Ulan yaş 21 oldu üniversite bıraktım ben Ankara Siyasal diye. Çok da iyi bir derece geldi (TM-2 6250, TM-3 4931) Fakat ben ne okuyacağım hiç bilmiyorum. Yine yanlış karar vereceğim diye ödüm kopuyor. Yine mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Ben nasıl karar alırım fikir belirlerim ya. Çok kötüyüm valla.
Hukuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sosyal Bilim okumayı düşünüyordum. Siyaset Bilimi - Uluslararası İlişkiler - Psikoloji filan kiminle konuşsam iş yok, para yok diyor herkes anlamadım ki
quote:
Orijinalden alıntı: Bi50likdaha
Sosyal Bilim okumayı düşünüyordum. Siyaset Bilimi - Uluslararası İlişkiler - Psikoloji filan kiminle konuşsam iş yok, para yok diyor herkes anlamadım ki
herkes her şeye muhalefet.galatasaray hukuku kötüleyen onlarca adam gördüm forumda pes artık.neyi istiyorsan onu oku.sonuçta iş sende bitiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX
quote:
Orijinalden alıntı: Bi50likdaha
herkes her şeye muhalefet.galatasaray hukuku kötüleyen onlarca adam gördüm forumda pes artık.neyi istiyorsan onu oku.sonuçta iş sende bitiyor.
İstediğim yerler için çok yüksek geldi sıralamam ya o da kötü hissettiriyor sanki boşa tercih yapacakmışım gibi.
yüksek sıralama alan herkes hukuk okuyacak demek değil ki bu. istediği işi yapan insan o işte bir fark yaratır ve başarılı olur. önemli olan bence bu.