Teğmen
07 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar normalde ps3 de oynadığım bu oyunu evde pcyide yükledim ama settingsden ve oyun içinden ayarlamama rağmen shoot atamıyorum ps3deki gibi topun dibine vuruyor ve resmen kaleciye pas atıyor. Yaptığım yanlış bi şey varsa yardımcı olursanız sevinirim

buda mevcut ayarlarım

http://img26.imageshack.us/img26/9996/asdadsaaad.jpg
Öncelikle merhabalar 1600~ fiyat civarı bi limitim var 32" 40" 42" Full hd LCD aramaktayım araştırdığım fiyatlar aşağıda sizlerin tercih edeceği yer fiyat ve marka varsa bunlarada göz atmak isterim önerilerinizi bekliyorum.

TOSHİBA FULL HD 32" 32XV550 PEŞİN 1369 YTL
LG FULL HD 32" 32LG5700 PEŞİN 1500 YTL
SAMSUNG FULL HD 32" LE32A552P3 PEŞİN 1549 YTL
SAMSUNG FULL HD 32" LE32A550P1 PEŞİN 1563 YTL
LG FULL HD 42" 42LY95 PEŞİN 1677 YTL
TOSHİBA FULL HD 42" 42X3000P PEŞİN 1700 YTL
Selamlar mevcut hddim üzerinden çok sayıda önemli miktarda excel ve word dosyasının bulunduğu bir klasör "DeleteOnClick" adında bir program aracılığı ile silinmiştir "Easyrecovery" tarzı 10-15 tane program aracılığı ile datalar geri alınmaya çalışılmış ama başarılı olunamamıştır alınan dosyalar bozuk olarak gözükmektedir bu dataları geri almam gerek bu yüzden maddiyat önemli değil öncelik olarak Ankara'da veya Türkiyenin her hangi bir yerinde bu işi yapacak veya denemediğim başka bi program tavsiye edecek çıkarsa çok sevinirim
Rahatsızlık ve topic kirliliği için özür dilerim,
AMD 4600 2.41 Ghz işlemcili 2gb ramli bilgisayarıma PCI slot bir ekran kartı aramaktayım Mevcut Kartım Radeon x1550, aradığım fiyat aralığı 200-230 ytl arası.
Kartı güncellemek istememdeki sebep Age of Conan da güzel bir performans almak.
NTVMSNBC de gezerken bu anketi buldum ilginizi çeker umarım wow oylarınızı bekliyor ;http://www.ntvmsnbc.com/modules/surveys/bestGame2007/
Ayın 20 sinde gelecek patch ile;

http://boards.worldofraids.com/topic-4779-1.html
Kısa ve öz persembe gecei saat 4.45 latency: 481, if kapıda duel yapıom ne warlocka ne sp ye charge atabılıom warriorla allah belasını versin diyecem artık bunlara, ana bacı avrat kavramı yok, olsada s...m, GIRTLAKLARINDAN CEPLERINE girecek paraları dusunuo SEREFSIZ HALSIYETSIZLER.
Merhaba arkadaslar hemen konuya gireyim, öncelikle kötü bir haber Epic Gryphon için train skilli 5k da bekliyor :(, Ateşli arena playerlarına tittle gelmiş ben bi arena playerı olarak Justicar'ı almışım, hemen hemen tüm enchantlara yeni animationlar gelmiş özellikle Moongose çok güzel olmuş, Shattrat'a yeni factionlarla ilgili quest giver konulmuş, Honour itemleri + arena itemleri + karazhan itemleri bufflanmış honour itemlerin isteği puanlar düşmüş, Meta gemlerin istediği eskiden "Requires 5 gem at least" gibi olanlar düşmüş yani meta gemlerın ıstedıgı gem sayısı düşmüş, araştırıyorum buldukca yeni bi şeyler aktaracam buraya.
Merhabalar arkadaşlar, malum TTNET[ttnet nedir? soygunculardan oluşan devletin catısı altında iş yapıoz diyerek insanları soyan ....... oluşan çete şirket, tv ekranlarına cıkarak en güzeli biz yapıoz, dünyada en ucuzu biz yapıoz diyecek kadar yüzsüz, cebimizden cıkan paraları bu adamların nasıl bi iş yaptıgını bilmeyen ülkenin en komik en sevidiğim adamınıda BUNLAR IYI dedirterek reklamlarında oynayatan ........... topluluğu] bizi bu tür forumlara açmaya kadar getirdi, bi ara kurcalarken görmüştüm hangi serverin hangi ülkede olduğu hangı tarıhde kuruldugu falan yazan bi web sitesi vardı, belki bileniniz vardır boyle bi sayfa, şu an bakıyorum saolsun bu ttnet italya'dan başka ülkeye adam akıllı baglatmıo bizi ne yapacaz, ne edecez bilemiom, varsa bi bilgisi olan aydınlatırsa beni sevinirim.
Hakkında
Forum İmzası:
Ashseeker

"Select your name, i love this game"
Hakkımda:
Ashseeker Bloodelf Paladin
LVL 70
Grim Batol - EU
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 156
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 2.498 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.