Arkadaşlar bu pc olayında çözemedigim bir olayda satıcıların yada üretici firmaların sattıkların ürün hakkında detaylı bilgi vermemeleri Huyuz oluyorum ya neyse konumuza geleliM
DİZÜSTÜ PC DE FAN TEMİZLİGİ YAPILDIKDAN SONRA DİZÜSTÜNÜ SÖKÜLDÜGÜ GİBİ TOPARLANDIKDAN SONRA TEKRARDAN FORMAT ATMAK GEREKİRMİ HANİ BÜTÜN EKLİ PARÇALARIN BİR BİRİNDEN AYRILMASINDA DOLAYI DONANIMLARDA SORUN MEYDANA GELİRMİ BİR ÇALIŞIP ÇALIŞMAMA SORUNU GİBİ 4 BİLGİSAYARCIYA SORDUM 2 Sİ GEREK YOK DEDİ 2 FORMAT ATMALISIN DEDİ NEDİR BU İŞİN DOGRUSU.
NEDEN BÖYLE BİR KONU ACTIM O KADAR ARAMAMA RAHMEN BULAMADIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
gerek yoktur donanımlar değişmediği sürece hiçbi sorun çıkmaz anakart hdd ekran kartı değişmediği sürece formata gerek yoktur
PARCALARDA HERHANGİ BİR DEGİŞİM SÖZ KONUSU OLMADIGI HALDE WLAN BAGLANTISINDA SORUNLAR OLMASI MUHTEMELMİDİR AYRICA TEŞEKKÜRLER ALAKANIZA
hayır herhangibir sorun çıkmaz parçalara zarar vermediğiniz sürece ayrıca pinlerinin uçlarına dokunmayınız statik elektrikten etkilenip arıza yaparlarsa çalışmayabilirler