Şimdi Ara

Ne mutlu ki Türküm, ne mutlu ki Türküz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webisweb -- 31 Ocak 2009; 15:06:48 >

• fransız olsan sana bu gazı verseler ne mutlu ki Fransızım dicektin aynı şekilde Ermeni olsaydın aynı şekilde Rum olsaydın aynı şekilde Kürt olsaydın. O yüzden doğuştan gelen ırk gibi şeylerle gurur duymak gibi hataya düşmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

fransız olsan sana bu gazı verseler ne mutlu ki Fransızım dicektin aynı şekilde Ermeni olsaydın aynı şekilde Rum olsaydın aynı şekilde Kürt olsaydın. O yüzden doğuştan gelen ırk gibi şeylerle gurur duymak gibi hataya düşmeyin

Herkesi kendin gibi sanma ..

Hataya düştüğümü sanmıyorum..Türk olmaktanda gurur duyuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: webisweb

quote:

fransız olsan sana bu gazı verseler ne mutlu ki Fransızım dicektin aynı şekilde Ermeni olsaydın aynı şekilde Rum olsaydın aynı şekilde Kürt olsaydın. O yüzden doğuştan gelen ırk gibi şeylerle gurur duymak gibi hataya düşmeyin

duyucan tabi yoksa 70 milyonu nası bu hayvanlara layık koşullarda yaşamaya ikna edicekler.
  • quote:

quote:

quote:

duyucan tabi yoksa 70 milyonu nası bu hayvanlara layık koşullarda yaşamaya ikna edicekler.

Duyarım tabi...Kimsenin iknasına gerek görmüyorum..

Durumumdan memnunum.İnsan gibi yaşıyoruz hakaret mi ediyorsunuz anlamış değilim.

• nickin webisweb diyorum başka birşey demiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cndstrn

nickin webisweb diyorum başka birşey demiyorum

Rahatsız mı oldun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webisweb -- 31 Ocak 2009; 14:43:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı:

kümesten mi yazıyosun bu mesajı napıyosun da kendini hayvanla bir tutuyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevarbe -- 31 Ocak 2009; 14:44:38 >
  • quote:

quote:

Rahatsız mı oldun

Oldum tabii
  • quote:

quote:

quote:

Rahatsız mı oldun

Oldum tabii

Şikayet Et O zaman
  • quote:

tarafsız bir yorum katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

tarafsız bir yorum katılıyorum

aynen katılıyorum
  • katılmıyorum o yoruma.

ben kurtuluş-cumhuriyet belgesellerini her izlediğimde 10 saate yakın da olsa başından kalkamıyorsam, gözlerim doluyorsa bunun nedeni ırkımdan gelen birşey değildir.

hak arama mücadelemiz, insaniyetimizdir. gururluluğumuzdur beni sevindiren. tarihimizde hoşgörülü olmamızdır, Türk insanı gayet sıcak kanlıdır.
    çanakkale'de kendi yarasına toprak basıp düşmana kendi kıyafetinden parça koparan mert askerdir beni gururlandıran. her milletin tarihinde böyle kahramanlıklar olmaz. bu mertlik beni gururlandırır
  • hashüs üstad,ingilizler kendileriyle nasıl gurur duyuyorlar inanamazsın.haksızda değiller kardeşim,çanakkale dışında ingiltere hiç savaş kaybetmedi (çok ilginç) yaptıkları malları ürettikleri kaliteyi anlatmama gerek yok eee şimdi ne mutlu ingilizim diyene demesinde kim desin ??Burada arada bir başlık açılıyor,bebeler ciddi ciddi türkiyenin amerikayı bir savaşta yenebileceğine falan inanıyorlar,o derece dol dola getirilmiş durumdayız ortada apaçık olan gerçekleri bile göremiyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

katılmıyorum o yoruma.

ben kurtuluş-cumhuriyet belgesellerini her izlediğimde 10 saate yakın da olsa başından kalkamıyorsam, gözlerim doluyorsa bunun nedeni ırkımdan gelen birşey değildir.

hak arama mücadelemiz, insaniyetimizdir. gururluluğumuzdur beni sevindiren. tarihimizde hoşgörülü olmamızdır, Türk insanı gayet sıcak kanlıdır.
    çanakkale'de kendi yarasına toprak basıp düşmana kendi kıyafetinden parça koparan mert askerdir beni gururlandıran. her milletin tarihinde böyle kahramanlıklar olmaz. bu mertlik beni gururlandırır

İşte bu çok güzel açıklamışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIMERIDER

hashüs üstad,ingilizler kendileriyle nasıl gurur duyuyorlar inanamazsın.haksızda değiller kardeşim,çanakkale dışında ingiltere hiç savaş kaybetmedi (çok ilginç) yaptıkları malları ürettikleri kaliteyi anlatmama gerek yok eee şimdi ne mutlu ingilizim diyene demesinde kim desin ??Burada arada bir başlık açılıyor,bebeler ciddi ciddi türkiyenin amerikayı bir savaşta yenebileceğine falan inanıyorlar,o derece dol dola getirilmiş durumdayız ortada apaçık olan gerçekleri bile göremiyorlar.

şimdi ilk olarak,
    ne mutlu ingilizim diyene diyebilirler tabiiki, kimse engelleyemez.
    ne mutlu Türk'üm diyene sözü de kapsayıcıdır zaten, ırktan gelmez birlik olmadan gelir.

şimdi ingilizler ile aramızdaki farka bakarsak, onlar savaşta erkeklik arıyorlar mı bizim kadar? hayır.
    biz erkek gibi savaşırız. yediği üzümlerin yerine asmalara kese kese para bırakan da bizim ordumuzdu. biz, savaşın da bir adabı olduğunu biliriz ve bunu her zaman uygularız.
    biz "savaş ulusun bağımsızlığı tehlikeye düşmedikçe cinayettir" "yurtta sulh cihanda sulh" deriz, emperyalizme yönelmeyiz. her ülke ile dost kalmaya çalışır, bağımsızlığına saygı gösteririz.
    peki ingilizler? güneşin batmadığı topraklar? o kadar ülkeyi himayesine almış, onları kullanarak gelişmiş ingilizler? bunlar ile mi övünecekler?
    güçlü oldukları için övünmek hakları, ama nasıl güçlü oldular?
    yıllarca işçiler kötü şartlarda çalıştırıldı, küçük yaşta çocuklar yerin kat kat altında çalıştırıldı.

peki biz? tamamen yıkılmış bir ülkede 15 senede rönesans ve reform yarattık. %90 küsürlerde büyüme ile rekor kırdık, + larda bütçeler çıkardık. bunu kimseyi köle gibi çalıştırmadan, kimsenin bağımsızlığına kast etmeden yaptık. 10 yıl savaşmış, genç ve aydın nüfusunu savaşlarda kaybetmiş bir ülke yaptı bunu.

övünmek kimin hakkı? ben gayet mutluyum, yaşadığımız cumhuriyetin tarihi temizdir.
    ha övünmekle kalmak nedir? uyumaktır. çalışmadıktan sonra istediğin kadar övün. herkes görevini tam yapmadığı sürece neye yarar?

savaş konusunda, Türkiye'yi hafife alma.
    gidip amerikaya saldırırız, 24 saatte beyaz saraya bayrağı dikeriz demiyorum, saldırmak zordur hem de çok zor.
    ama, amerika ile yapacağımız bir savunma savaşında yenilgi almayız, Türk ordusunu hafife almayın lütfen. harp okullarında gerçekten iyi subay adayları yetiştiriliyor.
    bir bosnalı, harp okulu eğitimi için bir söz söylemiş, bayağı yaygın bilinir bir söz;
    kan görmüşem, savaş görmüşem, ama böyle (cinsel birleşme anlamlı kelime) görmemişem.

peki bunu niye anlattım, Türkiye'yi bir savaşta kara ordusu olmadan kimse yenemez.
    amerika paralı ordusu ile Türkiye'yi nasıl yenebilecek. savaş şartlarında ilk etapta %7 olan mevcudu çıkardığımızda, 5 milyon asker ile nasıl başa çıkabilecek? ayrıca unutmayın, ordu milletiz, 5 milyon muharip askerin yanında 65 milyon daha asker var

söylediklerim çok yüzeysel, daha uzun uzun tartışılır, ama amerika bizi dümdüz etmeden önce bir düşünmek lazım.

• birincisi üzümlerin yerine kese kese altın palavrasına inanmam.osmanlı ele geçirdiği heryerde haraç aldı.
    ikincisi paralı asker diye neden aşağılıyorsunuz,bizim subay assubay uzman da paralı asker değilmi?? hayır için yapmıorlar,çokda baba maaş alıyorlar.polis,özel kuvvetler bunların hepsi paralı asker.paralı olunca dandikmi oluyor yani.daha bile iyi olur.Ör:amerikalı coni:yaş27 8 yıldır prof. asker. bizim memet yaş:20 6 aylık asker.... hangisi daha iyidir.???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIMERIDER

birincisi üzümlerin yerine kese kese altın palavrasına inanmam.osmanlı ele geçirdiği heryerde haraç aldı.
    ikincisi paralı asker diye neden aşağılıyorsunuz,bizim subay assubay uzman da paralı asker değilmi?? hayır için yapmıorlar,çokda baba maaş alıyorlar.polis,özel kuvvetler bunların hepsi paralı asker.paralı olunca dandikmi oluyor yani.daha bile iyi olur.Ör:amerikalı coni:yaş27 8 yıldır prof. asker. bizim memet yaş:20 6 aylık asker.... hangisi daha iyidir.???

ben inanıyorum, genelkurmay yayınlarında geçiyor en azından, kaynak olarak alabiliyorum.
    ikincisi, paralı asker kavramını anlamamışsın galiba

askerlik olarak paralı olabilir, meslek gibidir
    ya da vatani hizmet olur, maneviyat işidir.

komutanları bu kategoriye sokmak son derece yanlış, hatta yanlış kere yanlış.

mehmet 6 aylık asker, vatani görevini yapıyor, bunu meslek olarak görmüyor, kendisinin bu topraklarda düşman postalı altında yaşamaması için, ateş altına kalmaması için kanını akıtmış ecdadına olan borcunu ödüyor

coni 8 yıldır profesyonel asker, parasını alamazsa isterse asker doğsun. verilen görevi yapmaya çalışır sadece. 6 aylık mehmet gibi, askerden sonra kendisini bekleyenlerin olduğunu bildiğinden görevini yaparken sivillere zarar vermemeye çalışmaz, ırak örnektir.

o kadar ülkede 8 yıllık coni değil 6 aylık mehmet barış gücü olarak isteniyor, bunun nedenini de yukarıda açıkladım.

herhangi bir savaşta 8 yıllık conilerin çömezlerini çıkaracak para olmayabilir, ama görevini bitirmiş, bitirmemiş tüm mehmetler göreve hazırdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.