gidin kendı classınızı eleştirin.

Kendi classımı eleştireyim o zaman..

Frost mage 1vs1 de crowd controlü sayesinde üstün bir class, tam anlamıyla anti melee
    Arcane Mage 3 dakika da bir crit vurursa bir kişiyi yığar geri kalan 2 dakika 59 saniye hoşaf olur
    Fire Mage karmaşada yıkım yaratırken 1vs1 de madara olur

oyun oynuyorsunuz lütfen abartmayın bazı şeyleri o bana tek attı ,ben stundan cıkamadım, vuramadan öldürdü vs vs sonuçta oyun adı üstünde..
    sadece o spellbooklarımızda yazanlarla olmuyor işler şansın vs herşey etkili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 14 Mayıs 2007; 15:48:12 >

• yoo kimsenin abarttığı yokki, şu ana kadar tek yediysem sanırım aq40da en son twinlerden yemiştim onun dısında bı playerdan yemem merak etme, frost mageın guzel oynamasında bence 2 etken vardır 1si tam anlamıyla talentların frost olması dıerıde iyi bir oyuncu tarafından oynanması, onun dısında buyrun tartışalım, warrıorların charge range ı kactır? talentdan bu cogaltılırmı? casterlar cast rangeı nedır? talentdan bu cogaltılırmı? warrıora dot atarsın ne yapar? dot gecsede bandage bassam yada combatdan cıksamdan yemek yesem, bi diğer classa bakıoz rogue'a obaa cloak of shadow, abartı yok bariz haksızlık var, warrior talentlarını bıle oyle bı guzel dagıtmıslarkı bı poınt yanlış kacsaymıs acaba ne olurdu dıye merak ediyorum, ayretten bc ile gelen skilleride tartışabılırım kıme ne gelmıs warrıora ne gelmış heh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimore -- 14 Mayıs 2007; 16:07:15 >
  • Bence Wariorların Gücüne Giden Olay 5k hpli Bir Mageden 10 küsür k lık hplerine Ragmen İnstant Kill Yemeleri Bir Warior Oyuncusu İçin Hep Ben Keseyim Mantıgı Var Galiba Düzgün Oynarsan Dogru Zamanda Dogru Hareketlerle Oynarsan Bence Kesemeyecegin Class Yok 20 lvle Kadar Wariorla Oynadım Hiçte Rage Sıkıntısı Cekmedim Hatta Stance Gecişlerinde de 31 Rage İle Devam Edebiliyorum Bu Pve İçindi Ama Berserker ve Attack Stancelerinde de Aynısı Olacaktır ki Deathwishi Acık Olan Bir Warior Bir Warlocku Ya da Priestı Rahat Alması Gerekir ki Bunun Trinketi Var Daha O Yüzden Wariorun Su an ki Hali Bence Çok İyi
  • Cloak of Shadow'un bence haksızlık vs durumu yok..

Lakin Frost Mageler (tabiki sağlam oynayan ve item olarak belli bir seviye de olması gerekli) Clos'a rağmen Rogue kesebiliyor (Water Elemantal,Cold Snap, Ice Block ve zırt pırt proclayan frostbite sağolsun:)

Zaten hiçbir zaman oyunu 1vs1 olarak düşünmeyin. Battlegroundlar, arenalar ve hatta outdoor pvpler bile (halaa,hellfire towers) grup olarak yapılan eventlar. Blizzard da classları buna göre dengelemeyi çalışıyor..

Rogue oynayanlar bilir; bg'de birini kesmek için stealth moddan çıkıp saldırdıgınızda 3-4 kişi üstünüze çullanır, dotlar fiziksel hasarlar yağmaya başlar üstünüze. Hiçbir savunmanız yoktur ve klavye&mouse bırakıp ölmeyi beklersiniz. bir mage gibi blink nova atamazsınız, warrior gibi plate&HP oranlarınız yoktur, warlock gibi fear deathcoiliniz yoktur.. işte bu anda devreye cloak of shadow girdi.

PS: Bu arada Roguelara karşı beladaysanız şiddetle Resillience item toplamınızı öneririm bg&arena kasın bol bol yaklaşık 400 resillience değerine sahip olursunuz. Bu sayede crit atak alma riskiniz %10 azalırken crit alsanız bile normaldan %20 gibi düşük değerde hasar alırsınız. Rogue gibi critlerle pvp yapan karaktere karşı çok ama çok önemli ve etkili. Hadi ben de bir tartışma başlatıyorum şimdi Warlocklar ve shadow priestler dot hasarıyla oynadıklarından ben ne kadar resillience kasarsam kasayım faydası 0, ee ne olacak şimdi, nerf!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 14 Mayıs 2007; 16:20:53 >

• kardeşim warrior bence iyi diyenlere söle diyeyim casterlara karşı hiç bir şansımız yok melee class lardada zorlanıyoruz yani gidip de bir rogue nin mage i kestiği gibi hiç bir classı o kadar rahat kesemiyoruz bizim kimseden hiç bir classa üstünlüğümüz yok her classda pvpde zorlanıyoruz buda bizi rahatsız ediyor doğal olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

kardeşim warrior bence iyi diyenlere söle diyeyim casterlara karşı hiç bir şansımız yok melee class lardada zorlanıyoruz yani gidip de bir rogue nin mage i kestiği gibi hiç bir classı o kadar rahat kesemiyoruz bizim kimseden hiç bir classa üstünlüğümüz yok her classda pvpde zorlanıyoruz buda bizi rahatsız ediyor doğal olarak

bir warriorla rogue' a karşı üstünlüğümüz yok vs diyorsan
    yorumsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 14 Mayıs 2007; 16:42:43 >
  • Roq Cok Mu Rahat kesiyor Mageyi Sen Bir Frost Magenin Roqa Ne Yaptıgını Gordun Mu Hiç Daha Dun 62 Roqla Yaptıgın 5 Duelin 3 unu Aldım Uyan İstersen Sen Charge Yap 5k Vur Kafasına Sonra Bizim Wariorlar Kötüde O Zaman Bizede Plate Giymeyi Ve 15k Hp Versinler Şartlar Eşit Olsun Armor Yok Hp Yok Birde Attıgımız Büyüler Gözünüze Batıyor Heralde Dedigim Gibi 5k Hp li Mageden Cıkan 12k lık Damage Cok Geliyor Size Sunu Unutmayın Ki Bir Warior Asla Healersız İş Yapamaz Ben İş Yaparım Diende Yalan Soyler Bu Tartısma Bole Uzar Gider Bence Warior Su an Cok İyi Sadece Asırı Derecede İteme ve Bir Healera Baglı O Yuzdende Sadece Tank Olabiliyorlar pvp Yapmak istiyorum Diorsan Git Roq Oyna Shaman veya Druid Oyna
  • sen 15k hp mi var zannediosun 15k hp ensağlam nihilum guildinin gm tank da bile zor var stamina verior her itemi prot stamina gitmiş adam 15k hp var normal arms warrior da şuan en fazla 10k hp gördüm ben sen 12k vurdunu düşünsene hangi warrior dayanır buna?
  • lvl 20 warrior yapmış insanlar gelmiş konuşuyo warriorda rage derdi yok, bg de bi tane 5.5k ms critigi görmüşsünüz neymiş instantmış. o ms instant ta en azından 2-3 vuruş yapmadan rage gelmiyo. ee charge diyosunuz bu pvp denen illet sehir önünde yapılan dueller degildir, sürekli combattasın. korkmayın artık 5.5 k ms göremeyeceksiniz çünkü deathwish ve enrage artık aynı anda aktif olmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nox4949

lvl 20 warrior yapmış insanlar gelmiş konuşuyo warriorda rage derdi yok, bg de bi tane 5.5k ms critigi görmüşsünüz neymiş instantmış. o ms instant ta en azından 2-3 vuruş yapmadan rage gelmiyo. ee charge diyosunuz bu pvp denen illet sehir önünde yapılan dueller degildir, sürekli combattasın. korkmayın artık 5.5 k ms göremeyeceksiniz çünkü deathwish ve enrage artık aynı anda aktif olmayacak.

yazında bir kere çelişki var..

grup içerisinde ki görevini yapmayı öğren..

30 yarddan gördüğün frost mage'e kesilip QQ yapmaya luzum yok
  • benim anlamadığım en büyük saçmalık bu oyunda bir classın farklı bişi yapması için talent değiştirme gereksinimi. warrior inctance yapar tank olur. dışarı çıkar 2 quest yapayım derken 2 saat uğraşır. çok fonksiyonlu char açanlara allah kolaylık versin valla pala kastım 4 kere holy retri arasında gidip geldim yani ben isteyince inctance isteyince dışarda mob kesemiyecekmiyim. mage warlock hunter rogue gerisini tanımam miss talenti sadece merak için değiştiriyosun.
  • böyle magelerde var işte :D

Rogue kesmek isterseniz şu değerlere ulasın :D

Ne olacak bu warrinin hali???
  • akıllı ve pvp oyuncusu silence pve yapmaz abartı bı dpssı yoktur ancak damage, stamina gemler, ice barrier vs., almaz kısaca produr, 1v1 duel yaptım 3 kez, 3undede yenıldım, adam tam bana 3 kere fake sheep yapıo dusunun gerısını, 3fake sheep demek nerde ise onumde 5 sanıye sabıt durması demektır, baska bı mage onumde 5 sanıye sabıt dıkılı duramaz ama bu adam duruyor, 2v2de cok yendım kendısıen karsı 2v2 de kaybetmedim takım arkadası druid oda druidin kotulugu işte .. takdirlik bi oyuncu dilerdimki pve de end game oynasın ama yazık ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimore -- 14 Mayıs 2007; 23:19:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.