Şimdi Ara

Ne Kadar Zamanda Bir Format Atarsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim 7 yıldan beri bilgisayarım var tabi 3-4 tane bilgisayar degiştirdim hiçbirinde format atmadım gerek duymadım ve bilgisayarda virüs programına o kadar özen göstermem internetten oyun müzik yani herşey indiririm hiçbir siteye girmeden çekinmem peki siz?

herkese iyi akşamlar

• 1 yıl olucak tertemiz alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: GKHN_93

Soru açık
    Benim 7 yıldan beri bilgisayarım var tabi 3-4 tane bilgisayar degiştirdim hiçbirinde format atmadım gerek duymadım ve bilgisayarda virüs programına o kadar özen göstermem internetten oyun müzik yani herşey indiririm hiçbir siteye girmeden çekinmem peki siz?

herkese iyi akşamlar

Atmayı bilmediğinden atmıyo olmuyasın?
  • 3 ayda bir
  • acronis yedeğim mevcut..

bu nedenle format sorun değil.. 5 dakika..

bu nedenle ayda bir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre3458

quote:

Orjinalden alıntı: GKHN_93

Soru açık

herkese iyi akşamlar

Atmayı bilmediğinden atmıyo olmuyasın?

haklısın ben atmayı bilmiyorum ama atmak istesem bilgisayar ögretmeniyle aynı evde yaşıyorum

• Günde 2 kez format attığımı bilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • norton ghost. ayda bi
  • Virüsten virüse
  • değişiyo ama ayda 1
  • üşeniyom la yedek almağa da üşeniyom napıcez yılda bir anca
  • Kafam bozulduğunda.
  • 45 dakkada atıyorum ortalama
  • quote:

Orjinalden alıntı: i Am Not Dead

45 dakkada atıyorum ortalama

bende ilk senin anladıqın qibi anladım 30dk da fln atarm die cvp vericektim:)

ne sıklıkta atarsınız dior

pc kafayı yediqinde bir atarım =)
  • Eskiden her ay en az bir kere format atardım.

6 aydır Vista kullanıyorum, formata felan gerek duymadım.
  • format atmak acemi işidir. Format atan adam çaresiz kalmış ve sil baştan yapan adamdır. Ustalar iyi bilirki format çoluk çocuk işidir.

Evet! Format harddiskinizin ömrünü her atışta 6 ay kısaltır. Sistem tamir programları vardır. Tararsın ve sistemdeki kayıklıklar, hasarlar tamir olur. Olmayanları elle yaparsın. Ama format atmassın...
  • 4 yıllık pc me dün ilk kez format attım.formatlamamak için her yolu denedim ama son çare...
  • Biraz önce attım format.Tertemiz oldu.Ancak harddisk yavaş yavaş gidiyor sanırım.Kurda birkaç .dll dosyasını yükleyemiyor.Yeniden dene deyince geçiyor.
    1-2 ayda bir format atıyordum.Ama artık deep-freeze ve ghost kullanacağım. Ghost la 5 dakikalık iş.
  • daima system restore yi tercih eder ve öneririm....
  • 1 yıl genelde 1.5 yıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.