Şimdi Ara

Ne olacak bu Crysis 2'nin hali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten yaptığım araştırmayla 1,4 patchinde oyuna girebiliyorum.Evet orijinal almadan oyuna girebiliyorum.Belli saatlerde oynanıyor sadece fakat oynanıyor.Tamda bu hafta almaya niyetliyken oyunu artık ücretsiz oynuyorum neden alayım Hileyi geçtim , mevcut sorunları geçtim elini kolunu sallayan oyuna girebiliyorsa ben ne beklerim bu crysis 2'den , crytek'ten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Mayıs 2011; 22:10:10 >

• Bende orjinalini almayı düşünüyordum.Ama bu olaydan sonra Battlefield 3'ü bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

Bende orjinalini almayı düşünüyordum.Ama bu olaydan sonra Battlefield 3'ü bekleyeceğim.

O kadar beklenmez yahu.4-5 ay var daha betasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Bende orjinalini almayı düşünüyordum.Ama bu olaydan sonra Battlefield 3'ü bekleyeceğim.

Tarihleri karıştırmış olabilir.

key alabilirsin, böylece 80 değil 30 vermiş olursun, bf gelene kadar oynarsın.Zaten bu bölümdeki herkes senin gibi bf'yi bekliyor
  • Sende haklisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Bf 3 ü aldım diye iddia eden arkadaşım var. Yani henüz çıkmadı ve çıkış tarihi de belli değil öylemi ?
  • bf3'ün betası eylül , ekim aylarında başlayacaktı ve medal of honor alanlar veya para ile key alanlar katılabilecekti yanılmıyorsam.Daha çok var bf3'ün çıkmasına.
    Bu arada oyundaki tüm sorunlar giderilmiş.Orijinal aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.